George R. R. Martin-Pesma Leda i Vatre - Strana 96
Strana 96 od 96 PrvaPrva ... 46869293949596
Prikazujem rezultate 2.376 do 2.379 od 2379

Tema: George R. R. Martin-Pesma Leda i Vatre

Aktivan član dusankovacevicsrbija (avatar)
    Učlanjen
    17.04.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    18

Podrazumevano Re: George R. R. Martin-Pesma Leda i Vatre

Pa, ako sam razumeo, kako god se okrene, Bran ništa ne može uraditi... Samo može da gleda šta se dešava... Ili ima još toga...? Zaista ne znam, nije mi uopšte toliko interesantan kao lik....

@Hurin - da l' je moguće da si čitao Eragona... Užas... Zaista užas...
    Make your choice, adventurous Stranger... Strike the bell and bide the danger... Or wonder, till it drives you mad... What would have followed if you had.

Domaćin hypnotoad (avatar)
    Učlanjen
    21.08.2006.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    141

Citat Original postavio Hurin Pogledaj poruku
    Кад сте већ поменули,шта мислите шта ће бити са Бреном?Неће ваљда да постане дрво и да се на томе заврши.И шта би могло да буде са Децом шуме,нпр. да поразе туђине или слично.
    Pa posto ne moze da hoda vise , a onaj polu drvo mu je obecao da ce leteti , znaci da ce postati nesto kao on , zivece kroz prirodu , drvece , zivotinje , ptice itd. A da li ce deca sume zajedno sa brenom poraziti tudjine kad vec ljudi budu gubili bitku protiv istih , to je nagadjanje . Jer ako se secate , jedino zmajstaklo moze da ih ubije (komadanje tudjina ne radi nista , samo pravi od jednog neprijatelja vise njih) , a deca sume jedina imaju orudja od tog materijala . Moze se naci i na zmajkamenu , ali dok oni to ne provale , pa ga ne izvade i preoblikuju u oruzje treba dosta vremena proci .
    Zato mislim da je Bren , koliki god smor bio , kljucan faktor u pesmi leda i vatre , a igra prestola je stavljena u drugi plan .
    politika je ***** , ubila je bomba , dzaba svi smo isti , svi smo ista govna

Primećen član jamal99 (avatar)
    Učlanjen
    13.06.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    28

Citat Original postavio hypnotoad Pogledaj poruku
    Pa posto ne moze da hoda vise , a onaj polu drvo mu je obecao da ce leteti , znaci da ce postati nesto kao on , zivece kroz prirodu , drvece , zivotinje , ptice itd. A da li ce deca sume zajedno sa brenom poraziti tudjine kad vec ljudi budu gubili bitku protiv istih , to je nagadjanje . Jer ako se secate , jedino zmajstaklo moze da ih ubije (komadanje tudjina ne radi nista , samo pravi od jednog neprijatelja vise njih) , a deca sume jedina imaju orudja od tog materijala . Moze se naci i na zmajkamenu , ali dok oni to ne provale , pa ga ne izvade i preoblikuju u oruzje treba dosta vremena proci .
    Zato mislim da je Bren , koliki god smor bio , kljucan faktor u pesmi leda i vatre , a igra prestola je stavljena u drugi plan .
    Ako moze zmajstaklo da ih ubije, onda bi trebalo da ih ubije i zmajeva vatra
    Poludrvo je verovatno Bloodraven (Brynden Rivers, sin Aegona IV i Milese Blekvud), on je bio komandir Nocne Straze te je zato three-eyed crow. Posto je rekao Branu da ce leteti, mislim da ce mozda kontrolisati zmaja svojim mocima u borbi protiv Tudjina. Mada ko zna sta je Martin smislio...
    dunkin' on people...

Ističe se SSJ4 (avatar)
    Učlanjen
    07.02.2005.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    58

BIlo je pitanje da li moze da se warguje u zmaja, i Martin je nagovestio da je moguce. Tako da verujem da je sasvim moguce da ce Bran wargovati u zmaja, jer je uostalom veoma mocan skinchanger, kao i svi Starkovi.

Slične teme

1. Otapanje leda I
    Autor kakokako u forumu Ljubav i seks (18+)
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 11.08.2008., 11:03
  2. Između dve vatre
    Autor Sokolica_M u forumu Ljubav i seks (18+)
    Odgovora: 51
    Poslednja poruka: 21.10.2007., 23:06

Pravila za slanje poruka

• Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •