više nego omiljena tema , naše mile i nebesne srpštine

KADRIRANJE NAŠ HLEB NASUŠNI !

Sve čovek može da propusti , švalerku , kafanu , utakmicu ali priliku da kadrovski razrešava goruća pitanja - e to ne ide ; jok more; i jošte propustiti priliku da se probalavi krajnje ozbiljno , pitanje udomljavanje predsednika sveta , pa kud bi nam duša .
Dakle , Vuk Jeremić !

" Predsednik sveta se, dakle, trijumfalno vratio u otadžbinu, ka i vazdan spreman da da sve od sebe za njenu dobrobit i napredak. Samo postavlja se pitanje - kako? Znate što je rekao vladika Rade - malo rukah, malena i snaga. Da bi dao his best, Jeremiću je potreban institucionalni okvir, to jest politička partija, a iz domicilnog DS-a je, setimo se, isključen. Šta sad? Kako šta? Bar partija imamo za izvoz. A svakoj od njih su potrebni ljudi posebnog kova.....Kad smo već kod srpske političke scene, pa i njene terminologije, ja najbolje volim sintagmu „više nego“. Nema ovde, cenjeni publikume, izborne pobede, makar to bila pobeda u Donjem Pičkovcu, koja nije „više nego ubedljiva“. Postoji u toj sintagmi nešto metafizičko, maltene duhovno, nešto što svedoči o težnji „više nego ubedljivih“ pobednika da se uzdignu iz skučenosti materijalnog sveta, to jest iz kaljuge besramnog laganja, lopovluka i besplatnih krkanluka. Džaba, međutim, pobednici kreče! Duh je srčan, ali je telo slabo. Pusto tursko na kraju uvek odnese „više nego ubedljivu“ pobedu, pa - po tradiciji - ostajemo u drljavom svetu gorepomenutih orijentalizama. "



http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/vise_nego.881.html?news_id=268579

"Više nego" provocira ovo pitanje sirotinju raju, strpljivo trpljačke naravi.

Vuk je nekođ bio slobista , ako hroničari ne lažu, pa se odmetnuo u ajduke i odemokratio đinđićevski , na vreme. A to mu znači, priklonio se jatu koje u sebi okuplja potomke jednovekovnog političkog pičvajza sa ovih prostora - oću da kažem, da ta grupacija demokratizovanih đinđićevaca u sebi i oko sebe sadržavala je potomke svih bivših ( negdašnjih) patriotskih krvavih političkih opcija, nezavisno u kakvim su patriotskim odnosima međusobno bili - dakle, jedinstvo u sve srpskom pomirenju ; naravno zbog vlasti. I kao što videste , izbor mu beše dobar - i kao zlatan politički presek , "više nego mnogo" mu se isplatio!
E sad, da ne dužim , "više nego Đinđić", đido je rešio da izvrši pročišćenje članstva u smislu nepoželjnog porodičnog svojeglavog i ambicioznog porekla ( verava se un uz prekrstovo uže, umalo se uže ne pretrže ) i neke elemente koji se nisu poklonili i propuzali , odstranio / amputirao / politički giljotinirao .
Dakle, Vuk će merkati sektu u kojoj će njegovo poreklo , doneti njemu dobro kotiran status, parazitsko blagougodan -- pozderovski ; a njegovom potomstvu dobru odskočnu dasku / platformu za sutrašnje politčko parazitiranje u vlasti !
Dakle, ta sekta treba da odgovara ovakvom porodičnom profilu , koji je u svemu kosmopolitski pomirljiv - kao što je njegov. A o tome šturo stoji zapisano : "Родитељи Вука Јеремића су Сена и Михајло Јеремић, бивши директор компаније Југопетрол. Деда и баба по мајци су дипломата Шериф Буљубашић и Садета Поздерац, директорка Друге београдске гимназије. Њен отац је Нурија Поздерац, потпредседник АВНОЈ-а, а деда Мурат-ага Поздерац, један од лидера Цазинске крајине у доба османске владавине у БиХ" !
E sad , onima kojima je jedan potomak bilo kog Murata / Buljubaše /Mikaila dobro došao , tima će se Jeremija i prikloniti ! Konačno : "Više nego srećan" kraj ovog kadriranja biće za Jeremiju , nego za stanovništvo i ovaj cenjeni čitalački publikum!
 
"DIPLOMATA JE ČOVEK KOJI TRI PUTA RAZMISLI PRE NEGO ŠTO NIŠTA NE KAŽE"

Diplomata je čovek koji je plaćen da pokuša da reši nevolje
do kojih nikad ne bi došlo da nije bilo diplomata.

A rešenja diplomatski izgledaju ovako:

Sve mačeve na svetu
Trebalo bi u metle preraditi,
I pomesti sve nitkove
Sa severa i juga.
A zatim od metala napraviti plugove
i preorati svu zemlju.
(Nepoznati korejski pesnik)
 
Sve čovek može da propusti , švalerku , kafanu , utakmicu ali priliku da kadrovski razrešava goruća pitanja - e to ne ide ; jok more;

A srpski diplpmata je čovek koji na pravi način pokušava
da ostvari pogrešne ciljeve...

A normalno..."Mi to hoćemo i možemo ...i više i bolje !"

Nema ovde, cenjeni publikume, izborne pobede, makar to bila pobeda u Donjem Pičkovcu, koja nije „više nego ubedljiva“

Jbga, nekad je bolje biti prvi u selu nego deseti u gradu...
 
...da ovu zemlju treba temeljno preorati i ništačku i nitkovsku pirevinu izkoreniti i na gomili u paklenom ognju satreti - treba vala !...no nemamo mi to časno seme . koje u sebi klicu pirevine nema, pa da uzorano zasadimo..to je mnogo veći problem !....to nemanje doćiće glave ovom narodu i njegovoj državi...to je smrtni greh , koji će ga sahraniti i državu mu umirotočiti !
 
...članstvo u najmosovniju gradsku udrugu GSP za njega je blam / poniženje - uvreda...pa još su njegovi dedovi tu rulju tamanili sa osmanlijama i janičarima prekrstima ; a za očeve i da negovorim...pa ne misliš valjda, da zbog mene i mog porekla ne otvaraju arhive...

...evo Vam poštovano članstvo GSP-a jedna istina : bota nije dobio datum za EU zbog nehtenja i odugovlačenja utvrđivanja datuma za otvaranje svih arhiva ( čak i one o apisovštini i sarajevskom terorizmu ) - i zbogom najo šut karta....reciklirani šešeljevci obećali su otvaranje odmah posle izbora i pobedili su pre zatvaranja birališta - bar što se ticalo EU i važnih svetskih faktora koji su popodne recikliranom šešeljevcu doktor kazandžiji čestitali...doktor kazandžijskih nauka sa jeli megatrendovskim znanjima , utvrdio je septembar ove godine kao dan "D"....i sad ćorak....arhiv pomno sve beležio i umnožavao...što umnožavao , nego preti - a i nije lepo otkriti očeve i dedine krvave izdajničke rabote...ma lako je za dedovinu, nego kako voj obraz oprati....i posle tita , tito... mislim , vlada će preduzeti sve da mirotočivog jošku konačno privede bračnom stanju po upokojenju na zahtev mu mile i voljene supruge ...naravno, ta ista vlada je sve mirotočive karađorđeviće objedinila u crkvenoj kripti njihovoj i sve velikane svih boja i uverenja uz počasti položila na oltar domobini na groblju velikana...posle ovakog pomitenja zemnih ostataka naših očeva, dedova i rodonačelnika nije fer zbog istine o nekakvim tamo zločinima nad domicijalnim stanovništvom da rušimo ovu našu kosmopolitsku državu srpštine..... posle sledi : mi smo evropa ...ko je verovao predizbornim obećanjima kao penzioneri šešeljevcima - on je stvarno pokvarena budala....ma to beše koliko juče !
 
Dok mi kadriramo i političarimo , svet živi li živi...njegova omiljena aktivnost nije mitologija , mitološko političarenje i brljavljenje - nije ni sport , već "SEKS"...Nauka demaskirala ovu stvar i objavljuje na sva zvona : seks je najdraža aktivnost ljudi!

Untitled-1.jpg
Mi očigledno izumiremo , nezavisno do porasta ljubitelja prajdovštine ; što je posledica naše urnebesne seksualne neiktivnosti između različitih polova ! I džaba neki od nas kreče , kad nejebanci pljuju po zidovima najdraže ljudske aktivnosti . Džabe članstvo u NATO i EU , ubi nas i sahrani nejebica !

"Psiholozi sa novozelandskog Univerziteta Kanteburi sproveli su istraživanje kojim su želeli da otkriju koliko je ljudima važan seks u odnosu na druge stvari u njihovu životu.

Rezultati su iznenadili sve – seks je ljudima draža aktivnost od, na primer, zabave sa alkoholom, pa čak i od druženja sa sopstvenom decom! "


http://www.pressonline.rs/plus/ona_...azano---seks-je-najdraza-aktivnost-ljudi.html




 

Back
Top