nesvidja mi se nesto
sta mislite o Edie (edi)
nesvidja mi se nesto
sta mislite o Edie (edi)
moja se zove tara
susjedina kujica ce zove šiva to mi je ljepo
ali meni je astra preljepo![]()
moja prijateljica ce dobiti ženkicu tornjaka pa ako imate neke prjedloge..![]()
a moze i endi
Ako ne razgovaraš s zivotinjama,nećeš ih upoznati,a ono što ne poznaješ toga se bojiš.Ono čega se bojiš,to uništavaš.
pa za musko je edi?
treba mi neko mocno ime za rotvajlera...uskoro cu uzeti jednog muzhjaka i svidjaju mi se imena kao shto su Astor,Athos,Aron,Cezar.....jel zna neko josh neko dobro ime......?![]()
pa nije loše...brat hoće da ga nazovemo Feniks,meni je to skroz glupo..... :/
meni su bili predrozili ime Diavolo za mog skotskog ovcara ali to mi je izgledalo kao za one opasne mocne pse pa smo ga jednostavno zvali lessi i tako mu ostalo ime,,a moze i Diablo.Astor to je bio isto jedan rotwailer opasan ziveo je u komsiluku to je ustvari bila zenka ali niko nije smeo da joj pridje sem vlasnika koji nije imao pojma dok se nije okucila :-D ,,,ima onda Dimon ako se setim javicu nekad su mi ta imena na vrh jezika a nekad kad mi trebaju jedva se setim 2![]()
Ako ne razgovaraš s zivotinjama,nećeš ih upoznati,a ono što ne poznaješ toga se bojiš.Ono čega se bojiš,to uništavaš.
imamo isto problem....hvala vam i za ovo...
koliko ti ima godina ovčar....?
Bilo bi jako lepo da imamo na ovom našem forumu podkategorije pa da svako slovo ima svoju "temu". Tako bi smo se mnogo lakše snalazili, mi koji tražimo imena, a isto tako i koji hoće da daju predlog za neko ime.
Tako bi bilo mnogo bolje sortirano.
Evo lepog primera kako je to organizovano na drugom forumu:
http://www.ljubimci-forum.com/index.php?board=34.0
www.harlekin-pudle.in.rs
evo jos malo predloga
http://petrix.com/dognames/ 200 imena za pse po abecednom redu
Super, hvala![]()
www.harlekin-pudle.in.rs
Preslatki su, mice male! Mislim da bi dobro ime bilo Kejla ili Roksi... Nesto na tu foru! XD
Ljudi,sta mislite....koje bi ime bilo idealno za zenku (stene) Westie?![]()
LEPA SU IMENA
ZA ZENKU:
amber,gea,dona,diksi,zoi,kim,lesi,luna,lia,lea,mej ,maza,noa,nis,tipsi,holi,dzesi
ZA MUZIJAKA:
amo,amos,bleki,badi,don,jojo,leo,laki,maksi,neon,n iki,oki,oto,ozi,odi, a naj naj naj imena su
ZIP I DZIPSI
nadam se da sam nekom pomogla![]()
![]()
E da i ja postavim pitanje, uskoro ću vjerovatno kupiti Zlatnog Retrivera, vjerovatno ce biti muzjak pa me zanima koje bi vi ime dali. Ja sam mislila nešto slično kao Snupi, Barni, u razmatranju je bilo i Hogar, čisto sarkastično jer su oni mili i slatki![]()
Sta mislis da bude Zevs? Nije toliko "provaljeno" a bas je bozanstveno. (Rece neko cija se dva psa zovu Mrvica i Zabica...)
Ah da zaboravila sam, i on je bio na listi, meni se svidja ali mama kaze da je malo cudno da se mali pufnasti psić zove Zevs![]()
Evo moje liste, pa mi recite koje je najljepše
1. Berni
2. Maverik
3. Cezar
4. Hogar
5. Aron
6. Betoven
7.Zevs
8. Edi
9.Andrija
10.Snupi
11. Rodžer
12. Miško
Evo nadam se da ćete mi reći svoje mišljenje, ali takodje da sam i ja vama dala neku ideju sa ovim imenima![]()
Ja glasam za Hogar ili Rodžer![]()
www.harlekin-pudle.in.rs
Kao mali je pufnast ali kad poraste, svakako će, ako bude dobar predstavnik svoje rase, zasluživati takvo božanstveno ime kakvo je Zevs. Ali da, Hogar je dobra ideja.
Ako ikad ubedim mimi's dad da napravimo tu glupavu ogradu, moja malinica će se zvati Kali a ako još i Smeh upari Donu pa ja njega još ubedim da uzmemo i kolicu medenu, ona će se zvati Diana. Da, božanstveno.A ako Kali budem parila, pa ostavim ćerku, ćerka će se zvati Atina. ne pitajte me zašto, ako naleti Val, neka vam ona objasni.
Pošalji link