Pa pochecu ja da postwaljam fotke sa party-ja, da widite shta je party... SKC, Enter(dok je radio), XLagoom, Andergraund... Swe su to extra clubowi. . . Gde se pushta prawi house... Inache ja najwishe wolim Tec-Minimal...
Pa pochecu ja da postwaljam fotke sa party-ja, da widite shta je party... SKC, Enter(dok je radio), XLagoom, Andergraund... Swe su to extra clubowi. . . Gde se pushta prawi house... Inache ja najwishe wolim Tec-Minimal...
H2O - Beograd
Belle Epoque - Beograd - najjaci kokteli![]()
Teatro - Beograd
Svi koji odu u Bodrum, odnosno(Bedrum)svesni su izazovnog night life-a ciji je zastitni znak diskoteka Halikarnis - nocni klub vhunskih performera koji moze da primi i preko 5000 mladih.
Nemci, Englezi, Rusi, Poljaci, Srbi i Turci u peni do pojasa ,
Kako je bilo mozete pogledati na linku,
Halikarnas
Zanima me je l imate slicice (linkove) slicnih diskoteka u regionu?
Poslednji put ažurirao/la Stara_planina : 24.08.2009. u 21:42
Ovde niste bili: www.StaraPlanina.eu
i don't have photos.......
vidi ga ovaj pa napravi ih...![]()
Dajte te fotke sa sto više ženskih atributa, ono.... sise, noge, guze![]()
Gde god je šešelj branio Srbe, istih tamo više nema.
cao ja sam nova sta se radi?
Ćao dobro dosla, kači neke fotke oma![]()
Gde god je šešelj branio Srbe, istih tamo više nema.
moja gajba
20 evrica ufur...za te pare ste imali sampanjca,viskija,tekile,votke,rakije,vina,sokovi i hrana
iii muzikica
bilo bas dobro moram opet![]()
hipertrofija
dajte neke linkove bar ako nemate fotke kod sebe...
Ovako se zivi.. svaka cast srbijancima... cijeli zivot je festa. Pozzz iz Bosne...
Super glalerije dešavanja od prethodnih događaja u Kragujevcu, možete pogledati na portalu trecasmena ...
Svašta ima da se nadje, ja sam jednom prilikom bila na partiju u Kg i ladno sam našla sebe među slikama... probajte, možda i vi ostali nađete neke svoje poznanike ako malo probrljate po fotkama ...
Ako znate još neke sajtove iz drugih gradova poput ovog, dajte link ...
Poz!
A pa odlicna vam je ova tema... Ali dajte vise slikica :-)
Otvaranje zimske sezone 2010. kluba MARSHALL 8. Zeleni Venac - Jug Bogdanova 17. svake subote u oktobru od 22h.
DJ ĐORĐE VUKČEVIĆ beat-makers.
ulaz slobodan.
Kako to izgleda u Beogradu noću, svi popularniji klubovi bg-a na jednom mestu.
Slike iz beogradskih klubova
PROMO PERIOD DO 25.12. CENA KARATA NA SVIM ZURKAMA ZA NOVU GODINU!!! ✩★ 065/639-519-4 ✩★ Docek Nove Godine ✩★! ✩ Exkluziv 30e ✩ Milano 20e ✩ Apartman 30e ✩ Teatro 40e ✩ River 35e ✩ Hypnotic 35 ✩ Kolos 20e ✩ Sumice 20e✩ *** REZERVACIJE 065/639-519-4 065/639-519-4 ***
Pošalji link