Ene....volem

Da, mator sam i da sam vino odavno bih ciknuo. Ali nisam vino pa me još ima, i eto desilo se da najzad i ja volem. Sečate se one pesme "Moja zubarka..." ? Iskreno ja je se ne sećam, a i problem bola u zubu rešavam putem jaja od prepelice, to je prirodni antibiotik. Pobije sve one bakterije što Vam glođu živac i Vas zub ne boli.No, ne pišem ovaj tekst zbog japanskih prepelica (njima svaka čast) , več zbog jedne iz domaćeg jata. Najzad i ja volem! *** ima 10 godina kako nisam osećao zaljubljenost! Dobro, nema leptirića, verovatno su zauzeti oko onih parova što se povatavaju u sumrak na obali mora. Ali tu je saznanje da mi se izuzetno jako ako ne i više od toga sviđa jedna žena. I pazi komediju, redovno se srećemo na sajtovima za uparivanje usamljenih srca, i ona će meni da smo prijatelji. Mislim na tim sajtovima. Eh da sam hakler, pa da sve poruke ljubavi ka Njoj na tim sajtovima izbrišem, pa da joj ostane samo ta moja! I da u nedostatku boljih izabere mene! To bi bio uspeh! A ovako, ovako će možda da izabere neku barabu pa da ju opet vara....pa da meni (jer mi smo drugari, kako ona kaže...) to za prevaru kaže. I da ju tešim, i da kukam sa Njom, ona zbog prevare a ja jer Ona nije sa mojom malenkošću. Balašević , lik uz čije pesme volem da cirkam, bi sada rekao "O KAKO TUŽNIH LJUBAVI IMA...". A ja kažem , ta dobro. Pre 10 godina si mu se molio da te ona neka izabere i šta? Bio si sa njom ali ostao nisi. A računa se ono što ostane... A ja bih na tu konstataciju rekao"bio sam mlad i zelen, sada sam zreliji i ponekad i razmišljam! Ona je žena za mene, ma volem svaki gram nje!" Dobro, biće uskoro razvedena, i ima dete iz (uskoro) prethodnog braka, i jesam njenom (uskoro) bivšem mužu skidao filmove. Jeste Gospode, sve je to tačno, ni slovo izmislio nisi. Ali Gospode, kada Ivan vole i gore se pomeraju! I da kažem gori ovoj "Pređi tamo!" preći će. I zato učini da ova, ne gora nego žena, pređe k meni! Hvala ti Gospode nad vojskama,:worth::worth::worth: što ćeš uslišiti molitvu raba Tvog Ivana!;)
 
Eto.Lepo je cuti,kada neko tako lepo i iskreno kaze,da je zeljan ljubavi.Svako ljudsko bice,kad tad,shvati,da bez
ljubavi zivota nema.Tesko je biti sam.Tesko je sa zidovima razgovarati.Ali,kada do zblizavanja sa srodnom osobom
dodje,to treba cuvati i postovati,kao ocni vid.Puno je sveta,na beogradskim ulicama.A opet.Covek je sam.Ta varka,da
je medju mnogo ljudi,lako naci prijatelja! Ne to uopste nije tako,i nije lako.Ali,da bi se steceno prijateljstvo,ili ljubav
sacuvalo,treba mnogo dati od sebe.Treba se toj osobi prilagoditi.Tu ne treba stedeti sebe.Prijateljstva se tesko sticu,
a mogu se vrlo brzo izgubiti.Zato,trba strpljivo graditi mostove,prema buducem voljenom bicu.A nagrada? Ako to
prijateljstvo-ljubav uspe-ona je ogromna i predivna!
 
Ene....počeo san da čitan Tvoje pisanje ali već pri početku naiđoh na nešto što nije tačno. Na izvesnu vrstu sistemske greške. Jerbo reka si da je muka biti sam, to je ne tačno! Ja san ti san od kako na ovi svit san doša. I meni fino, u svakon slučaju bolje nego li drugin koji su u brakovima koji su po funkciji formalni.
 

Back
Top