Borland C++ Bulder Help
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Borland C++ Bulder Help

  1. #1
    Aktivan član rale77 (avatar)
    Učlanjen
    11.10.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    1.292
    Reputaciona moć
    53

    Podrazumevano Borland C++ Bulder Help

    Ovako kako u builderu da ucitam sliku prilikom klika na neko dugme.
    Dakle treba da napravim f-ju butonclick i da se pri tom kliku pojavi odredjena slika na odredjenom delu prozora.
    Zna li ko ima li neka funkcija i iz koje je biblioteke za tako nesto???



  2. #2
    Ističe se juznivetar (avatar)
    Učlanjen
    12.02.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    -
    Poruke
    2.041
    Reputaciona moć
    64

    Podrazumevano Re: Borland C++ Bulder Help

    Pokusaj sa standardnom API funkcijom LoadImage, da ucitas sliku, a sa SendMessage, da je postavis u odgovarajucu kontrolu.

Slične teme

  1. Borland C++ Builder 6
    Autor miksin u forumu Programiranje
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 23.04.2007., 14:28
  2. C++,Borland-problem
    Autor FFriend u forumu Programiranje
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 23.02.2007., 00:33
  3. Borland c++ builder 6 ->Problem
    Autor FFriend u forumu Programiranje
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 13.12.2006., 02:13
  4. Borland C# rad sa datotekama
    Autor Johnny&Co u forumu Programiranje
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 02.08.2004., 22:34
  5. C++ : Borland ili Microsoft
    Autor LEVY u forumu Programiranje
    Odgovora: 11
    Poslednja poruka: 20.07.2004., 11:03

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •