Pozdrav,
slazem se da ima puno kreativnih ljudi. Ja godinama heklam, pletem, sijem, radim makrame, uglavnom za sebe i prijatelje. Problem je kome to prodati i kako.
Radila sam unikatne torbice za mobilne telefone, ranceve, kaiseve, majice ali to mogu prodati samo ponekome u svom gradu.
Problem je plasirati to malo ozbiljnije na trziste...
Ako neko zna da je nekome potreban neko kao ja rado cu prihvatiti posao.

Odgovorite sa citatom

A bre sestre srpkinje radi li neka pačvork da malo razmenimo mišljenje o toj temi. Pozdravljam svaku vrstu ručnog rada ali ja sebe ne nalazim u štrikeraju u kom se do gotovog ....to već što se štrikenzi čeka danima e to me izludjuje a joj ako se pogreši pa kad se to para aaaa nesmen ni da mislim.....
,

,i mene je baka naučila plesti kao curicu ,heklati sam naučila što sa interneta ,što iz specijaliziranih časopisa..samo ,uvijek napravim istu grešku,ne kupim dovoljno konca za majicu ,taman nekako da ju završim i nema više takvog konca u tom jednom jedinom dućanu takve vrste u gradu
((.Moram s vama podijeliti ove stranice ,mene su oduševile,doduše ,na ruskom je,ali čovjek sve razumije kad hoće 
E hej pa i ja prodajem svoje ručne radove ( šivene stvarčice). Svašta nešto šta te konkretno interesuje?
Imam jednu želju malu a to je da nadjem "dušice" koje se bave ručnim radom da se udružimo i da počnemo svoje radove da prodajemo. Prvo da osmislimo strategiju razradimo plan i da radimo. Ako ima još neko ko je zainteresovan ima neku ideju, volju, želju....udružimo se

Pošalji link