Secret garden.

vduTjr9.jpg
 
Brate ja vam od prvog posta koji napisah na Krstarici tvrdim da sam trendseter i da sam kao takav oduvek bio poznat tamo gde se krećem, da uspostavljam standarde i nenametljivo uvodim nove ideje koje napuštam kad primetim da postaju opšteprihvaćene, a vi od istog tog trenutka terate sprdačinu sa mnom. Da ne grešim dušu, jedina ti si me podržala i potvrdila da su moje zamisli in na zapadu.
I ovo sad što vam govorim, tojes da sedim poviše i videći širinu delim mudre savete koje vredi slušati vama deluje kao zezanje. Pravu vrednost toga ćete tek vremenom shvatiti.

Evo juče sam baš smislio da pravim majice.
Otkriveni su oni neki novi ekrani, savitljivi, providni i tanki kao papir. Ali su beskorisni pošto je sve ostalo, uključujući i baterije ostalo glomazno.
S druge strane otkrili su da izvesni grafen može da skladišti energiju svetla i potom je oslobađa. Naravno i to je beskorisno pošto se radi o nedovoljnoj energiji da napaja uređaje.
Misim svi bi da to ugrađuju u kompjutere i telefone.
Ali ja sam skroman, ja bih taj ekran nalepio na majicu kao aplikaciju, jedan delić grafena našio negde oko toga i ubacio u etiketu mali čip sa tek toliko memorije da u njega stane GIF. Znači imali bi majicu čija bi se aplikacija menjala i kretala, umesto ovih dosadašnjih dosadnih.

Kad to dogodine zaživi, biću zadovoljan ako me se ko seti.
 

Back
Top