da, da , najveca motivacija u zivotu su mi ljubav i sex, stvari koje mi trebaju vise nego vazduh... da li je i kod vas tako?
da, da , najveca motivacija u zivotu su mi ljubav i sex, stvari koje mi trebaju vise nego vazduh... da li je i kod vas tako?
jesteeeee
mogu i da ne dishem![]()
Kod mene to ide ovim redom:
1. Prijateljstvo
2. Ljubav
3. Sex
kod mene to ide aj' se ebemo, a posle mozemo i da se samoubijemo.. scary![]()
uuuu spuki, opasna si devilish
Original postavio W.A.S.P.
Mogu samo da ti kazem da sam ista kao i ti......
Od toga mogu da letim, a i da padnem na dno!
Ja letim kad mi je ego velik. Padam kad je nizak. Dobra stvar je sto mi se ego lako hrani... te je uglavnom velik...
kako to lepo zvuci! Jaoo necu se nerviram od rana jutra! Idem na predavanje MUZEOLOGIJA (nauka o muzejima) Da se malo osvezim!
![]()
nauko o muzenju![]()
Original postavio NevenaBGD
Znamo mi šta je muzeologija ... pa neki od nas su studirali na Filozofskom fakultetu![]()
Ko? ko?![]()
Ha ha ha! Zar se ne vidi...po mojoj nervnoj rastrojenosti. DVA sata baljezganja mi sledi! DVA SATA!!
![]()
![]()
Ima muzeologija i svojih prednosti .... naročito ako pored sebe imaš nekog simpatičnog kolegu![]()
O daaaaa NN... bas si me podsetila.... Njamiiiiiii.... Mogla bi malo da sidjem sprat nize....![]()
Ijao ti si videla takve na filozofskom! ijao! Ima par smaraca na mojoj grupi....pa onda uzmem i ja njih smorim jos vise!![]()
znaci da si smaracica![]()
Samo kad hocu!![]()
A neke sponzoruse specijalizirale medicinu sa 23 i diplomirale na filoloskom sa 14Original postavio NatasaNatasa
![]()
Original postavio NevenaBGD
Kad sam ja studirala bilo je da se probere.
Apsolutno se slazem! Samo za to i zivim!ponekad i za pare, ali to sad nije tema pa cu da preskocim..>)
Original postavio vanjusica
Pesnikinjo, šta si ti htela sada da kažeš ???? Mislim koja je tebi metafora pala na um![]()
Ma danas sam se smorila citajuci onu ispovest "da li sam ja sponzorusa" , pa sam jos uvek pod utiskom one lujke;Original postavio NatasaNatasa
Samo obicna posalica![]()
Uh dobro je ... već sam se zapitala da li sam ja u redu i zašto sam tvoj post pročitala 6 puta a ništa nisam razumela![]()
Jap to su motivi...Original postavio W.A.S.P.
Mislis ovaj 4um ti treba vise od vazduha?![]()
Original postavio Petar_Pan
hahaha
Original postavio NatasaNatasa
Tacno, pogadjas ko ciglom u vugla!
Pošalji link