PROFESOR RUSKOG STALJIN NAD DECOM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Iron Lord

Elita
Banovan
Poruka
20.959
Posle popova, decu Srbije maltretirao profesor Ruskog. Pošto patrijahalno zatucani roditelji pre veruju učitelju nego detetu, klinci su ovoga puta sve snimili mobilnim.
Ko voli da maltretira decu nek preuzme video zapis emitovan u Dnevniku 2 na www.rts.co.yu

(Analogno lepoti vernauke umesto o maltretiranju deteta, sada ne bi bilo loše da razglabamo o potrebi poznavanja ruskog jezika)
 
Ne mogu da pogledam (ustvari sa ovom konekcijom mrzi me da tražim) taj snimak ali ako je u pitanju ono što sam na tren videla na TV-u mislim da je u pitanju iscenirani snimak da se javnost zgrane. Ono dete mi nekako neprirodno arlaukalo a ono što je čiča radio nije ništa manje ili više od onoga što se radilo u mojoj osnovnoj, dečacima, doduše. O, da se razumemo, mislim da je snimak namerno isceniran kao u onim emisijama o zločinima, iznenađuje me da je ono trebao biti autentičan snimak mobilnim, jel' to istina? Mislim - stvarno je ono taj nastavnik?
Što se tiče Ruskog, ja bih dala deci da biraju, ali to je nemoguće jer u nekim sredinama imaš samo jednu osnovnu školu sa dva-tri odeljenja i ne mogu takve škole uludo zapošljavati toliki kadar. Lično mi je gadan Nemački iako je baš poželjan za moju struku, ne volim nešto ni Ruski.
Zašto baš Nemački? Svašta.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top