Imam kompletnu ukoricenu seriju Jugoslovenskih markica od 1972-1997,dali ima zainteresovanih da ih otkupi.
Imam kompletnu ukoricenu seriju Jugoslovenskih markica od 1972-1997,dali ima zainteresovanih da ih otkupi.
Posedujem kolekciju postanskih marki koje sam kupovao direktno od poste i razmisljam o prodaji. Kolekciju cine blokovi, cetverci iz ugla i koverte "prvi dan" za poslednjih 6-7 godina, mozda vise i jos nesto preko toga, npr., koverte za 96, 97, 98, 99, 00 i par klasera sa ponistenim stranim i domacim markicama. Problem je sto ne znam tacno sta sve imam i zeleo bih da sve lepo klasifikujem i ponudim na prodaju.
Da li bi neko mogao da me uputi na domaci katalog na internetu preko kog bih mogao da sredim makar kolekciju kupljenu od poste?
Posedujem markice Shpanije (komplet serija grbova i noshnji), Maroka i drugih zemalja. Ako nekoga zanima, evo mail-a [email protected]
Ljudi , nasla sam puno postanskih markica raznih ima bas starih sto domacih sto stranih. Primetila sam da su mahom skidane sa pisama.
Gde da ih ponudim i ima li uopste to cenu.
U stvari zanima me gde se mogu informisati o vrednosti marki koje imam.
Kome mogu da se obratim u vezi klasifikacije i procene albuma i pojedinačnih markica?
imam sa titovim likom,piše `demokratska federativna jugoslavija`,piše vrednost 5,6,9,10,20,25 i 30 din.boje su za svaku vrednost razlicite.
druge koje imam sa slikom mesta,piše `nezavisna država hrvatska`,oznacena vrednost 0.25 kuna i piše-ozalj,0.50kuna-jajce,1kuna-velebit,1.50kuna-zelenjak,3kune-osijek,2kune-zagreb,4kuna-drina,5kuna-konjic,6kuna-dubr ovnik,7kuna-slavonija,8kuna-sarajevo,10kuna-plitvice..takođe su sve razlicite boje.
neke imaju pecat,ali ne vidim godinu...
zna li neko da mi kaze da li nesto vrede?
hvala svima koji mogu da mi odgovore!
Uuuuuu te sa titovim likom imam i ja .rekla bi da su bevredne posto ih i ja imam gomilu. al sve cekam da mi neko odgovori iz prve ruke.
u pravu si mirka sizika...ja dobila odgovor na serbiancafe-u da takve marke prodaju na kalemegdanu za 5 din. komad :sad:Original postavio Mirka šizika
imam kolekciju francuskih markica od 1900 god pa do sada nove i zigosane
imali zainteresovanih????
za francuske markice mogu da pomognem za procenu ako neko ima
Poslednji put ažurirao/la kizo75 : 27.02.2007. u 22:34
Dobro vece. Nedavno sam krenuo da sakupljam postanske mrkice (3-4 nedelje) i zasada imam oko 100 komada... Zanima me da li ima neko ko bi bio ljubazan da me malo uputi u filateliju...Bio bih jako zahvalan!
Original postavio grebicka
5 dinara je ako su na pismu neodlepljene i u prvoklasnom kvalitetu.odlepljene teshko da ce neko kupiti i za dinar po komadu,jednostavno ima ih mnogo i nikom ne trebaju.
Jedino ih mozesh upotrebiti za razmenu sa filatelistima shirom sveta 100 za 100 /to i ja radim/oni su sretni kad dobiju markice iz zemlje koja vishe ne postoji .
pozdrav
Original postavio Stefan iz Beograda
To je jako lep hobi i nishta ne koshta dok je ljubiteljski.kasnije kad malo zabrazdish imacesh i troshkove ali svako ima neko ludilo pa bolje filatelija nego neshto drugo.
Samo napred .
Evo ti link za shkolu filatelije jako lep sajt na nashem jeziku.
http://www.su-fila.co.yu/skola%20filatelije.htm
Zahvaljujem... Ako ti nije problem javi mi se na mail ili ako imas MSN... Oba su ista: [email protected]
munjo 13 posalji cenu kolicinu i br. tel.pozdrav
Prodajem postanske markice iz celoga sveta a i iz Jugoslavije i dosta su stare i imam ih oko 500. Moj email - [email protected]. Hvala unapred.
Sto se tice procjene i vrijednosti markica sa prostora ex-yu jedan od najboljih u toj bransi je Dr.Jovan Velickovic koji je upisan u registar strucnih ispitivaca maraka Asocijacije Filatista Jugoslavije za podrucje Bosne i Hercegovine,Srbije,Crne Gore i Bivse Jugoslavije.Ja imam odavno adresu Dr.Velickovica ,pa ako je jos uvijek na njoj pisite:Original postavio asterblistok
Dr.Jovan Velickovic
Marsala Birjukova 34.
11000 Beogra
Pozdrav-PHILMAN
Pozdrav VIDICD .Da li ste prodali te markice,ako niste volio bih znati u kakvom su stanju:da li lijepljene na papir sa falcom ,da li su ponistene ili neupotrebljavane sa original gumom pozadi i sa svim zupcima?Na kraju volio bih znati neku cijenu.Unaprijed hvala-PHILMANOriginal postavio vidicd
dali je moguce u posti kupiti godisnja izdanja postanskih marki od 1992-2007, i po kojim cjenama.
hvala
U vecim poshtama putem pretplate samo tekuca godina a proshla i starije u Yugomarci u Takovskoj.Original postavio rstepanc
cene na sajtu su u bodovima a vrednost boda je trenutno 30 dinara.
http://www.posta.co.yu/filatelija/yumarke.asp
Kupujem sledece marke ...
Country Date Description 2001 Cat. Value Mint/Used
1. Great Britain May 6, 1840 1-penny black $3,000 / $180
2. Brazil Aug. 1,1843 30-reis black $3,000 / $550
3. United States July 1, 1847 5-cent red brown $5,250 / $600
4. Mauritius Sept. 21, 1847 1-penny orange $1,100,000 / $500,000
5. Bavaria 1849 1 kreuzer black $650 / $1,800
6. Belgium 1849 10 centimes brown $2,250 / $75
7. Spain Jan 1, 1850 6 cuartos black $325 / $11.50
8. Austria 1850 1 kreuzer yellow $1,000 / $70
9. France 1850 10 centimes bister $1,500 / $325
10. Hanover 1850 1 groschen gray-blue $3,000 / $55
Prione mozes li mi reci koliko novca treba dati Jugomarci da bi nam prodala sve srpsko jugoslovenske marke od 1991 do kraja 2006?
najbolje da ih nazovesh i pitash da li imaju sve
91-..57.60
92-..106.80
93-...76.30
94-...77.20
95-...62.00
96-...71.00
97-...48.20
98-...88.00
99-...67.60
00-...95.40
01-...71.10
02-...108.25
03-...91.50
Ovo su cene tih godishta iskazane u bodovima stvarno nisam imao snage josh i da ti to mnozim,cena boda je trenutno 30 dionara pa izvoli pomnozi.
Cene za neka izdanja su vishestruko vece u Mihel katalogu,tako sam chuo ali nemam ga pa ti nemogu reci koliko se cene razlikuju.
pozdrav
postovani ako zelite saradnju,moyete me kontaktirati na mail [email protected] pozdravOriginal postavio marko number1
dobro vece,ako je neko za razmenu zigosan.maraka iz celog sveta neka mi se obrati.Nisam neki veliki strucnjak vec obican filatelista koji sakuplja sve marke a i razglednice gradova.Veliki pozdrav svima! [email protected]
Mene bi interesovale markice od 1992-1997. Da li biste prodali samo ti i po kojoj ceni?
Pošalji link