DS-ovske predizborne lazi

Chedo Kokardic

Primećen član
Banovan
Poruka
963
Pobeda DS-a = ukidanje viza
8. decembar 2006. | 13:47 -> 14:39 | Izvor: Beta
Beograd -- Božidar Đelić kaže da će buduća vlada, ako bude predvođena DS-om, do kraja 2008. omogućiti ukidanje viza za EU.

Đelić je predstavio program DS-a za mlade i naveo da je prva tačka tog programa osnivanje fonda za školarine koji će pokriti troškove školovanja i razumne troškove života studenata.

"Neke ankete pokazuju da 75 odsto studenata želi da napusti zemlju, kao i 50 odsto mladih koji su zaposleni. To je pogubno, jer ako se nastavi moždano krvarenje Srbije kroz odlazak mladih, Srbija neće imati budućnost", rekao je Đelić

---------------

Ne znam dal neki od vas imaju kokosije pamcenje al ja pamtim da je DS isto ovo obecanjavao i u kampanji 2000te godine. 6 godina je proslo od tad i dalje nam isto obecavaju citaj ISTO NAS LAZU . Zar ima jos naroda koji se peca na ova lazna obecanja?
 
Једна од ретких паметних ствари које је рекао Зоран Живковић:
На овим изборима имамо прилике да бирамо између странака које су све биле на власти. Сви су показали шта знају.
Мада, за такав закључак није требало откривати топлу воду.
 
Моооолим вас, примите ме у парламент.
-%201019%20-%20DJELIC%20BOZIDAR%20-%20BGD%20%20-%2010-1-04.jpg
А ја ћу тамо да хм. хм.
0209-m-rupena.jpg
 
Danas sam dobio u postanskom sanducetu neku njivu listu "buducih poslanika" tj. kandidata.Sve sami profesori,diplomirani pravnici i ekonomisti...Mala im plata pa oce jos da se nafatiraju kao "legitimno izabrani predstavnici naroda". :wink:
 
Ма бре све лопов до лопова ... и то је доказано било на изборима 2003. када су изгубили подршку у народу. Сада се као труде да новим лажима затрују народ. Е па мало сутра.
 

Back
Top