PROTIV KOGA SE NAORUZAVA HRVATSKA?

SURbel

Buduća legenda
Poruka
36.557
Dok mi nasu vojsku unistavamo, Hrvatska svoju modernizuje.


>> Zagreb i novo naoruzanje

HRVATSKA KUPUJE F-16

Zagreb (Tanjug)

Odluka o nabavci novog borbenog aviona za hrvatsko ratno vazduhoplovstvo vec je donesena, a stare avione Mig 21 trebalo bi da zamene americki F-16, pise "Vecernji list", pozivajuci se na izvore iz hrvatske vojske.
Pored februarskog boravka hrvatskih pilota u bazi u Avijanu u prilog nagadjanja da ce se Hrvatska odluciti za americke avione ide i sastanak premijera Ive Sanadera sa americkim predsednikom Dzordzom Busom nedavno u Vasingtonu.<<

Izvor: Vecernje novosti, 14. novembar 2006. (nema na sajtu)
 
Ма какав ф16,то је крш само миг 29,31 итд.
Не уништавамо ми своју војску уништава је оној ко нас је поробио и домаћи извршиоци тзв.промена,и овакви смо и даље највећа претња миру на простору
Балкана још нас нису изједначили,сада и да се нас заједно нападну и љопци и рвати и балије како је планирано 1999 ништа нам неби могли,за освајање ове територије на начин како ратују Балкански народи треба око 2.000.000 војника.
Сада нам треба један лаган потпис на гласачки листић и то Срс,Тома Николић
човек је много умеренији од Воје Шешеља и може да направи прави дил са свима да нас оставе на миру а и ми њих.
 
MAXIMUS !:
Сада нам треба један лаган потпис на гласачки листић и то Срс,Тома Николић
човек је много умеренији од Воје Шешеља и може да направи прави дил са свима да нас оставе на миру а и ми њих.
Да, наравно, Томислав Николић је био потпредседник владе за време двоипомесечног бомбардовања Србије радиоакитвним елементима из периодног система Д. И. Мендељејева.
 
Elvin:
naravno da planiramo, ali za nas je to daleka budućnost, a za njih realnost...

kad dođemo na red, verovatno ćemo i mi tako.

ne bih težnju ka profesionalizaciji nazvao uništavanjem vojske...

A jak si mi ti vojni strucnjak pa znas sta je profesionalizacija ... :lol:

А, за који то посао Србија данас нема довољно војске?

И, какву претњу видиш од Хрватске, мислиш да ће да нападне нас? Наравно да не.

A gde se to vojska planira samo za danas?

I kakva pretnja od hrvata? Ima jedna nauka koja se zove istroija ... Tamo potrazi odgovor.
 
Jaguar b. p.:
Да, наравно, Томислав Николић је био потпредседник владе за време двоипомесечног бомбардовања Србије радиоакитвним елементима из периодног система Д. И. Мендељејева.

Па није нас он бомбардовао тим радиоактивним материјама.
А и зна се зашто су били у влади националног јединства,само немој да мислиш да их ја браним,ја сам само симпатизер а сигурно и добра већина па се ти питај зашто је то тако када су у Србији на власти тзв.Демократске снаге!?
 
Да је памети, сада би све наше политичке странке и државни органи требало да се огласе и да ОБЈАВЕ ДА ЈЕ ХРВАТСКА УСТАШИЈА ПРЕТЊА МИРУ НА БАЛКАНУ !
 
Koliko gluposti na ovom forumu, majko mila... zar se toliko bojite Hrvata?

Eto, sve same Srbende, a tresu im se gace sto Hrvati kupuju F16... hahahahahaha...

Inace... gospodo (i drugovi... :grin: ) Ameri se pokusavaju otarasiti F16ica, tako sto ce ih prodavati onom ko god zeli da ih kupi... Mi treba da sacekamo jos barem 5 godina pa da pocnemo modernizaciju vazduhoplovstva... a ovako ce se trvati zaebati i dati pare na nesto sto je vec zastarelo... :-D
 
Ameri imaju bolje naoružanje samo u svojim filmovima,inače istina je da su Rusi u tom pogledu dva koplja ispred Amera.Što se tiče vojske pod vidom profenalizacije vojsku je uništio lično Boris Tadić,predsednik žutih.Srpski političari su prodane duše,ne žele da vide da na ovim prostorima nikada neće biti mira,dok se jedini genocidan ‚‚narod‚‚ hrvati ne svedu na razumnu meru i ne prevaspitaju.
 
Hrvatska kupuije nove avione jer zeli da osvoji Vojvodinu , a glupa Srbija na celu sa bandom demokratskom unistava i ono malo sto je imala. Suvisno je govoriti da nista novo od oruzja Srbija nije kupila od 80tih do danas.

Inace dokaz da Hrvati zele da osvoje Vojvodinu jeste taj sto je u hrvatskoj formiran investicioni fond kojim se kupuju sva preduzeca koja dodju na prodaju u Vojvodini! Dok recimo u ostatku Srbije ne kupuju!!!

Samo nas radikali mogu spasiti od ustasa balija i siptara koji zele da uniste okupiraju i podele Srbiju!
 
HahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahahaHahahhahahahahahaha
 
INVAZIJA HRVATA!
Dok srpska vlast ćuti Hrvati jurišaju na najbolje srpske firme, hoće i kompaniju "Toza Marković"!


BEOGRAD - Posle "Frikoma", "Somboleda", najvećeg srpskog kamenoloma "Jelen Do", zrenjaninskog "Dijamanta" i nekoliko građevinskih firmi, Hrvati i dalje, bez ikakvih smetnji, kupuju najuspešnija srpska preduzeća. Ovaj put hrvatska firma "Nekse grupa" pokušava da kupi najvećeg srpskog proizvođača crepa i keramičkih pločica, kompaniju "Toza Marković" iz Kikinde.

Za ovu transakciju lično je zainteresovan i predsednik Hrvatske Stjepan Mesić. Naime, Mesićeva ćerka jedan je od većinskih vlasnika firme koja pokušava da preuzme najuspešniju srpsku kompaniju za proizvodnju građevinskog materijala!

A nas šikaniraju

Istovremeno, nijedan, ali baš nijedan srpski privrednik, niti preduzeće ne može da kupi bilo koju firmu ili da započne bilo kakav biznis na teritoriji Hrvatske. Svi pokušaji ovdašnjih biznismena da u "susjedstvu" uđu u neki posao stopirani su odmah na početku. I Bogoljub Karić i Miroslav Mišković suočili su se u Hrvatskoj sa neviđenom medijskom harangom ustašoidnih medija i tihim bojkotom tamošnjih vlasti.

Naša vlast, međutim, ćutke posmatra kako Hrvati sprovode ekonomsku okupaciju Srbije! Zašto se ovde ne primeni princip reciprociteta, zašto država Srbija ne zatraži od Hrvatske da se isti uslovi poslovanja omoguće i našim biznismenima u Hrvatskoj, i zašto se dozvoljava da najbolja ovdašnja preduzeća i najplodniju zemlju u Vojvodini kupuju sumnjive privatne firme iz Hrvatske?

Direktor kompanije "Toza Marković" Dmitar Šegrt kaže za Kurir da je ponuda hrvatske firme "neprijateljska i neprihvatljiva". Prema njegovim rečima, iza svega stoji lično predsednik Hrvatske Stjepan Mesić sa svojim vezama.
- Ivan Ergović, predsednik uprave "Nekse grupe", koju je osnovala firma "Našicecement", rodom je iz Mesićevog sela Feričanci kod Našica. On je sa predsednikovom ćerkom postao većinski vlasnik "Našicecementa", koji sada želi da kupi "Tozu" - kaže Dmitar Šegrt.

Njihov cilj je da preko "Toze" postanu regionalni igrač u proizvodnji crepa. U ovoj poslovnoj godini "Toza" beleži ekspanziju na tržištu Rumunije, Mađarske, Kosova. To nije slučaj sa "Nekse grupom". "Toza" godišnje proizvede 100 miliona crepova. Isto toliko proizvedu i njihove dve fabrike crepa, što govori da slabiji proizvođač hoće da kupi jačeg! Jednostavno, Hrvatska hoće da postane regionalni lider u proizvodnji crepa tako što će kupiti srpskog lidera, a to ne bismo smeli da dozvolimo - apeluje Dmitar Šegrt.

Hoće da nas unište

- Nigde u njihovoj ponudi ne pominju se ni očuvanje robne marke, ni ime kompanije koja je stara 140 godina, kao ni dugoročna razvojna strategija. Prodaja "Toze" Hrvatima imala bi pogubne posledice i po sva ona mala preduzeća u Kikindi i okolini, jer se najveći deo male privrede u ovom kraju oslanja upravo na nas. Spajanje "Toze" sa hrvatskim sistemom dovelo bi do smanjenja poslova, a to bi izazvalo masovna otpuštanja i tragično bi se odrazilo na malu privredu, koja je povezana sa poslovanjem naše kompanije - objašnjava direktor "Toze Markovića".

Šegrt napominje da je hrvatski predsednik preko svojih državničkih veza lobirao za "Nekse grupu" i da je zahvaljujući njegovim intervencijama Ivan Ergović razgovarao sa nekoliko važnih ljudi iz vrha vlasti Srbije! Direktor "Toze" kaže da nije još vreme da se u javnost iznesu imena onih koji su na razgovor primili Mesićevog zemljaka i čoveka od poverenja.
 

Back
Top