Molim vas, pomozite mi! Zelim adresu u MSN-u...., da na kraju ima HOTMAIL.COM, ali nemam pojma kako to da izvedem. Molim vas, neka mi neko pomogne.![]()
![]()
Molim vas, pomozite mi! Zelim adresu u MSN-u...., da na kraju ima HOTMAIL.COM, ali nemam pojma kako to da izvedem. Molim vas, neka mi neko pomogne.![]()
![]()
[font=Verdana]Na sajt www.hotmail.com, napraviš nalog koji onda možeš da iskoristiš i za MSN.[/font]
Znaci sa adrese koju si dobila od korisnika bojan p napravis nalog. Zatim sa adrese http://get.live.com/messenger/overview skines besplatnu verziju MSN Messengera iliti Windows Live Messenger - a i zatim ostvaris konekciju i t o je to...
Pa imash ali ako nemash windows update odnosno ako windows nije patchovan AutoPatcher-om imash neku 4.x verziju a vec ima 8.x ako se nevaramOriginal postavio dvr_liberty
![]()
[font=Verdana]Radi i ta verzija 4.7 koju pominješ. Bitno je da se prvo sve namesti da radi, a posle je lako uraditi update. Sem toga i Messenger će upozoriti da ima novija verzija od trenutno instalirane.[/font]
Pa ne mora, ali svaki noviji ima vise opcija i veci broj mogucnosti...
Pa lepshe izgleda..... ;-)
To je samo jedna od mogucih...Original postavio *P*A*B*L*O*
Tatjanaaa sta si uradila? Oglasi se i ti.Tvoja je tema.
Pozdrav...
Valjda znas razliku od v.4.7 i v.8.1..Original postavio dvr_liberty
ako nista ono bar audio i video konverzacija...
Pozzzzz....zzzzz
Bravo GZ
Hvala vam puno. Uspela sam sve to da sredim. Jos jedanput, hvala vam. Veliki pozz
Hehehehe... bez brige zemljak, znam sta te muci, samo mala opaska na cjelokupan post i temu..
Ne bih da uvrijedim nikoga, ali iformacije ovog tipa se mogu naci bukvalno bilo gdje...
Ne zamjeras...
Tama zavrsena.
Lock.
[font=Verdana]Tama je sigurno i dalje tu, a tema... verovatno da jeste završena, ali to ne znači da je treba odmah zaključati.Original postavio domacin_uzice
[/font]
Mislim da je ono pitanje koje je postavljeno samom temom reseno. moze se diskusija dalje nastaviti, ali po mojoj proceni trebala bi se zakljucati, ili eventualno izbrisati. Ali posto ne odlucujem ja tu je i dalje....
cao,imam problem sa msn-om,imam verziju 7.0,kako i na kom sajtu da skinem verziju live messanger,nemam je u racunaru,hvala unapred
cao,ako nije problem reci mi kako da skinem windows live messanger?hvala
idite na google.com i ukucajte windows live messenger download otvorice vam se stranica ova Essentials - Windows Live i sa desne strane pise preuzmi
kliknite na preuzmi rijec i skinucete msn
E masok, masok.... где ископа бре ову тему?![]()
Brain rules, force timber push!
Cuj gdje je iskopa
pa odavLe
22.04.2007., 00:55
lepo covjek napisao sta ga muci, pa bi bilo dobro da odgovoris a ne da pitas takve stvar..
ccccccc
A odgovor se da lepo ovako
Preuzmi Windows Live Messenger
Pozzz
Poslednji put ažurirao/la Papa Smurf : 16.01.2010. u 20:12
Pošalji link