I ja isto !!! Najbolja teen serija ikada! Imali su strava likove, a posebno me odusevljavao onaj direktor skole. Kakvo je to bilo komiranjeOriginal postavio zvoncica86
![]()
....
I ja isto !!! Najbolja teen serija ikada! Imali su strava likove, a posebno me odusevljavao onaj direktor skole. Kakvo je to bilo komiranjeOriginal postavio zvoncica86
![]()
....
Omiljena serija NA TAJNOM ZADATKU .... long time ago !!!
Sergeant
Kralj Stocara,Jolanda kcerka crnog gusara,...
Whatever it takes...
Zvono kao spas,PSI faktor,Profajler...
Triton
Plava Princeza----------kako sam plakao na kraju ovog crtaca pa to nije normalno
Koji je engleski naziv serije "Zvono Kao Spas".
Mozda moze da se skine?
Poslednji put ažurirao/la dzizi : 07.04.2006. u 01:20
Ima ih dosta
1.Emili Kalebove Kceri Odlicna serija. (Tu sam bila zaljubljena u Roya Dipuisa)
2.Laki Santandjelo igra Nikolet Seridan (plavusa iz Domacica)
3.Robinja Isaura prva brazilska telenovela prikazana kod nas jos u vreme SFRJ. (Iako sam tada bila dete secam se. Odlicna serija)
Svi smo jurili iz skolle da vidimo Zeka.... :grin: :grin:Original postavio zvoncica86
Once and forever Kings fan
Munsters
Ove serije su bile zakon: Friends, Crash Zone, Dosije X, Kobra 11, Nes Bridzis.
Princ iz Bel Era, Simpsons.
Nestasne godine, Zvono kao spas, Strumfovi...
jel se seca neko serije vojvotkinja iz vojvodske ulice?davala se bas davno,na rts-u ujutru!imam utisak da smo je samo ja i moja sestra gledale!
faktor psy sam obozavala, spanske stvarno nisam gledala, sem kasandre naravno...i zabranjene ljubavi na bk! da, princ sa bel era,kozbi sou,step by step...bla,bla,bla! Od skorijih ocajne domacice su mi super!
Pa niko ne pomenu Munju iliti Flash-a, ja ga obožavao kao klinac!
U blizini sam...
au beshe to davno...Mocni rendzeri,Nindza kornjace,Dosije X,Dawson`s Creek,Pretender,Odeljenje za ubistva i jos gomila....
:-P [FONT=Comic Sans MS]don`t worry be happy[/FONT] :wink:
Volela sam da gledam: Povratak u Idn,Cipka,Slucajni partneri/Sibil Separd/,Emili/posle sam i knjigu kupila/,Dadilja,Evervud,Cari,Rozen,ne secam se imena ali jako sam volela seriju snimljenu po Seldonovom romanu o zgodnoj prevarantkinji.Grlom u jagode,Pozoriste u kuci,Nikita.Spanske serije organski ne podnosim.
Poslednji put ažurirao/la KOCKARKA : 31.05.2006. u 00:14
Mića i Aćim, Branko Kockica
Štrumpfovi
Beverly Hills...........
Have no fear of perfection, you will never reach it !!!
i Vesele ' 70, of course!!!
"Neven","Frejzer","Majstorska radionica","X-files(prve tri sezone)"...
Bila i ostala Twin Peaks
go,go Power Rangers![]()
...jer sto Edgar Alan Po rece: "Sise,samo to i nista vise."
Tropska Vrelina (NIkaSloter)![]()
E ja sam jos uvek teen tako da pola od tih serija ne znam.....
Moje omiljene serije koje sam gledala kao mala i rado ih se secam su:
-Friends(i sad ih naravno gledam)
-Pod suncem sen tropea
-Alo,alo
-Melrose Place,to sam skoro gledala
-V.I.P
-Baywatch
-The O.C.
i naravno od spanskih
-Kasandra
-Zabranjena ljubav(na BK)
Moa omiljena serija je ubedljivo ''Friends'',onda CSI,Simpsons,the Nanny,South park...od španskih NIŠTA ne gledam...![]()
moje omiljene serije su - savana, zvono kao spas, mister bin, feliksov andjeo,njiskala,city,inspektor reks, kafic u zdravlje, bliznakinje iz gimnazije i jos mnogo dobrih serija koje bih ponovo da gledam.
Od serija koje mogu da gledam bezbroj puta :Black adder,Mucke,70's show,Coupling,Simpsons(upravo sa neta svukao poslednju 17 sezonu,ali mi ne smeta da gledam od prve koja ide sad na pinku),South park,Star trek,Friends.
U secanju su mi jos ostale(po dobrom):Ja Klaudije,Tropical heat(Sloteru Nice Srbija ti klice),ona akciona serija koja je isla krajem 80' naslovna numera "I need a hero",Nikita,X Files,..
Od serija koje jos nisu bile kod nas najaci utisak ostavili Rome i SG Atlantis.
Pošalji link