Ako imate odgovor recite (nemojte prichati bezweze ako ne znate...)...
Hwala
Hwala
hvala tebi
puno puno puno puno![]()
dakle...sve sto ja znam je da su mi ove godine za upisivanje rekli da nemaju dovoljno kandidata mada mislim da je to bilo samo ono ''ljubazno NE''
e preduhitrio si me kradljivcu fora
Ajde ljudi bacite se na pomoc
Cek jeele zar nsii ti u matematickoj? sta ce ti vojna?
hHEHEHE.... Ako vas ne mrzi, dodjite na PIK (prichaonicu Internet Krstarice) i udjite u sobu #Sex&thecity
KOMANDA JE /join #Sex&thecity
jesam u matematickoj...
nego duza je to prica...postedecu javnost
a da pitacu tatu on predaje na vojnoj akademiji pvo(protiv-vazdusnu odbranu)
HwalaLOLCINA...hHEHEHE.... Ako vas ne mrzi, dodjite na PIK (prichaonicu Internet Krstarice) i udjite u sobu #Sex&thecity
KOMANDA JE /join #Sex&thecity
E, zanima me, jel ta vasa matematicnka bas toliko teshka koliko se prica..jesam u matematickoj...
nego duza je to prica...postedecu javnost
Zivite, ali stvarno
ima samo 9 predmeta koji se uce...zapravo sve skupa 11 u prvoj godini...
teska je ako nemas radne navike...jer stvarno zahtevaju dosta od sve matematike, fizike, informatike, a i hemija...to su ustvari svi predmeti, ovo ostalo je usput...bar u prvoj godini...
ne znam sta se prica...meni je sve to interesantno i zelim sve da znam pa mi i nije nesto toliko tesko da secem vene...
Ne ne otvara odakle vam ta glupost? Tat kaze da ni nakon reforme vojske nece biti sanse za tako nesto...
onda su lazovi zesci...mada dobro ajde...mozda je bilo u dobroj nameri...
hah...
h...
...
Sta da ti kazem... tes tes upisi za policajku onda ako hoces akciju....a u Izraelu ima zena pilota... to sam ja htela a budem....
u izraelu vojna obuka je obavezna i za zenu
ne nije zbog akcije...
mada volim i to...
)))))))))))
i tako menjaj drzavljanstvo jeele
hahah
ne pada mi na pamet
ja sam patriota u dusi![]()
![]()
)))))))))))))))))))))))
pa to je bio samo predlog....
Ok... I ova tema je za zatvaranje... Peleplay... Znash shta ti je chiniti...
Sve u svemu... Jeele dobila si odgovor...)))
NILOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ubicu te prestani to da radis NISI ADMINISTRATOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
shta se dobije kad se klintzi napale na vlas'....tz...tz...tz....
![]()
Moc je najveci opijat...to kaze moja razredna.... ona kao da svako jutro popije po jedan kamen mudrosti sa malo vode.....
samo motj se ne pokazuje na taj nachin Emily.... treba biti snazan gde treba snaga a nezan gde treba neznost.... a ne stalno potencirati.... ja pa ja.... a da motj opija ... opija..... ali samo one ... koje meditzina karakterishe kao labilne lichnosti..... u prevodu osobe bez sopstvenog ja...
Emilija prvo nauchi razliku izmedju admina i moda.....
Ne dao Bog da sam administrator...
e ti mudrujes ko da si joj ukrala taj kamen mudrostiMoc je najveci opijat...to kaze moja razredna.... ona kao da svako jutro popije po jedan kamen mudrosti sa malo vode.....![]()
Pošalji link