Uhapšen navijač SCG - Svetsko prvenstvo 2006. u Nemačkoj

Navijač

Početnik
Poruka
7
Pala je i prva žrtva a da Mondijal nije ni počeo. Nemačka policija uhapsila je u mestu Rozenhajm navijača SCG u čijem prtljagu je pronadjen revolver tipa "magnum 357". Kod mladića, čije ime se ne navodi, je prilikom rutinske kontrole prtljaga u kutiji keksa pronadjen napunjen revolver. On je najpre poricao da oružje pripada njemu, a tek posle dužeg saslušavanja priznao je da je on vlasnik "magnuma" i municije

Mladić je u Nemačku doputovao vozom koji saobraća na relaciji Verona-Minhen, a u imao je nameru da utakmice Svetskog prvenstva. Uhapšeni je imao važeći pasoš Srbije i Crne Gore, ispravnu šengensku vizu za Francusku i ispravne ulaznice za mečeve Argentina - SCG i SCG - Holandija.
 
joj kako me nerviraju ovi dupeljupci ,svi bi u ameriku,......chuj mi smo najgori....pa posle utakmice nemacka-kostarika njih pedeset uhapseno...napili se ljudi potukli i sta.....a ovaj jedan uhapsen,odma' srbi ovo ,ono....sto bi jedna stoka od amera il' nemca bila bolja od srbina?
sta mislis svi oni su tamo high class, civilizacija,na nekom uzvisenom nivou ili sta?sta ljudi,ne razumem vas? Pa ko se svoje zemlje odrekne svugde je stranac.
Kakva elita? Ajde majke ti reci mi ko je ta elita,po cemu jedna nacija moze da bude elita? zasto smo mi najgori?
 

Back
Top