hello, bubamaro, želim ti uspešan postupak i da nam uskoro javiš trocifrenu betu!!! Što se ležanja tiče, iskustva su različita, neki lekari preporučuju strogo mirovanje do bete, neki preporučuju normalan život, kao da se ništa nije dogodilo.....što se mene lično tiče, ležaću prvih sedam dana, strogo mirovanje, ustajanje samo do wc-a, nakon toga ću krenuti u lagane šetnje. Sve ovo je moje lično mišljenje, ne znam šta će doktorka preporučiti. Iskustva žena su skroz različita bilo je trudnoća kod onih koje su odlazile redovno na posao i sedele po osam sati, a s druge strane nije bilo trudnoća kod žena koje su petnaest dana ležale strogo. Znači, pravilo je da nema pravila, odnosno, da ako je embrion rešio da se zakači on će se i zakačiti ako neće neće, pa makar i na glavi dubele. Mislim da je najbitnije da ti dani prodju bez stresa, opušteno, ne misli na to, čitaj, gledaj filmove, slušaj neku lepu muzikicu......jedi što više narandži, pune su folne kiseline, pij dva do tri litra tečnosti i to je to. Čekamo pozitivan rezultat. Srećno

Odgovorite sa citatom
.
, i vise nikad nisam imala nikakve ciste.On je manji od levog jajnika ).
.
pisalo mi je kod prve poruke da nije poslao, a i kod druge pa sam sad ponovo dosla ovde i vidim moje dve poruke, kad se nisam slogirala

Pošalji link