Jok nisu... samo SAD je 1945 proizvela ~ 14.000 aviona (nisam siguran, ali cifra je negde tu...)
Jok nisu... samo SAD je 1945 proizvela ~ 14.000 aviona (nisam siguran, ali cifra je negde tu...)
Original postavio @ki
Pa stavi izvor nece ti biti nista.........:wink:
opet lazes! pa to jesu posebna vozila! totalno razlicita jedan o d drugog!¬ to sam govorio, i govorio sam da imaju isti motor i gusenice, i mali deo , ali mali deo sasije, jer je skidana i kosuljica ispod kupole tigra! to sam govorio, to mozes da procitas gde god oces! a sada lazes ko po obicaju! ako se imalo razumes u bilo koju usko strucnu delatnost, onda znas i to , da internet nije nikakav dokaz! ja sam bio u tom tenku, ja znam kako se sklapa, ja znam sta mu cini kosuljicu ispod kupole a sta kupolu! ja znam kako se onda od toga napravi samohodka, mora sve da se skine, to mozes da vidis i golim ocima, neces ti na netu naci ni dokaz da je nebo plavo! pa jeste! stvari koje su opste poznate se ne dokazuju! GOLIM OCIMA MOZES DA VIDIS STA JE SVE IZMENJENO, DA JE OSIM KUPOLE TIGRA SKINUTO I TELO ISPOD, JER DRUGCIJE NEBI MOGLE DA SE POSTAVE PREDNJE PLOCE! KOJE SU KOD TIGRA IZ VISE DELOVA (ZBOG KUPOLE) A KOD STRUMA IZ JEDNOG DELA! ALI STA JA SA ''TETKICOM'' DA RASPRAVLJAM!Original postavio Obersturmfuehrer
ps: idi na forum o kulinarstvu, tamo ti je mesto, jel si ti ljubitelj kecelja, i cveca, a ne vojske u kojoj nisi ni bio,vec si otisao u civilno1 mora da je tvoj decko ponosan na tebe!
http://video.google.com/videosearch?q=1000+ratnih+dana+ evo opet da vidite sta silent bob zove RSK! njemu je brcko, derventa, posavina, b.luka, gradacac, orasje, njemu je to U RSK! :-) smesno ili tuzno!
uputi me na neku literaturu.Original postavio ZORANNS83
znaci da je sve ovo sto ti pricas glupost, posto citam sa interneta?Original postavio ZORANNS83
ja bi se do jaja smorio da me ljubitelj kecelja nadmudri, a da se ja izdajem za "strucnjaka"....Original postavio ZORANNS83
Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?
sam si rekao da internet nije nikakav dokaz, a sad pokazujes tamo neki youtube...Original postavio ZORANNS83
kao dokaz, postavljas nesto za sta sam tvrdis da nije dokaz....a zavrsio pravo....
Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?
Znaš kako kažu, ako nekom nešto fali, on će to često spominjati... ti često spominješ reč glup... ------> razumeš? Sumnjam, neka ti neko prevede...Original postavio ZORANNS83
To što neko tebi na PP govori da sam ja glup je apsolutno nevažno pred činjenicom da sve što si rekao i što si tvrdio je pobijeno sa raznih strana i na Bureku i ovde. Da ne spominjem činjenicu da lažeš o svom obrazovanju (završio čovek istoriju i pravo), i zaposlenju (visoki oficir VJ za vreme NATO bombardovanja), te mestu boravka (Njujorker iz Novog Sada), pa čak i godinama (24).
Zatim, nema potrebe da se dereš, to što si ti drveni vojnik i što imaš takve komplekse ne moraš da istresaš na meni. Ni jedan jedini post, link ni bilo šta drugo nije ti promenilo mišljenje, već sad kao idiot ponavljaš i lupaš gluposti koje namju veze sa mozgom... i umesto da se držiš teme, i da se barem trudiš da odgovoriš na postavljeno pitanje, samo meni odgovaraš, nadajući se da će drugima dosaditi i da će te ostaviti na miru... al, momče, neće moći...
Kontraš... kukavica... čovek koji sramtoi i svojim lažima blati sve i jednog jedinog vojnika koji je pogimuo... srami se... Nema, bitno je da si bio u svim ratovima od 1804. do danas...
Ajde sad, smišljaj šta ćeš odgovoriti... mada već odprilike predpostavljam...
Aha, onaj ko kaže da su Kostajnica i Glina RS, treba da se pokrije po ušima... jesi li se pokrio?Original postavio ZORANNS83
znas li ti gde je kostajnica nesreco? ko je tu pominjao kostajnicu? znam jagde se ti gubis! koeficijent inteligencije ti je mali pa ne konstas! kada kazu 1.krajiska brigada, to je brigada u sastavu vojske republike srpske! sto se i kaze u tekstu, ali sta to ima da kazu to znaju svi1 e sada gde je problem! ti dete izgleda neznas da krajisnici , nisu narod koji zive u rsk! to tebe buni! sta ja ima stobom da se svadjam, lazes , i to prljavo! sadapominjes kostajnicu koja nema veze sa 16.mtbr , ali nikakve! to je brigada vrs , i nikada nije bila u rsk1 ako ne racunas jednu malu operaciju na pocetku rata! 3 dana je u pitanju! i to na obroncima rsk,... ajde idi placi, svi su videli koliko si glup! ostalo je na temi , najbolji tenkovi, sve dokumentovano! i kada si rekao da je 16.mtbr vojske rs, ima sediste u rumi!!! i ostale tvoje gluposti!Original postavio Silent Bob
ovde nema jedne reci tacne! svi sto su citali sta si ti lupao i sta sam ja pricao to znaju! ja zaposlen u vs? sta lupas! da zavrsio sam istrij i prava! pa ovde na forumu samcak i sreo kolegu, etoga tu pis, zavrsili smo, tj on ide, na isti fakultet, evo necu ga ja prozivati on se mozda sam javi! a sve sto si rekao su bezocne lazi! ali znas kako kazu, ko gubi (pamet) ima pravo da se ljuti!Original postavio Silent Bob
uputicu te za pocetak na tvoje oci! sa onsovnim vidom, bez ikakvog drugog znanja, mozes sam skontati o cemu se radi! skini kupolu tenka tigra, ocima, onda vidi sta ce ostati??? a onda vidi kako izgleda strum!!! pa ces videti da i to sto ostane od tigra, mora da se skloni! ocima ces to videti, da im donji delovi nisu jednaki, tj isti! o unutrasnjosti i da negovorimo! o tome pojma nemas pa da te ne zamaram!Original postavio Obersturmfuehrer
bla bla bla.....
Molim? 1. Krajiška? To je nešto novo... Lepo u filmu se spominje Kostajnica i Glina, avaljda yna[ da su oni u Hrvatskoj, tj RSK... a vojske RSK i RS su bile odvojene... nema[ ti pojma... ako ni sam ne znaš šta ima na snimcima, onda stvaaarno, nema poente s' tobom pričati... Inače, 16. mabr ima sedište u Rumi, pogrešio sam, ti bi valjda kao visoki oficir VJ za vreme bombardovanja to morao znati... a ti si rekao da si završio istoriju, pravo i da si bio na vodećem položaju u VJ tokom NATO bombardovanja, svega ima ovde... Čovek je čak tvrdio da je Bizmark Bavarac.. :-D :-D :-DOriginal postavio ZORANNS83
Bravo, Barone! Shvataš?
Ovde si jedino izgubljen ti, toliko da nisi u stanju ni da tipkaš prava slova na tastaturi... Simbol nervoze i izbačenosti iz takta... :-D :-D 8)Original postavio ZORANNS83
U jeee...ovde gore borbe nego na Omaha bic...ja bi rado bio UN ali me strah da ne dobijem po usima od svih strana...
jest hektoriusu,treba un ovde!
O kom filmu pricaju sto su gledali???
Bitka na Neretvi 2
Ma, jeb'o UN. Bio bi koristan k'o i oni da se umesas.Original postavio hektorius
![]()
Zato kazem, dobio bi po usima sa svih strana, bolje suti...
jest vala evo jedna ljepotica iz ww2
moja kolekcija
Расисто.Original postavio pejos
Bas sam se pitao gde nam je sestrojebatz i kad ce da nam se vrati. Ja ne podrzavam rasizam, ali tvoje nazivanje nekoga rasistom je k'o ova slicica dole.
a ti si simbol slabog vida, neverovanja samog sebi , i odbijanja da se shvati realnost! svi osim tebe, koji su videli film! znaju da si glupan!!! i sad ti je krivo!!!! ha ha ha ha !!!Original postavio Silent Bob
film sa interneta?Original postavio ZORANNS83
pa zar ti ne tvrdis da su na internetu sve netacne informacije?
Zar nema moderatora ovde? Ili i na ovoj temi moraju da se citaju proseravanja ratnika nad ratnicima......![]()
Pošalji link