su...it is your turn
Molim argumentovano, kako, zašto, od kada.....
su...it is your turn
Molim argumentovano, kako, zašto, od kada.....
♫ The computer was born to solve problems that did not exist before. – Bill Gates
najgore su svet....masan papir....ne moz k`o covek da obrises bulju..,![]()
ostaje ti olovo na dopetu?![]()
♫ The computer was born to solve problems that did not exist before. – Bill Gates
ma jok sve se razmaze
kad ostane olovo to moz da prodje...bidne mi teza bulja i onda razvijam guzne misice![]()
![]()
ne znam kakav je biJo nekad znam da sad nista ne valja![]()
KURIR, ako se to rachuna u novine uopshte.
Da Le Pjaf saglasan sa tobom..
o, da, družbenica vječnaja 8)
Jeste primetili one GRAND SHOW novine? Sa sve CD pa za 100 din?![]()
Uze mi rec iz tastatureOriginal postavio LePiaf
![]()
![]()
Blic,bez konkurencije.
jel provaljujete sve te likove na forumu sa avionima tenkovima pushkama pishtoljima vojnicima...ko se josh lozhi na vojsq eeeej breeee...alo choveche oruzhje ubijanje ljudi ljubav ovo ono...shta je vama ispod kog kamena zhivite?...
novine to dnevne?...kurir je najgori...ne znam jel se skandal rachuna u novine il shta?...skandal je smetje najgore i svet je pod ruq..
www.woostercollective.com ..........
Antune to je ''ekipica'' sa politike.......Jos jedan razlog da se prisustvo tom podforumu svede na najmanju mogucu meru
![]()
Skandal,As,Svet i Kurir!!!!
sta je to As ?![]()
Ma kupio ih moj ujka juce.I ja kao uzela da ih prelistam.Zgaaaaaaadile mi se cim sam videla prvu stranu!!!
nešto golišavo?
Ma uvredljivo (dobro,ima toga skoro u svim novinama,ali ovde su bas bas preterali),perverzno,glupi textovi....ma fuj!
Poslednji put ažurirao/la White_@ngel : 13.03.2007. u 23:23
Press ste zaboravili, a i Pravda koliko vidim im opasno konkuriše.
Ima ih bas dosta...Kolo wode Kurir i Skandal...Brrrrr grozote
GRAND SHOW
Ona Grand revija ili kako se vec zove...
Nema najgorih i najboljih novina, sve su slicne.
nisam upoznata preterano sa nedeljnim casopisima ali od dnevnih definitivno kurir i onaj njegov rodjak,press valjda...
pretpostavljam da ce i pravda moci da se stavi u red sa njima,ako je sudeci po onima koji pisu tekstove.doduse,jos nisam imala prilikku da ih uzmem u ruke.
you make me sick because i adore you so
Ja sam ukapirala, to su samo najjeftinije novine, Kurir i Pres, a to ne znaci da su i najgore, ja sam navikla kao u ekonomiji da uvek vrednost izracunavam kroz poredjenje faktora.
Pošalji link