ne,on vozi autobus...
ne,on vozi autobus...
>ALL SYSTEMS OPERATIONAL. BEGIN...
pa da. razmishljajucji na dugim dosadnim putevima se dolazi do raznih mudrosti.
"Gospodo, život je kratak;
i ako živimo, živimo da bismo gazili po glavama kraljeva."
A dobija li dodatnu platu sto je i umni radnik?
Hy everybody
[QUOTE=Ocean_state]Moj cale bi bio sav sretan shto sam uopshte yebo a to shto je trudna to ce da se reshi. QUOTE]
PRVI PUT SI JE*O SA 14 GODINA, A SAD KAZHESH DA BI TVOJ CALE BIO SAV SRECAN DA UOPSHTE JE*ESH?!!!........................................ ....
NE!
DOK SAM BIO MANJI POSADILI BI ME ISPRED TV KAD
SU EMISIJE O SEXY.
MISLIM DA DOVOLJNO ZNAM I BEZ
NJIHOVIH ISKUSTAVA
joj ja jos nisam odgovorila na ovu temu...
Pa da,pricham sa kevom o svemu,pa i o sexu ;p
Al dzabe meni teorija ;p
...they tried to make me go to rehab but i won't go go go!
ti si se ispraksirala
posebno sa soferima .... koji je promasuju nijednu rupu .... a noge ti u modricama .... :rolleyes:
Te godine su i jako rane,a opet i pravo vreme za gubljenje nevinosti.Mada,opet nije vazno u kojim ti se godinama desavaju te stvari,vec sa kim.Bitno je da sex(pogotovu prvi)bude iz ljubavi,da ne ispadne posle da je bilo katastrofa.A ima tih primera.Original postavio Ocean_state
Moji jos misle da sam nevin....shvatice da nisam tek za par god. kad budem imao i decu...![]()
![]()
![]()
Ne pricam sa roditeljima o sexu... Jednostavno nemam potrebu da pricam s njima o tome, mislim da znam sasvim dovoljno, a o tome pricam uglavnom sa drustvom...
Never underestimate the capacity of other people to let you down.
Nikako ne pricam...s Caletom o sex-u....samii Aleksandra ja i ti ljubavi u sobi Ritam tuc tuc znaju svi.......
[FONT=Georgia]iju! startovala me mama pre neki dan:"jesi spavala sa medom?" i tu krenula da me uci da koristim kondom i da pazim i sve to, je l'......
sto mi je bilo cuuudno..... :shock: :shock: :shock: [/FONT]
i dakle?!?!?Original postavio naancy90
![]()
....jesi li spavala sa Medom?
![]()
![]()
![]()
Ma gde je spavala... iscimala je co'eka ko zna koliko puta... prosto da ti ga bude zao... ja ako ga ikad budem video dacu mu 50EUR nek ide nek se negde provede nek prozivi malo co'ek...![]()
[FONT=Georgia]nisam jos......
pa, zajedno smo tek....godinu i nesto vise od mesec dana![]()
![]()
![]()
[/FONT]
Pa da... boze sacuvaj... nista pre braka![]()
Aha..........pa da ti zivot prodje,a da nista nisi...imam osjecaj da ne bih sebi na neki nacin nikad oprostila da spavam sa samo jednom deckom...................![]()
shto jednim dechkom?
pa mozhesh se udati i 5-6 puta............
daa..bilo bi greota spavati sa samo jednim deckom....u celom svom zivotu...
a pre sam za varijantu sex pre braka...nego za ovu visestruku udaju...
Iskreno spavati sa jednim deckom (to npr prvi put nekome) moze da prodje grozno-zato treba vise puta dok se ne dodje do vrha :-D :grin: :-D :-D
spavati sa tim istim vise puta,ili??
E ljudi bio sam ironican, sarkastican ili sta vec...![]()
puj brak...ja sam samo za sex
Videla moja drugarica na sajmu knjigu "Sve sto vam mama nije rekla o sexu",tako nesto...htela da kupi!![]()
i ja sam videla...![]()
Pošalji link