Cao ,moj prijatelj zeli da kupi psa u temi navedene rase pa bih zeleo ako neko zna neke odgajivace da mi posalje adrese!
Unapred zahvalan!!!!!!! :-D
Cao ,moj prijatelj zeli da kupi psa u temi navedene rase pa bih zeleo ako neko zna neke odgajivace da mi posalje adrese!
Unapred zahvalan!!!!!!! :-D
Moj prijatelj ima muzjaka am. buldoga, ali sada nema stenad. Ako ih bude u dogledno vreme, javicu.Original postavio starvin marvin
Probaj ovde da se raspitas,ovde ima dosta odgajivaca i ljubitelja.
http://www.balkankinology.net/pricao...370aa03609bbf1
Srecno!
Pomoc,Video sam u Beogradu na izlozbi ,naravno nije se takmicila :-D prelepu zenku Am.buldoga oko 3god staru belu sa tigrastim sarama.
Mislim da je vodila devojka sa imenom Ana .Da li je neko od vas zna!?
Unapred zahvalan! :-D
Poslednji put ažurirao/la starvin marvin : 26.02.2007. u 17:27
Zdravo,ja prodajem STENE americkog buldoga.Psic je presladak sa pedigreom je.JA nazalost nemam uslova za cuvanje ovog stvorenjceta.
Molim javi se ako je prijatelj jos uvek zainteresovan.
Pozdrav iz Nisa.
Molim te posalji sliku psa,i ako mozes skeniraj i posalji pedigre !Naravno u opciji za privatne poruke!Original postavio Aleksandra_84
Videla sam u halo oglasima da neko poklanja zenku americkog buldoga staru 3 godine. Ali pretpostavljam da bi hteo stene...
Verovatno ,ali nije iskljuceno da bi mozda i takva varijanta odgovarala! :-DOriginal postavio Mackic
Pitacu ga!
Hvala u svakom slucaju!
Kupio je psa ! :-D
Uskoro cu vam poslati slike! :-D
Hvala za trud! :-D
Vidimo se na bg sajmu 11-tog marta , u okviru savezne izlozbe je izlozba AMERICKIH BULDOGA!!!!!! :grin:
Poslednji put ažurirao/la starvin marvin : 27.02.2007. u 21:38
koliko je platio psa
Pozdrav svim ljubiteljima americkog buldoga.Imam muzjaka i zenku.Ako zelite mozete ih videti na www.americanbulldogserbia.com
Muzjak je Buli a zenka Bea,trenutno imam i dva steneta iz ove kombinacije.![]()
Evo mojih pasa
http://img32.picoodle.com/img/img32/...mm_2d06c1f.jpg
pozdrav stalac,obozavam ovu rasu,psi su zaista prelepi
stalac
napisi nam nesto vise o ovim psima,kakvi su za odgoj,narav,rad,kakvi su cuvari? Mene ova rasa zanima,pa pisi sve sto ti padne na pamet o njima.
Dosta o ovim psima mozete pronaci na www.americanbulldogserbia.com
Ja vam mogu pisati o svojim iskustvima.
Mislim da jos rasa nije rasprostranjena na nasim prostorima i da je ljudi cesto mesaju sa drugim rasama.
To su dosta dominantni psi ali su jako blagonakloni prema deci.Americki buldog trazi coveka pored sebe da bi bio srecan(setnje i razne vrste druzenja).Toliko od mene za sada.
sale jer poznajes ovo kuce[IMG]DSC00004[/IMG]
Podzravljamo sve na ovom forumu,pogotovo Stanka naseg starog prijateljaIamamo i mi nesto malo AB pa da se pohvalimo,nadamo se da ne zamerate
MK ROMUL-18 meseci
MK MISTY-oko dve godine na slikama
MK HERA of Demoniac team-16 meseci na slikama
MK REA of Backyard-10meseci !!!!!
www.mijatovickennel.page.tl
Vrlo smo pocastvovani,srecni i uzbudjeni zbog ove cinjenice
The best of the best(classic),po misljenju nekih kompetentnih ljudi u svetu !!!!!
http://fisheramericanbulldogs.com/BESTOFTHEBEST.html
www.mijatovickennel.page.tl
ovo je najsiri pas koji postoji![]()
Pretpostavljam da si mislio na ovog,ako se ne varam-sada star 20 meseci
![]()
Evo i mene
Zovem se Tia i imam 13 meseci.
(valjda cu uspeti da postavim sliku)
koliko se krecu cene Americkih Buldoga pedigre nije bitan i ima li gde odgajivacnica u CG?
Evo jedan prijateljski savet,jako je bitan pedigre jer bez pedigrea ces sigurno dobiti psa koji, u najmanju ruku,nije cist americki buldog,
U Podgoricu su otisla tri steneta iz legla Bulija i Bee i mozes videti kako izgledaju sada ako si blizu Podgorice.
Pošalji link