Samo recite sta vise volite, pa da na kraju vidimo, ko je najlepsi, mislim po vasim glasovima.Samo vi zezajte plavuse, a i tako su najlepse! Zar nije tako?![]()
![]()
Samo recite sta vise volite, pa da na kraju vidimo, ko je najlepsi, mislim po vasim glasovima.Samo vi zezajte plavuse, a i tako su najlepse! Zar nije tako?![]()
![]()
a crvenokose?
crnke pa brinete i tek onda plavuse
Najlepsi su plavusani,pa onda crni tipovi!
Šta da ti pričam kad i sama znaš...8)
ops: NARAVNO,PLAVUSE...
ops: CRNKE SU U GLOBALU LEPSE,ALI SU PLAVUSE ATRAKTIVNIJE
ops:
Kada vidim crne
odmah mi utrne,
al' ipak plavuse
najbolje ga puse,
mada ni brinete
nisu lose tete....
CRNKE SU ZAKON PLAVUSE SU VALA BEZVEZE CAST IZUZECIMA![]()
MA CRVENOKOSE NISU NESTO :wink:
CRNKE SU ZAKON,onda plavuse i brinete.
ko god da je ovu temu prebacio, mogao je to i da kaze :?
vulgarni postovi i postovi bez veze sa temom su odstranjeni
nemam omiljenu boju kose, niti omrazenu 8)
Opšte je prihvaćeno mišljenje da su najlepše devojke smedje i ja se u potpunosti slažem sa tim.Pogledajte samo neki elite model look izbor i izračunajte odnos snaga...Plavuše su nekako...sterilne i nerazumljive...kao da šetaš pudlicu gradom. 8)
Kako smarate sa ovakvim temama, to je chudo jedno...
Interesantno da uvek autor nosi neki od nadimaka ala:"Plavusha","Baby" i sl. gluposti...
Ja sam prirodna plavusa,i veoma sam ponosna na to...narocito sto sam potpuno sigurna da mi pradeda nije nikakav turcin ili ciganin, i mogu samo reci da i je velika razlika izmedju onih "fake" plavusa, i nekih poput mene...Zato bih molila da plave devojke ne poredite ni sa kakvim pudlicama i slicno...
Ujedno smatram da postoje i lepe i ruzne, i crne i plave i smedje devojke, pa je potpuno isprazno uopste i pricati o tome.
celave su mistichne...
![]()
hehe ne mogu da verujem da nam nisu odali priznanjema, ljuuubomorni su
![]()
Original postavio Plavusaaaaaaaaaaa
Sto crnje, to bolje
![]()
![]()
Plavuse.![]()
Ma pali brate celave su zakon 8)Original postavio Zak
CRNKE
Aj da kazem milioniti put... CRNKE... for ever and ever![]()
Necu vise da te vidim
sakrice me noc od tebe
uspela si da se stidim
sto te volim kao sebe
I necu vise da te cujem
sakrice me dobri Bog
svoju dusu zeljom trujem
za mrvicom srca tvog
Ja sam bila crvenokosa.Mada sam prirodno plava.Odnosno svetlija brineta.I opasno me nervira kada se neko ofarba u nesto sto mu ne stoji samo zato sto je kul.I opet bih bila crvenokosa.Ma najbolja je prirona boja kose.A kad pocnem da sedim verovatno cu se farbati u plavo da pokrijem sede.Ili u sivo![]()
jaoj $to sam video pre neki dan u gradskom predivnu crvenokosu. ladno sam sedeo pored nje i nisam je primetio odmah jer je imala kapu, a i zaprichao sam se sa druagricom preko puta. Znachi odu$evljenje.. ceo dan sam samo na nju mislio. Ima 185 sigurno.. jaka.. plavkaste obrve i svetlo ridja kosa.. mozda i nije neka na$a domaca.. Takav tip devojke do sada u Srbiji nisam video.. Da sam zhensko voleo bih da sam kao ona
Tuzno sam gledao kako izlazi dve stanice pre moje i jadam se drugarici, a ona kazhe: "Odmah sam je zapazila, bili biste predivan par tako svetli" I ja tu da poludim. Kunem sudbu kletu $to nas mlade rastavi. Ocu firmiranu kinesku odecu da pocepam sa grudi. Ali bol i tugu ubrzo je smirio miris pljeski iz oblizhnjeg kioska...
Zanex se.. Znachi ridju$e, ali prave![]()
CRNA ZENOOOOOOOOOOOOOOO SA OCIMA PLAVIM. DOBRO BEZ PLAVIH OCIJU ALI CRNKE DEFINITIVNO
Crvenoko se su nesto najlepse sto postoji!!!!! Jos ako ne znaju da kazu slovo "R" .... ufff :-)
I da mi ponude milione milione ne boj se ti Zvezdo ostacu kraj tebe!!!
Pošalji link