Moram opet da pohvalim ovo, brate hvala ti, a ovim nevernim tomama evo dokaza sta srpska pamet moze da uradi, verujmo u sebe i radjajmo se samo...
Moram opet da pohvalim ovo, brate hvala ti, a ovim nevernim tomama evo dokaza sta srpska pamet moze da uradi, verujmo u sebe i radjajmo se samo...
Mislim da imam i neku sliku maketa 29-ki koje su se majstorski pravile u fabrici nameštaja u blizini aerodroma, a na samo 300 m od mene bio sam prisutan veče kad su dovukli maketu i ujutro smo našli samo samo par cevi i komadiće šperploče!![]()
U blizini sam...
hahaha)
bravo!
Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?
Hvala ti sto postojis, sve ove godine sam pricao ljudima i mnogi mi nisu verovali, cak sam i sam jedno vreme poceo da sumnjam u to sto sam video, zaista sam pun emocija...
I ja sam na nekim ranijim temama iznosio dosta toga sto sam video i doživeo te 1999-e, jer sam bukvalno tih 78 dana spavao u hodu zbog prevelikh obaveza i aktivnosti, mada za neke događaje imam dokaza ali iz određenih razloga ne mogu da ih iznosim, i onda ovde odmah se pojavi gomila nevernih Toma i počinje smaranje i izgubim volju da pišem......
U blizini sam...
Samo da dodam još nešta što u velikoj meri spada u njihove gubitke:
mikrotalasna (u ono vreme) 200 dem + tabla lima za džabaka i sa druge strane HARM od 320000 $
U blizini sam...
Bombardovanja nije ni bilo....you didn't see anything.
Boba, stvarno si No1. Kako je dobro imati dokument, posebno za neverne Tome koje u stvari ne zele da veruju. Boj ne bije svijetlo oruzje nego ljuta improvizacija...
Ljudi, šta da kažem-prvo su rekli da smo u svetskom ratu, pa da smo u ratu, pa da vrše agresiju, pa da nas bombarduju, pa da intervenišu, a sada je zvanična verzija da su spasavali nevine Albance...
Siroti mali agresorčići...![]()
Inače ni jedan ispravan avion sa Bataje nije uništen na zemlji, 29-su stadale u vazduhu, a bilo je nekoliko starih i neispravnih Migova 21 koji su ostavljeni ili samo izvučeni van aerodroma i ostavljeni kao mete, a sad vidite šta je delo majstorskih ruku mojih komšija,a zadnja slika je slikana iza moje kuće.
![]()
U blizini sam...
Bravo za tvoje komšije...![]()
JEdna stvar se pokazala kao tacna: Bombe su padale najvise tamo gde se bezalo. Svi koje znam da su pobegli iz grada u planinu i na selo su se vratili u panici jer je u njihovoj blizini bas pao projektil. Cudno ali istinito u vecini slucajeva.
Pa jesu li gađali kolonu šiptarskih vozila punih žena, dece i staraca koji su se vraćali u svoja sela kada su shvatili da ih njihovi političari lažu!?Original postavio King 7
Original postavio King 7
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Original postavio iskander
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Original postavio King 7
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sta radi onaj lik na onom improvizovanom lanseru IZA rakete?
Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?
Sta je komunac? Jeli si pozivao na rusenje pravoslavnih crkava jer u njih samo babe idu i u isto vreme pozdravljao dizanje dzamija u Beogradu jer ce ih muslimani koristiti vise? Bezi barabo jedna, ovde je prica o ljudima koji su vredeli vise nego sto ces ti ikada.Original postavio sumnjivo lice
A inace smo kupovali mikrotalasne, ha ha.Original postavio Boba-No1
Čiste ruke
Hladna glava
I vatreno srce
King 7 mislim da malo pre brzo reagujes, te da napadas coveka bez razloga, bez obzira na to ko on bio. On je samo izrazio sumnju u ono sto je citirao, a na zalost i ja se slazem sa njim, jer nesto je sumnjivo, a za nesto opet na zalost znam da nije tacno, i to opet da kazem na zalost iz licnog iskustva. Ali na srecu mogu i da potvrdim, opet iz licnog iskustva i ono sto iznosi Bobo No1.
Znam ja njega, njegove komentare i stavove, nije ova reakcija bez veze.Original postavio Zlokotlokrp
Prijatelju, inace ja svakoga na ovim forumima zovem prijateljem, ako imas kontraargument iznesi ga nemoj da miniras forum. Znaci razgovaramo argumentima i cinjenicama...Original postavio sumnjivo lice
On je isto "operater" na tom lanseru, a čini ti se, nije bio baš iza rakete malo je sa strane.Original postavio Obersturmfuehrer
A sad me podseti, ortakovm ćaletu lik spržio leđa zoljom '95 u Krajini!!!
U blizini sam...
Ko nije gledao, danas na Pinku u 13h Veliki Transport!Original postavio iskander
U blizini sam...
mislim da bi ovde stradalo malo vise od ledjaOriginal postavio Boba-No1
![]()
Pošalji link