pa kada se trpa i za vreme mezze i treba da zatrudni![]()
![]()
![]()
pa kada se trpa i za vreme mezze i treba da zatrudni![]()
![]()
![]()
E ako bude moglo onda sam stvarno najebo
Moze, i te kako,evo ga trci po kuci,napravljen zadnji dan menstruacije,neplaniran,ali voljen iznad svega........
Ne zelenooka,treba u isto vreme da dozive orgazam oba partnera kad su neplodni dani da bi se napravila beba.A to da muskarac dozivi orgazam a ne ejakulira,to prvi put cujem,a i ja to nisam jos dozivela.Ko zna.....
pa eto o tome vam pricam,i moj malisa je napravljen zadnji dan menstruacije,ali jednostavno ne moze da se zamisli zivot bez njega.Ma samo neka se radjaju,to je nesto najlepse sto moze da se desi. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:Original postavio samomama
Živeo poslednji dan menstruacije.....!!!!!
http://forum.krstarica.com/showthread.php/490921-Da-li-nekome-radi-search-kako-treba?p=19945011&viewfull=1#post19945011
Kad svi lude , dobro je NE-NORMALAN biti http://snd.sc/MqZDe8
Nije mi jasno zašto toliko potenciraš svoje (ne)znanje, bolje se idi malo informiši, pročitaće neko dete ovo što pričaš...Original postavio Duska 78
Da, da stvarno je gluOOpa kada nije stavila smajlija, da bi svako dete shvatilo da se se zeza...Original postavio Konstantin79
Зар мислиш да се зеза?
sto bi se zezala... ovde se radi o ozbiljnim stvarima...![]()
Bice ovde krvi ,i pored one menstrualne![]()
![]()
U yeee... Mozda se stvarno ne zeza: znaci kontraceptivno sredstvo No. 1 je da musko svrsi, nalije je do ushiju, ali da pazi da ona ostane uskracena za orgazam i eto - nema dece, za vreme mece...Original postavio Hellen
(rima je samo za tebe darling H
)
ja nikada nisam imala orgazam.
a imam dvoje dece.
i nikada se ne tucam kada imam mečku.
kako ?
objasnite.
potpis...marija
Retko je ali moze! Zato je najbolje ne rizikovati i uvek koristiti kondom (ako necete bebu)...... Volim te ljubavi moja!!! Svidja mi se tema. Znaaaam da je i tebi i meni lepse bez ali takav je zivot.........KONDOM = SIGURNOST!!!!
Pa sigurnija je meca od kondoma - sto se tice trudnoce...Original postavio makili89
Kolika je verovatnoca da devojka zatrudni tokom menstruacije ako decko nema kondom ali ne svrsi u nju? Ljubavi volim te mnogo!
Ista kao da nije ni bila tu... Pod uslovom da se nije kresala sa strane...Original postavio Dulence88'
![]()
Jel se seća neko, bila je na TV-u pre 5-6 godina neka žena, zatrudnela ponovo u 3-4 mesecu trudnoće, tako da je nosila dve bebe, manju i veću. Nemam pojma šta se desilo do kraja.
Brate moze da zatrudni. Spermatozoidi prezivljavaju i do 7 dana u vagini,sto znaci da ce biti zivi i posle menstruacije... nema veze sto je to proces ciscenja... ne zezaj se sa tim,ili ga vadi ili kacigu,nikad unutra
inace,nekim zenama su plodni dani bas u vreme menstruacije,iako je cudno,istinito je...
Cudni su putevi Gospodnji))
NARAVNO da je moguce,prosto ne mogu da verujem kako su neki na ovom forumu (posebno me devojke iznenadjuju) neupuceni.Sanse jesu male, ali ne zanemarljive.Original postavio Dulence88'
![]()
Original postavio Maslachak
Original postavio sevilja
Original postavio snoshaj efendija
Original postavio gost2004
Original postavio Pipi Langstrumpf
Original postavio Happy-ca
Original postavio NatasaNatasa
Original postavio zelenooka
Original postavio nerviram se za druge
Original postavio *Marina*
Original postavio Bad_Wolf
Original postavio samomama
Original postavio makili89
.....Original postavio neshke296
Moze , snam za slucaj bracnog para koji nije mogao imati dece jer su promasivali termin. Posle detaljnih ispitivanja utvrdili su da su plodni dani na samom pocetku menstruacije![]()
A man toliko pitanja, toliko krvi proliveno samo da bi se znalo ko ce i kako ce da zatrudni, vi se plasite zatrudnece, neke osobe mole se da zatrudne preklinju koje hoce da imaju dece lakse je abortirati nego zatrudneti, imate sigurno neke prijatelje rodjake koji nemaju dece sta mislite kako je njima ko ne zeli da zatrudni partner vadi te ga na vreme, ima tri stvari AKO GA NE VADIS NA VREME ZUB ZABOLI
AKO GA NE VADIS NA VREME HLEB IZGORI
AKO GA NE VADIS NA VREME ZENA ZATRUDNI
PA SADA VI ODLUCITE
IMA LI KOGA IZ OKOLINE POZAREVCA NA FORUMU pozdrav svima #
MASLACAK vam sve to medicinski objasnjava i sve je to tacno maslacak lepo savladano pozdrav zelim lepo uzivanje u krvi, ja znam neke gospodje koje vise vole sex u krvi ali ja se onda osecam ko ubica heheh cao
Zelenooka, bas sam se i ja pitala kako ova tema nagura 5 strana....
Pošalji link