Jastuk sa terapijskim svojstvima

JASTUK SA TERAPIJSKIM SVOJSTVIMA

U Srbiji može da se nabavi jastuk sa terapijskim svojstvima. Godinu dana od kako ga koristim nisam imao ni jedan ružan san.
MULTIFUNKCIONALNI JASTUK predstavlja rezultat rada zasnovanog na savremenim naučnim tehnologijama. To su materijali od tečnih kristala u racionalnim konstrukcijama koje neprimetno omogućuju pravilnu zdravu pozu za vreme spavanja. U avgustu 2004. godine izrađen je jastuk s terapijskim efektom.
Glavni naučni principi

JASTUK su zajednički razradili japanski institut za bioinženjering JES i kompanija „Hualin“ iz grada Tjencina, NRK na osnovu savremenih naučnih tehnologija- Glavne komponente su materija napravljena od tečnih kristala, visokomolekularni kompozit i materije s infracrvenim zračenjem i anjonima koji imaju sjajan terapijski efekat za organizam.
Patent za izum

JASTUK je dobio sanitarni sertifikat, medicinski sertifikat, kao i državni patent. Patent za izum ZL01118049.8, patent za primenu novog proizvoda ZL01223947.X, a već je međunarodnoj upravi svetske organizacije za zaštitu intelektualne svojine predala zahtev za dobijanje patenta za zaštitu intelektualne svojine.
Pet osobenosti jastuka
1. 1. Četiri funkcije
a talasi – novi naučni koncept sna. Nervne ćelije ljudskog mozga (neuroni) mogu da emituju električne talase i da stvaraju električno polje (to je posebna vrsta električne aktivnosti mozga), a registrovanje tih pojava pokazuje da se u različitim fazama sna stvaraju različite vrste talasa koji se u fiziologiji dele na alfa, beta i gama talase.
a talasi se javljaju tokom sna kada je amplituda najniža (mali talasi), a što duže traju ti a talasi moždane ćelije će se bolje odmarati i bolje će se odvijati razmena kiseonika u tim ćelijama. Osim toga, čovek boravi u stanju a talasa i kada se nalazi u šumi, pored vodopada ili kada sluša muziku, za to vreme čovek se oseća opuštenim, spokojnim i dolazi do ozdravljenja organizma. Nemački i japanski naučnici su otkrili da neke biljke i kristali minerala emituju energiju 8-13 Hz/s, što je rezonanca a talasa ljudskog mozga i zbog toga moždane ćelije brzo ulaze u stanje a talasa, pa se time stvara miran san.
A najvažnije je to da miran san povećava sposobnost organizma da se samostalno bori sa bolestima i da jača zdravlje; služi kao preventivno sredstvo za razna oboljenja. Ako se čovek redovno nalazi u stanju a talasa:
• može da poboljša svoje intelektualne sposobnosti (a talasi su „talasi talenta“);
• mirnije će spavati;
• može da stekne zdravlje i lepotu;
• može da uspori procese starenja;
• zahvaljujući regulaciji nervnog sistema mozga povećaće se otpornost organizma na bolesti i sposobnost organizma da se samostalno bori protiv bolesti.
Energija fotona. Slično ljudskoj životnoj energiji, energija fotona emituje talase određene dužine koji prodiru u ćelije organizma, stimulišu sintezu ljudske energije i pomažu obnovi ćelija, normalizuju rad nervnog sistema mozga i vegetativnog nervnog sistema, zahvaljujući čemu se otklanja preveliki umor i postiže se mirni zdravi san.
Infracrveno zračenje. Pomoću infracrvenog zračenja od 5,6-15 mikrona može se poboljšati cirkulacija (istraživanja naučnoistraživačkog instituta za krv pri Akademiji medicinskih nauka Narodne Republike Kine pokazala su da se za 20 minuta tretmana infracrvenim zračenjem za 95% povećava kapacitet krvotoka mikrocirkulacije), kao i da dolazi do poboljšavanja snabdevanja oblasti vrata i glave krvlju i kiseonikom.
Negativni joni. Materija Turmalin pomaže stvaranju anjona oko glave, a preko kože i disajnih puteva oni prodiru u krv, čime se postiže regulacija funkcije mozga i vegetativnog nervnog sistema, poboljšava se snabdevanje krvnih sudova mozga i srca krvlju, nestaje umor, pomaže prečišćavanju vazduha oko čoveka i samim tim sprečava se nastanak nekih oboljenja.

Pogledajte prilog 243867
 
Mi svi u porodici imamo Dormeo.
Zadovoljni smo.
A po Vašem objašnjenju ovaj je bitno bolji.

I da dodam. U sobi stvarno mnogo pomaže Biojonizator.

Još je bolje, ako ko ima Rainbow usisivače, neka kupi ulja i doda u osveživač prostora
soba će mirisari

Jastuk stavi u kesu (original) i doda malo sibirske jele (ili drugi miris, šta ko voli)
Jastuk će dugo miirisati.
Da ne bude zabune. BILO KOJI jastuk.
 
Poslednja izmena:

Back
Top