Da li osobu cenite po fizickom izgledu ili vam je bitna i UNUTRASNJA LEPOTA? hm?![]()
![]()
![]()
lepa temica za ljude poput mene kojima zvizde na ulici i koje napaljeni klinci dovode do ludila...
![]()
![]()
:-D
Da li osobu cenite po fizickom izgledu ili vam je bitna i UNUTRASNJA LEPOTA? hm?![]()
![]()
![]()
lepa temica za ljude poput mene kojima zvizde na ulici i koje napaljeni klinci dovode do ludila...
![]()
![]()
:-D
Ajde sta mislis da si toliko lijepa.....ti si narcisiodna (ako znas sta to znaci)
Ja cijenim i po unutrasnjosti i spoljasnjosti
ja nikada u zivotu nisam gledala fizicki izgled.............nekako mi je to sporedna stvar..............
pa dok nekog ne upoznash malo bolje je fizichki a posle,gledash <<kakvu dushu ima>>...
Da bi sa nekim dečkom stupila u razgovor, prvo mora da mi da neki spoljašnji utisak, jer u tom trenutku, osim toga što je spolja, o njemu neznam ništa!
Ne govorim o crtama lica, već o hodu, nastupu (odmah znaš ko je prepotentan a ko ne), osmehu, gestovima, noktima (to je jače od mene), kosica, ma sve te sitnice koje daju celinu. Onda uđem u razgovor. Ako mi po njemu da neki utisak koji mi ne odgovara, može biti Johnny Depp, ali ja s njim biti neću! Toliko od mene!
PA, NISAM JA NARCISOIDNA VEC NISAM ZNALA STA DA NAPISEM A DA NE PRETERAM... i stvarno me nervira kad mi zvizde na ulici!!!Original postavio Limunovo_Drvo,
super... ista si ja...Original postavio White Horse
![]()
![]()
![]()
ja gledam fizicki izgled kad hocu da pokazem bivsem da nije najlepsi na svetu!!!Original postavio MadonnaGirl
Au al si ti samouverena...
vala tachno je da prvo shto privlachi jeste fizichki izgled,al opet,shto cje ti neko ako mozesh samo da ga gledash?
(dobro,mosh i druge stvari da radish...al ipak)
And what it all comes down to,Is that I haven't got it all figured out just yet
'Cause I've got one hand in my pocket
And the other one is giving the peace sign
Revenge sleeps in every human been...
uf, ja tek sad primetio...Original postavio Cirkonka
jeli ,jel to urodjena skromnost a?![]()
![]()
![]()
ja nisam nesto preterano skromna... stavise... bas volim sebe i cemu onda skromnost? jel da?
zezam se bre...C,c,c,c....
Original postavio milicaanchy
zasto da samo gledas? zasto ne pokusas onu reklamu sa koka-kolom...? mozda ti upali...
![]()
![]()
![]()
drago mi je... =)Original postavio trick-trick
Ja to podržavam! Cirkonče, bravo! Ako imaš lepo mišljenje o sebi, i okolina će imati takvo mišljenje o tebi!
trick-trick
![]()
Fizicka lepota mi je mnogo bitna, ali mi je unutrasnja definitivno vaznija.
Pih...
Jedan dechko mi je bio mnogo ruzhan. Onda sam ga upoznala i odushevila se njegovim duhom i sharmom... Kad smo bili zajedno, bio mi je najlepshe bicje na svetu. I sad mi je o5 ruzhan
Shto bi rek'o chika Albert: sve je to relativno...
joooooj, mnogo volim sto si uz mene... al opet ne zelim da ispadnem nafurana ili narcis kad to nisam... jubac za podrsku!
Za moju simpatiju svi govore da izgleda blentavo,bebasto,ali posto ga znam bolje od drugih znam da je on mnogo dobra osoba koja mi se mnooooooooooogo svidja.Oh Boze here we go again.:rolleyes:
Pa ako se tebi svidja,,,shta te briga shta drugi misle o njegovom izgledu...
And what it all comes down to,Is that I haven't got it all figured out just yet
'Cause I've got one hand in my pocket
And the other one is giving the peace sign
Znam.Zato i dalje pokusav da ga smuvam...Suvise je stidljiv...
Meni je kod decka na prvi pogled vazna fizicka lepota.Ali tek kad ga upoznam,kad porazgovaram sa njim onda slazem sve kockice...
[FONT=Georgia]unutrasnja lepota? hmmm..naravno, najvaznije mi je to.....mislim, kako da budem sa deckom ako ima ruznu jetru ili ruzno srce? moj bivsi je bas imao lepe bubrege...bas zato sam ih iscupala i drzim ih u tegli iznad kreveta.....
![]()
![]()
zezam se......ne znam ni sama koliko mi je bitno.....[/FONT]
pa vazna je unutrasnja lepta,dzaba sto je neko lep ako je debil u dusi....
Pošalji link