AMERICKA VIZA - Strana 10
Strana 10 od 50 PrvaPrva ... 6789101112131420 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 226 do 250 od 1245

Tema: AMERICKA VIZA

       
  1. #226
    Početnik
    Učlanjen
    14.03.2010.
    Pol
    ženski
    Poruke
    13
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Bracna viza za USA

    Hmmm ta neizvesnot dobro si rekla...ne da ubija,nego kolje.



  2. #227
    Nov član
    Učlanjen
    18.03.2010.
    Pol
    ženski
    Poruke
    2
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Bracna viza za USA

    Pozdrav svima,

    Vidim da se razgovara o braku sa američkim državljanima.
    Da li neko ima iskustva ili zna bilo šta o tome kakva je procedura oko dobijanja vereničke ili bračne vize sa srbinom koji živi, studira i radi u Americi ali još uvek nema green card?

    Unapred hvala!

    Sanja

  3. #228
    Primećen član Florrie (avatar)
    Učlanjen
    09.07.2008.
    Pol
    ženski
    Lokacija
    USA
    Poruke
    664
    Reputaciona moć
    28

    Podrazumevano Re: Bracna viza za USA

    Podrav Sanja,

    Nista ne mozete uciniti, dok on ne dobije usa drzavljanstvo. za to vreme prikupljajte dokaze da ste u iskrenoj vezi. koliko je on vec tamo, kad bi mogao dobiti papire?

  4. #229
    Nov član
    Učlanjen
    18.03.2010.
    Pol
    ženski
    Poruke
    2
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Bracna viza za USA

    Blondes,

    Hvala puno na odgovoru. On je tamo već 11 godina i trenutno je na doktorskim studijama. Ne znam kad bi mogao dobiti papire ali je najveći problem kako ja da odem tamo i ostanem što duže sa turističkom vizom. Prvi put sam bila i ostala samo 15 dana iako sam dobila dozvolu za boravak od 6 meseci. Sada ponovo planiram da idem i ako mi daju 6 meseci, ostala bih maksimum 5. Nego, da li bih im bila sumnjiva kada bih po treći put htela da odem? U svakom slučaju, trenutno sam u procesu upisa postdiplomskih studija pa se nadam da ću do kraja godine dobiti studentsku vizu, taman dok on ne dobije papire. Posle će sve biti mnogo lakše, jedino se bojim da se sve to ne oduži jer iako imam turističku vizu na tri godine, sigurna sam da bi bio problem kada bih ostala tamo par meseci iako bi mi oni sami dali tih 6.

    Pozz

  5. #230
    Početnik
    Učlanjen
    16.02.2007.
    Pol
    muški
    Poruke
    16
    Reputaciona moć
    0

    Wink H2B RADNA VIZA ZA USA!!!

    Pozdrav svima .....
    Interesuje me ako je neko bio preko H2B vize u USA,da mi prosledi telefone,sajtove ili bilo kakve kontakte osoba ili agencija koje rade H2B program za osobe koje nisu studenti!

    Hvala unapred svima!

  6. #231
    Nov član
    Učlanjen
    28.03.2010.
    Pol
    muški
    Poruke
    2
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: promena turisticke vize u studentsku u USA

    Hitno mi je potrebna pomoc!
    Dosao sam u ameriku sa turistickom vizom B1/B2 na 3 godine a prvi boravak mi je odobren do juna. Hteo bih da se prebacim na studentsku vizu dok sam jos uvek ovde.
    Da li postoji mogucnst za tako nesto i kolike su mi sanse da to ostvarim?
    Na koji nacin to mogu izvesti tj. sta mi je potrebno od papira?
    Nadam se da ce neko imati pozitivan odgovor na moja pitanja.
    Hvala

  7. #232
    Nov član
    Učlanjen
    28.03.2010.
    Pol
    muški
    Poruke
    2
    Reputaciona moć
    0

    Exclamation Promena turisticke vize u studentsku u USA

    Dosao sam u ameriku sa turistickom vizom B1/B2 na 3 godine a prvi boravak mi je odobren do juna. Hteo bih da se prebacim na studentsku vizu dok sam jos uvek ovde.
    Da li postoji mogucnst za tako nesto i kolike su mi sanse da to ostvarim?
    Na koji nacin to mogu izvesti tj. sta mi je potrebno od papira?

    Hvala

  8. #233
    Aktivan član redsonia (avatar)
    Učlanjen
    20.10.2004.
    Pol
    ženski
    Lokacija
    USA
    Poruke
    1.086
    Tekstova u blogu
    7
    Reputaciona moć
    45

    Podrazumevano Re: promena turisticke vize u studentsku u USA

    Citat Original postavio Daba2012 Pogledaj poruku
    Hitno mi je potrebna pomoc!
    Dosao sam u ameriku sa turistickom vizom B1/B2 na 3 godine a prvi boravak mi je odobren do juna. Hteo bih da se prebacim na studentsku vizu dok sam jos uvek ovde.
    Da li postoji mogucnst za tako nesto i kolike su mi sanse da to ostvarim?
    Na koji nacin to mogu izvesti tj. sta mi je potrebno od papira?
    Nadam se da ce neko imati pozitivan odgovor na moja pitanja.
    Hvala
    Pozitivan odgovor: DA. Da li ti to pruza odgovor na pitanja? Ne verujem...

    Da bi se prebacio na studentsku vizu, treba da budes student. Znaci: nadji Univerzitet/skolu ili sta vec hoces da upises, vidi sta ti treba od papira da bi konkurisao i ako te prime, poslace ti papire koji potvrdjuju da si primljen i sa time trazis studentsku vizu. Kreni odatle...
    I'm a PC!

  9. #234
    Obećava
    Učlanjen
    16.03.2010.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    61
    Reputaciona moć
    15

    Podrazumevano Vize za Canadu i Ameriku

    Da li iko ima predstavu kada ce nam ukinuti turisticke vize za USA i Canadu ???

  10. #235
    Zaslužan član Moderna Pevacica (avatar)
    Učlanjen
    27.01.2009.
    Pol
    ženski
    Lokacija
    Haiti
    Poruke
    15.885
    Reputaciona moć
    178

    Podrazumevano Re: Vize za Canadu i Ameriku

    Imam ja! Nikad!
    Ja kazem istinu i niko mi ne veruje. A sta da lazem...?
    Ceterum censeo Russiam esse delendam.

    Beban, napolje!

  11. #236
    Obećava
    Učlanjen
    16.03.2010.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    61
    Reputaciona moć
    15

    Podrazumevano Re: Vize za Canadu i Ameriku

    Citat Original postavio Moderna Pevacica Pogledaj poruku
    Imam ja! Nikad!
    hahahaha
    to i ja mislim
    samo si ti bas onako pozitivna i optimista

  12. #237
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    14.12.2009.
    Pol
    muški
    Poruke
    185
    Reputaciona moć
    17

    Podrazumevano Re: turisticka viza

    Pitanje je kako će naći univerzitet,koliko ja shvaćam situaciju ima još par dana jer prijave na fakultete idu najkasnije do kraja ovog mjeseca.sretno!
    Sretni nikad ne razmišljaju o sreći. To je posao za nesretne.

  13. #238
    Nov član
    Učlanjen
    06.04.2010.
    Pol
    ženski
    Poruke
    1
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: H2B vize

    Znam nekoliko ljudi koji su otisli u SAD kao sezonski radnici sa H-2B vizom. Prosle godine niko od njih nije mogao da produzi vizu, ni oni koji su tamo bili vec godinu-dve, a ni oni koji su otisli u aprilu i maju prosle god... Mislim da je razlog za to "skidanje" Srbije sa liste zemalja pogodnih za slanje radnika u SAD.... S obzirom da je od januara ove god Srbija vracena na listu, verujem da vise nece biti problema ni sa produzavanjem viza... Bar ne za one koji idu ove god... Pozzz

  14. #239
    Početnik
    Učlanjen
    24.03.2010.
    Pol
    ženski
    Poruke
    18
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano KOJI PAPIRI SU POTREBNI ZA TURISTICKU VIZU ZA USA??? HITNO

    CAO SVIMA.VIDIM DA JE CESTO POSTAVLJANO PITANJE.SVE SMA UGLAVNOM PROCITALA,ALI TO SU SVE POSTOVI JOS IZ 2007. I 2008.GODINE. MENI TREBAJU NAJSVEZIJE I NAJNOVIJE INFORMACIJE.
    STA MI JE SVE POTREBNO ZA DOBIJANJE TURISTICKE VIZE?SVE OD DOKUMENATA STO JE POTREBNO.MOLIM VAS.HITNO MI JE.HVALA.
    JA SAM STUDENT 4.GODINE,REDOVAN,NA BUDZETU,ZIVIM SA SVOJIMA,MOJI SU PENZIONERI,I SA BRATOM KOJI IMA SVOJU FIRMU.JA SMA PRE 4 GODINE BILA PREKO PROGRAMA U USA I VRATILA SE I ISPOSTOVALA VIZU.
    STA MI JE POTREBNO?
    INDEX
    SPISAK POLOZENIH ISPITA
    POTVRDA SA FAKULTETA
    IMAM KUPLJENU AVIO KARTU
    IMAM ZDRV OSIGURANJE PUTNO UPLACENO
    IZVOD IZ MAT KNJIGE RODJENIH
    DRZAVLJANSTVO
    OD RODITELJA I BRATA STA MI TREBA? JEL ISTO IZVODI IZ KNJIGA RODJENIH I DRZAVLJANSTVA?I POTVRDE DA SU PENZIONERI SA STALNIM PRIMANJIMA?I OD BRATA POTVRDA DA IMA FIRMU? I POTVRDA O IMOVINSKOM STANJU:KUCA I KOLA KOJA SE VODE NA RODITELJE?
    JEL POTREBNO GARANTNO TJ POZIVNO PISMO?ZNAM DA GARANTNO PISMO NE TREBA,ALI NEKO POZIVNO PISMO.ISLA BIH NA 2 MESECA MAXIMUM TOKOM LETA KOD PRIJATELJA PORODICNIHRVENSTVENO KOD SUPER DRUGA,ALI I NJEGOVA MAMA I OCUH I BRAT SA PORODICOM ISTO ZIVE TAMO I DRZAVLJANI SU AMERICKI.
    STA MI OD NJIH TREBA?JEL TREBA POTVRDA O NJEGOVOM ZAPOSLENJU,PRIMANJIMA,STATUSU,POZIVNO PISMO...NEKI OVEREN DOKUMENT??
    JA INACE IAM ZAKAZANU OPERACIJU ZA AVGUST MESEC PA AKO I TO IMA NEKE VEZE DA DOKAZE DA SE VRACAM....
    MOLIM VAS.HITNO MI JE.NARAVNO RECI CE MI I U AMBASADI STA SVE TREBA DA PONESEM ,ALI IPAK I OVAKO DA CUJEM OD LJUDI KOJI SU SKORO ISLI NA RAZGOVOR.
    HVALA SVIMA

  15. #240
    Početnik
    Učlanjen
    24.03.2010.
    Pol
    ženski
    Poruke
    18
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: KOJI PAPIRI SU POTREBNI ZA TURISTICKU VIZU ZA USA??? HITNO

    I DA..DA LI MI JE POTREBAN ZIRO RACUN NA KOM IMAM PARE?KOD NJIH CU BITI I ONI CE ME FINANSIRATI...NARAVNO SAMA SEBI SMA PLATILA AVIO KARTU I NOSIM NESTO PARA..ZNATE SVI KAKVA JE SITUACIJA OVDE SA TIM,A ONI ME ZOVU.PA DA LI JE POTREBAN RACUN SA PARAMA ILI NIJE NEOPHODAN??
    I VIDIM DA SU NEKI PISALI O TZV RACUNIMA GDE TRAZIS OD BANKE POTVRDU DA IAMS ODREDJENU SUMU I ONI TI DAJU TAKO STO TI UPLATE PARE NA RACUN,DAJU POTVRDU I ODMAH POVUKU PARE A ZA TU USLUGU IM PLATIS ODREDJENU PROVIZIJU?
    JEL TO MOZE I DA LI TO ICEM VREDI?? JEL ONI U AMBASADI TO MOGU NEKAKO DA PROVERE?
    HVALA

  16. #241
    Buduća legenda
    Učlanjen
    05.11.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Houston, TX
    Poruke
    8.272
    Reputaciona moć
    185

    Podrazumevano Re: KOJI PAPIRI SU POTREBNI ZA TURISTICKU VIZU ZA USA??? HITNO

    1. Pozivno pismo
    2. Uverenje da si student/zaposlen/djak (to je svojevrstan dokaz da se vracas, ako si sutdent onda index na uvid)
    3. Dokaz da imas gde da se vratis (ugovor da imas stan/kucu)
    4. Rezervacija karte obavezno sa datumom povratka (takodje svojevrstan dokaz o povratku)
    5. dve slike na beloj pozadini dimenzija (mislim da je 5x5 ali kad odes kod fotografa cesto je dovoljno reci da je za USA ambasadu pa znaju pravila)
    6. Ako ti neko snosi sve troskove puta i boravka potrebo je da ti taj neko posalji potvrdu iz USA zajedno sa svojim izvodom iz banke (potvrda se zove afidafif (ne znam sad tacno kako se pise) of support i MORA se overiti kod bilo kog notarijusa, recimo u banci)
    ako ti snosis troskove puta izvod iz banke, prosek primanja u kuci od svakog clana porodice u predhodna tri meseca (mora biti overeno)
    7. da popunis dva formulara, mozes na webu
    8. Moras da uplatis taksu za razgovor i jos neku taksu za pin broj da mozes da zakazes razgovor.

    Interviju
    1. NIKAD I NI POKOJU CENU ne ostavljaj utisak da ces tamo da ostanes i ako ti nude radnu vizu ne prihvataj niposto!!!
    2. Prvi interviju cisto informativni da ti pokupe dokumenta
    3. Uzimaju ti otiske prstiju i slikaju te
    4. Interviju sa konzulom, ako covek ne prica engleski ti pricaj sa njim, ako je pored prevodilac pricaj engleski ne daj prevodiocu da se mesa i niposto ne lazi.

    U periodu od 2001-2008 ja sam 6 puta trazio turisticku vizu (i uvek odobren) i uglavnom je to bila procedura. . .
    I obavezno procesljaj sajt ambasade da vidis sta ce ti tamo reci i kad budes zvala da zakazes razgovor opet se raspitaj sta ti treba.
    Kako si student 4-godine i ako je u pitanju 4-godisnji fakultet onda nemas bas neke predekspozicije za dobijanje vize, ja znam neke da su odbijani ali opet i ja sam je dobio kad sma bio zadnja godina studija na 9 meseci i jedini razlog za tako malo (a ne godinu dana) bio je sto zavrsavam fax (po zavrsenom faxu dobio sam vizu na 3 godine). . . I sa srecom

  17. #242
    Početnik
    Učlanjen
    24.03.2010.
    Pol
    ženski
    Poruke
    18
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: KOJI PAPIRI SU POTREBNI ZA TURISTICKU VIZU ZA USA??? HITNO

    ups greska moja..fax mi traje 5 godina...i ja sma student 5.godine...ali tek od oktobra 2010.cu biti apsolvent.imam za maj prijavljenih par ispita,imam operaciju zakazanu za avgust emsec i dolazim za sept-okt ispitni rok..pa kad sam dosla do 5.godine kao super student sto ne bih zavrsila,a ostalo mi jos par ispita i bachelor i master rad :-)
    hvala na informacijama puno :-)
    naravno i jos neke informacije su dobrodosle i od drugih ljudi
    e sad....ja snosim troskove puta tj ja placam avio kartu tj vec sam je platila,dali mi moji :-)
    a kod tih prijatelja cu biti i ziveti ta dva meseca koja bih bila u usa i oni bi snosili te troskove tamo tipa hrana i to je to..a ako hocu nesto da kupim to sama naravno ponesem neku sumicu..ali nemam ni ja,niti moji na racunu pare...znate boze kako je ovde..studenti nemaju para,a roditelji u kreditima
    hvala

  18. #243
    Buduća legenda
    Učlanjen
    05.11.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Houston, TX
    Poruke
    8.272
    Reputaciona moć
    185

    Podrazumevano Re: KOJI PAPIRI SU POTREBNI ZA TURISTICKU VIZU ZA USA??? HITNO

    Za fax imas razni filozofija. . . Jedna moja drugarica je imala momka u SAD i 9 ispita do kraja i nisu joj dali vizu, moja devojka lane je dolazila kod mene, radnik je i njoj su recimo dali bez problema vizu na tri meseca (inace ona zivi u HU ali ima srpsko drzavljanstvo i tamo je trazila vizu). Najbitnije je da ih ubedis da se vracas nazad! Konzul odlucuje da li dobijas vizu ili ne i njega u to treba da ubedis. Posto ce se ti ljudi starati o tebi (u smislu hrane i toga) najverovatnije ce ti trebati afidafif kao i njihovo stanje na racunu a posto ces i ti da snos neke troskove onda treba i tvoje. Mozda bi ti najjednostavnije bilo da imas od njih pozivno pismo i da u ambasadi kazes da sve troskove snosite ti i tvoji ukucani i da ces kod njih samo boraviti (to je mozda jednostavnije ali ne i bolje!). Fora sa finasijama je da nepadnes njima na grbacu kad odes tamo. Ono da nemas kod koga da budes i da nemas sta da jedes. Sto se tice zdravstvenog osiguranja sada ne znam kao to ide. Dok sam ja trazio vizu (2001-2008 i devojka 2009) to nisu trazili i nije trebalo, sada zbogo ovog novog zakona o zdravstvenom osiguranju ne znam kako ide. Najbolje da nazoves ambasadu i da njih sve ispitas oni ce ti najbolje reci. Moje iskustvo je da kad odes kod konzula da pricas direktno sa njim BEZ prevodioca, Jer oni znaju da zaj. . . najvise. Ja kad god sam imao prevodioca uvek su mi davali vize na mesec dana i jso su mi stavljali annotation da ne smem da budem duze od dva meseca (koliko sma planirao da sedim), a kad je bilo bez prevodioca. . . Viza bez problema godinu dana. . .

  19. #244
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    14.12.2009.
    Pol
    muški
    Poruke
    185
    Reputaciona moć
    17

    Podrazumevano Re: KOJI PAPIRI SU POTREBNI ZA TURISTICKU VIZU ZA USA??? HITNO

    Može li osobni utisak o kandidatu utjecati na to dali ćeš dobiti vizu ili ne
    Sretni nikad ne razmišljaju o sreći. To je posao za nesretne.

  20. #245
    Buduća legenda
    Učlanjen
    05.11.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Houston, TX
    Poruke
    8.272
    Reputaciona moć
    185

    Podrazumevano Re: KOJI PAPIRI SU POTREBNI ZA TURISTICKU VIZU ZA USA??? HITNO

    Ako si citao video si da ti tokom razgovora sa konzulom njega treba da "ubedis" da to sto pricas je istina, da iides samo u posetu, da ces se vratiti nazad i da nemas nameru da radis i to je ono sto se gleda, a to kako si obucen i sl. ne (bar sam ja do sada imao takvo iskustvo). . .

  21. #246
    Nov član
    Učlanjen
    12.04.2010.
    Pol
    muški
    Poruke
    1
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Bracna viza za USA

    Pozdrav svima.
    Vec neko vreme se motam po forumima, ali nigde ne nalazim neke skorije informacije.
    Naime...
    Moja zena je americki drzavljanin. Vencali smo se u Srbiji, 12. dec. 2009.god. Odmah potom smo poslali aplikaciju I-130 (bracna viza) u USA. Odgovor da je aplikacija primljena zajedno sa uplatom od 355 usd, dobili smo 14 jan. 2010.god.
    Sada 26.mar 2010 god. moja zena je dobila obavestenje da je nasa aplikacija (zahtev) odobrena i da je poslata u NVC (National Visa Center) u Portsmouth-u i koliko sam ja razumeo oni to trebaju poslati ambasadi u Beogradu.
    I toliko za sada. Niti ja niti ona ne dobijamo vise nikakva pisma sa daljim instrukcijama.
    Interesuje me da li je neko u skorije vreme imao slicnu situaciju i kako su se stvari odvijale.
    Voleo bi da znam koliko je vremena trajao ceo proces. Ubija ovo cekanje.
    Zahvaljujem se unapred.
    Nadam se brzom odgovoru.
    Pozdrav.

  22. #247
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    14.12.2009.
    Pol
    muški
    Poruke
    185
    Reputaciona moć
    17

    Podrazumevano Re: KOJI PAPIRI SU POTREBNI ZA TURISTICKU VIZU ZA USA??? HITNO

    U pravu si..iako je tema turističke vize ja sam mislio na radne vize gdje imaš svu potrebnu dokumentaciju..znači dali ti može stopirat odlazak na rad zbog dojma kakav si ostavio na razgovoru.
    Sretni nikad ne razmišljaju o sreći. To je posao za nesretne.

  23. #248
    Nov član
    Učlanjen
    16.04.2010.
    Pol
    ženski
    Poruke
    1
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: turisticka viza

    Ne znam koliko Vam mogu pomoci,ali cu pokusati . . . Bila sam u U.S. 2x i juce sam ponovo dobila turisticku vizu.Nikada nisam bila odbijena.Trebalo mi je dosta vremena da prikupim dokumente.Imala sam overen semestar u indexu,spisak polozenih ispita,index,potvrdu da sam vlasnik stana,da sam stalno zaposlena,potvrdu o godisnjem odmoru plus da imam prava na mesec dana neplacenog godisnjeg odmora,stare vize,stare pasose,vozacku,saobracajnu,licnu kartu, 1 sliku 5x5,izvodi iz knjige rodjenih i drzavljanstvo nije potrebno.Nakon prikupljenih dokumenata uplatila sam 10 $ za pin kod,zvala ambasadu,zakazala interwiev i pitala sta mi je potrebno od papira,da se uverim da mi nista nije promaklo.Naravno,online sam popunila obrazac ds-160,to je obavezno.Ponela sam i pasose od mojih ukucana,da vide da nisam sama ovde Nakon zakazanog intervjua,uplatila sam 131$ u Rajfajzen banci i to je to. U Ambasadi su bili neverovatno ljubazni,kulturni,fini,na nivou!Odusevili su me. Prvo su mi proveravali papire,onda sam morala da skinem kais i da prodjem kroz detektor...sve je bilo ok.Nakon toga u cekaonicu.Prozvali su me na salter,pregledali papire,vratili ono sto nije potrebno i pitali me sta radim,cime se bavim i rekli mi da sacekam.Nakon toga su me opet zvali da dam otiske prstiju-svih 10!!! Opet cekanje......I na kraju,opet su me prozvali da dodjem na salter.Razgovor je trajao 30 sekundi,postavljeno mi je pitanje kod koga idem i u koji grad,pogledala mi je index sa faxa i pozelela srecan put.Viza se uzima dan kasnije i to je to.Samo bez nervoze,budite opusteni i iskreni! Pozdrav svima i zelim Vam mnogo srece!!!!

  24. #249
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    14.12.2009.
    Pol
    muški
    Poruke
    185
    Reputaciona moć
    17

    Podrazumevano Re: turisticka viza

    Odličan post
    Sretni nikad ne razmišljaju o sreći. To je posao za nesretne.

  25. #250
    Početnik
    Učlanjen
    18.04.2010.
    Pol
    muški
    Poruke
    8
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Bracna viza za USA

    Nadji NVC Case Number ili CIS Receipt Number i nazovi ih telefonom na 1-603-334-0700, pa ces saznati detalje. Obicno se ceka oko 6-9 meseci, ali svaki slucaj je drugaciji, pa bolje da proveris nego da se sekiras :-)

Slične teme

  1. Americka viza!
    Autor lekica u forumu Severna Amerika
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 22.08.2011., 22:51
  2. Americka iseljenicka viza
    Autor profesionalac-bgd u forumu Severna Amerika
    Odgovora: 14
    Poslednja poruka: 23.06.2009., 19:02
  3. Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 06.03.2008., 17:08

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •