sta mislite je li bolesno da se devojcice tuku?da li se moze porediti ,,zenska i muska``tuca?
sta mislite je li bolesno da se devojcice tuku?da li se moze porediti ,,zenska i muska``tuca?
shta da ti kazem sine/tjero MUSHKARACE...
eee..... ja sebe u nekoj tuci ne mogu da zamislim ali ako neko i pretera.... sto da ne!? mada i ako mrzim kada neko pravi vecu razliku sta je zensko a sta musko, tuca je pre i vise lezi decacima... ma kako ko hoce... bite se sestre ako vama lepo.... :wink:
Kakva slucajnost bas danas u skoli su se potukli jedna moja drugarica i drug,ali kao pobednik je izasla ona.
hehe mozda je ovo malo zlobno ali bas je zanimljivo kad se devojcice tuku![]()
Ah......pa kada je potrebno zasto da ne,naravno da cu da se bijem,ali nikad ne napadam bez razloga,ali kad treba onda......nemam milosti!
jeste da je neuobicjeno ali sta je toliko zanimljivo.Isto je kao i kod decaka..nabace se teske reci,padne neki samar(ili nesto vise)..jedino sto devojcice vise vristeOriginal postavio neven
secam se kada sam se ja pobila sa jednom drugaricom(big problem!),joj kako me je posle bilo blam...devojcice da se tuku.ops:
ops:
slazem se!Original postavio pandorica
![]()
MOzda je zanimljivo ali devojcice i tuca bas neidu zajedno pre bih rekla ogovaranje i devojcice i decaci i tuca.Ha!Original postavio neven
Mozda cu izgledati malo prosto ali gde je tuca tu sam i ja uglavnom ili sam ja nekom j.e.b.a.l.a. mamu ili je neko meni ali kada meni neko dira roditelje veruj mi taj nece se izvuci nekaznjeno hahahahaha![]()
![]()
![]()
Please nemoj te me ogovarati zato sto sam tako malo muskasta...po pitanju tuca...
Pa,ovako,tuca sa devojkom mi je odvratna,ali bi se zato UVEK potukla sa nekim idiotom koji me proziva/nervira i ts. Mislim,kao prvo,od vecine decaka iz mog odeljenja sam jaca (eh,pa nisam ja dzabe trenirala umetnicko plivanje... 8)),a i u poslednje vreme me izbegavaju i zbog martinki
...Poslednji put sam se potukla u 5. osnovne i nadam se da necu skoro opet. I cisto da se zna,decko sa kojim sam se potukla je imao 80ak kila,pa je kad su nas razdvojili poceo da cmizdri
8)
Vise volim da se ,,bijem'' verbalno... Reci su najjace oruzje...
Ma,da bre... Ne moze nista toliko da zaboli koliko mogu reci...Original postavio Alexandra9
A sto se tice tuce... That's not my style... :wink:
TO ME JE UVEK NERVIRALO!UVEK SE PRAVILA RAZLIKA IZMEDU MUSKARCA I ZENE!ZASTO?MUSKA ZENSKA TUCA?SADA AKO SAM JA ZENSKO TREBA DA ME GAZE ZASTO?JA SAM ZENSKO!DAJ COVECE KAD NA MENE KRENU STARIJI IZ SKOLE I JA NAGARIM!
ZENE!!!!!!!!!!!!!!!
Imam jednu drugaricu koja ume da me iznervira ljudski
i ja nju takodje.Jednom smo se potukle na letovanju kada smo imale 10 i po godina....sutirale smo se,cupale,udarale,ma sta sve nismo radile.Petnaest minuta posle toga smo se ponasale ok,kao da se nista nije desilo...valjda nam je bilo lakse posle tuce,izbacile smo sav bes.
I dan danas se medjusobno nerviramo,ali se sada "bijemo" samo recima....jedino sto je lose je sto sedimo zajedno u klupi,pa se to cesto desava ,ali kao i uvek sve bude ok posle 5,10 minuta![]()
ponekad umem da se potucem...i sa muskim i sa zenskim...imam problema sa kontrolisanjem besa...
ali trudim se da to prevazidjem
meni je zanimljivo kada se ribe poshibaju...moj drugar ih je razdvajo i popio je nokaut...
sit sam se nasmejo...tukle su se kod mene na gajbi...pa su nastavile na stepenistu zgrade...![]()
![]()
8)
kad mene neko nervira
ja ga...pljunem
uh to mora da je bas fuj...mora da onako ko kamila zavalis slajmaru i onda se to onako razvlaci...!![]()
![]()
kako zanimljivo!
:? mrzim slajmmmm.........
ahhhhhhh :x :x :x
Ovo me potseca na one cigancice sto prose "Daj mi pare ili cu te pljunem".Original postavio danguba
tuca je **NE POTPISANO DRUGO** resenje,mislim da ipak mozak pobedjuje...
ali kad zatreba nemojte se kaciti sa **SLABIJIM POLOM**...to nezno i fino stvorenje MOZE DA VAS PREBIJE!![]()
![]()
![]()
![]()
Normalno je mislim mozemo i mi nekada da se tucemo zar neOriginal postavio unazaanje
![]()
![]()
Za devojku...deluje mi prostacki. J*biga, moras da iskuliras, u oba slucaja postoji drugi nacin "spustanja na zemlju". Probas da sve saspes u facu toj nekoj osobi, bez batinica, onda dodjes kuci, isprebijas jastuke, ili jos bolje...kupis kao onaj djavo za boksovanje, kako se zvase(?)...i ispraznis se super. Ako to ne pomogne, dobra samarcina deluje 8)
Devilshgirl a ako se ne ispraznis dovoljno?Onda moras da prebijas.Mislim moze malo samrcina sto si rekla ali moze i dobro da se opauci 8)Original postavio Devilishgirl
![]()
Pošalji link