Ускршње честитке градских челника

Poruka
8.488
Градоначелник Београда Ненад Богдановић честитао је данас патријарху српском господину Павлу, надбискупу београдском Станиславу Хочевару и Београђанима хришћанске вере предстојећи највећи празник Ускрс, зажелевши им да га проведу у љубави, праштању, слози и задовољству.

– Нека нас овогодишња заједничка прослава Ускрса подсети да су толеранција, љубав, солидарност, жеља за миром, просперитетом и стварањем друштва у коме ће сви људи достојанствено живети заједничке вредности које ћемо чувати, неговати и градити – пише у честитки градоначелника Богдановића.


________________________________________________________________________


Председник Скупштине града Милорад Перовић упутио је данас ускршње честитке патријарху Павлу и свим верницима, пожелевши им да овај хришћански празник проведу у миру, здрављу и срећи.

– Свим православним верницима честитам Ускрс са жељом да нам овај велики хришћански празник донесе мир, здравље и бољитак, породичну слогу, радост и разумевање. Својим суграђанима желим срећу и успех у животу и раду, а да Ускрс проведу са својим ближњима, пријатељима и другим људима добре воље – рекао је Перовић.

_______________________________________________________________________

Ко је овде националиста????????
 
KoscheiBesmertnii:
Хтедох рећи да је један честитао и католицима, а други је то изгледа "заборавио"???
Posledica učenja da si Hrišćanin samo ako si pravoslavac.
Sve se to desilo u toj knjizi samo zbog nas i tome sl.

p.s. za sada se Srbi i Ameri oslanjaju na istog u državnoj himni.
 

Back
Top