Da li ima u Novom Sadu ili negdje u okolini neka javna kuca ?
Dolazim iz Italije u Novi Sad sredinom decembra i dovodim par drugara , pa bi smo se malo opustili uz neke lijepe curice ...!!!
Da li ima u Novom Sadu ili negdje u okolini neka javna kuca ?
Dolazim iz Italije u Novi Sad sredinom decembra i dovodim par drugara , pa bi smo se malo opustili uz neke lijepe curice ...!!!
dakle boze dragi...............ni pet ni sest nego javna kuca............imas KISS-striptiz bar.............desno od mosta.............mislim na kraju mosta............![]()
![]()
![]()
Je li gucci, a jel postoji jos onaj striptiz bar blizu katedrale, zvao se cini mi se "MM"? Tu smo bili pre 5 godina s drusstvom kad smo bili na ekskurziji.Original postavio gucci_novosadjanka
E pa vala ne znam sad...................ne obilazim ih..................![]()
![]()
![]()
Trebalo bi, ako ima negde muski striptizOriginal postavio gucci_novosadjanka
![]()
Zabranili ti, a ?!?Original postavio gucci_novosadjanka
![]()
član javne grupe
JESTE KRVOLOCHE MNOGO SAM VOLELA DA SE UBACUJEM CHAK I KAD NISAM BILA NAJVLJENA ZA TO VECHE!!!!!!!!!!!!!! ;-)
"UMETNICKO" IME MI JE DILAJLA!
[font=Verdana]I nisi baš neka umetnica kada toliko galamiš.[/font]
pola grada je javna kuca, samo odvrni "bad copy - uno due tre" u svojoj alfi sa talijanskim tablicama ispred nekog od mrestilista i 90% posla je obavljeno. ostalih 10% je da obezbedis nekakvo cmarno mazivo!
Original postavio Mare
To sam i ja mislio da mu kazem.
Ako dodje u Novi Sad sa keshom i spikom kako je iz Italije, uglavnom ce mu svaka novosadjanka rado posisati tuki, i sve ostalo...
Ali covek mozda ipak hoce bas profi ribe!![]()
Ima na Podbari DP al ne znam dal jos sljaka
kakav si ti debil.................ma vi ste vece fuxe od devojaka iz nsOriginal postavio Mare
Eh svuda ti moras da se guras....
Mene ovde interesuju samo privatni stanovi... po mogucstvu sto blize fakultetima.
Realno...
Jesi mi ti poslao SMS!
Haha salim se stigao mi greskom SMS pita gde je stan koji izdajem....![]()
![]()
![]()
Hahaha... reci!![]()
Realno...
sta ce vam javna kuca, samo startujte ribe na italijanskom, ne mozete da omaneteOriginal postavio Transocean
Ma jeeeeste, svi lichimo na Italijane onoliko, a nashe ribe srecom pa sve glupe ko noc... bice da oce![]()
Realno...
[font=Verdana]Ne znaš šta sve autosugestija može da učini?[/font]
Jo sono italiano!
Jo sono italiano!
Jo sono italiano!
Jo sono italiano!
Jo sono italiano!
Jo sono italiano!
....
....
....
....
evo za alexeja jedan malo tecaj upotrebljivog italijanskog:
1. Lekcija
Sinjore, daj malo love
2. Lekcija
kvanta kosta uno pikolo orgazmo?
![]()
![]()
![]()
www.oldtajmeri.rs
(cuvaj se odgovora)
''Ako nemas hrabrosti da iz vida izgubis obalu,
nikada neces otkriti novi okean''
dakle ne verujem kako ne postujete sugradjanke!!!!!!!! i nalozili se na ovog shto lupa a dolazi iz I talije!
Ja postujem iako mi nisu sugradjanke
Volim sve Novosadjanke i rado ih se secam![]()
Realno...
Mene su nauchili u stranoj zemlji da su Italijani lopovi....i ne zhelim nishta da imam sa njima,nikad!N kraju krajeva,i da nemam nishta,mozh' mene da ukrade,pa shta cu onda?: :?
Quod me nutrit me destruit
Pošalji link