Pre objavljivanja obavezno pročitajte Pravilnik Bloga. Sva pitanja, zahtevi, pritužbe, predlozi i naravno pohvale rešavaju se na posebnom blogu. Hvala Vam!
Ne postoje mali i veliki mostovi Možda samo za oči u srcu svi su isti Gde nema mostova postoje brvna
Gde nema mostova postoje brvna I uvek se nađu dva ovna!!
MilaneMilaneMilaneMilaneMilaneMilaneMilaneMilaneMilaneMilane Mostovi kao večiti simboli ljubavi,koji spajaju dve obale tako i srca.... " Pod starim mostom U meni večeras jedna reka razbila ogromna brda daleka, muči se, urliče, razmiče klance i kida svoje zelene lance i rije kroz moje srce i peče i kroz oči mi kipi i teče. U tebi večeras ta ista reka čudno je meka. I čas je zlatna. I čas je plava. U njoj se tišina odslikava. Svako u sebi reke druge pod istim mostovima sretne. Zato su naše sreće i tuge uvek drukčije istovetne" Miroslav Mika Antić
Bravo Miwka !
Mostovi se grade jer služe da spajaju ljude. Ali,oni umeju i da ih razdvajaju....sa one i sa ove strane obale udaljeni ostajemo,često ih ne vidimo. Prva asocijacija na tvoje Mostove,dečkonjo iz predgradja....