lepo je i ima duha ;-)
al nishta novo... mog'o si ga i fotografisati, ushtedeo bi vreme![]()
"Gospodo, život je kratak;
i ako živimo, živimo da bismo gazili po glavama kraljeva."
Koji par? Vidim samo jedan. Mada je ok. Ali kao sto rece ovaj predhodni - mogao si ga fotografisati. Ovako kao vezba super je. Kad ces da pokazes neko delo? Neku tvoju umetnost.
izgleda mi k'o da si prelio nekom voshtanom glazurom model/bistu tog lika, ne zato shto je (valjda? am no professional so am not sure...) ulje na platnu nego zato shto mi tako izgleda zbog kombinacije boja, igre svetla...ko razume shvatice......svidja mi se pogled, ochi...all in all svidja mi se slichica :-)
Ako ne znash shta hocesh, sigurno znash shta necesh...
HEY.....MOLER........JEL OVO AUTO-PORTRET?
OVO JE ODLICNO !!!
samo napred
NE obaziri se na pateticne komentare
pOz
nije autoportret; lep nick Lilu; Simple things hvala na izvrsnom komentaru!![]()
@keeper
nije fora u tome, uostalom ovo nije hiper realizam, ima licnog odraza na slici
@simple_things
nisu pateticni komentari, nije svaki los komentar patetican, sto bre ljudi sve shvatate negativno...ako covek nije u stanju da prihvati lose komentare, onda i ne treba da ih pokazuje...
@moler
lepo je, svidja mi se...
e sad, nemoj ovo da shvatis kao kritiku tipa i "rdjavom k dlake smetaju" vec samo kao prosto misljenje...mislim da si mogao sivom makar malo odraza u ocima da dodas, bilo bi mnogo zivahnije...
svidja mi se pogled i izraz lica....nice![]()
Liči na Marka Vidojkovića?
![]()
koji je to smarach od coveka
fixa thx na komentaru; neznam ko je taj lik, nije ni bitno...
probaj u fotoshopu da ubacis odrazeDD cisto da vidis kako izgleda, mozda gresim
Par radova podrazumeva dva rada. Ja vidim samo jedan.
kako si smorio sad,
pa strpi se, bice.
Sjajne su ti slike. Jedino mi nesto "skripi" u pozadini ovog sedog coveka, mislim, jasno mi je zasto si ostavio "slivenu" pozadinu sa poprsjem, ali mi ipak nesto fali. Ostale su FENOMENALNE!
thx Snezana![]()
Hou hou hou, srecna umetnicka nova godina!![]()
Pošalji link