Pre objavljivanja obavezno pročitajte Pravilnik Bloga. Sva pitanja, zahtevi, pritužbe, predlozi i naravno pohvale rešavaju se na posebnom blogu. Hvala Vam!
Zaspati uz tebe ove noci....eh, kad bi moglo biti.... osetiti tvoje ruke oko struka,miris tvoje koze poljubac u uho i sapat:''Sad sam tu,spavaj,ne dam te nikom...'' Laku noc,blogeri,sanjajte nesto lepo,mozda se neki lep san i ostvari....
Izgleda da te ipak dobro ne zna tebe hoće da uspava,haha ne pre nego što svane zora u postelji kraj tebe ne može biti mira do jutra
Original postavio zxy Izgleda da te ipak dobro ne zna tebe hoće da uspava,haha ne pre nego što svane zora u postelji kraj tebe ne može biti mira do jutra Hahahahaha....Nek sve ovo sto zamislih bude i u zoru,nemam nista protiv,a onda lenjo istezanje uz kaficu u krevetu i poljubac za dobro jutro...A,kako zvuci,Zxy?
Odoh sada,dragi prijatelju,ostaje mi jos 4 sata sna...pre nego zazvoni alarm za budjenje na posao... Laku noc,lepo mi sanjaj...eto me sutra...da pricamo o zorama i nocima...
Original postavio DUNJA W Hahahahaha....Nek sve ovo sto zamislih bude i u zoru,nemam nista protiv,a onda lenjo istezanje uz kaficu u krevetu i poljubac za dobro jutro...A,kako zvuci,Zxy? Kad si u pitanju ti drukčije nije ni misliti realno je bre potpuno osetih i miris kafe pored dunje
Nedostaješ mi kao jutro gde ti Sunce miluje lice pogledi nam se sretnu sneni a dan te novi sebi zove neda te samo meni
Original postavio zxy Kad si u pitanju ti drukčije nije ni misliti realno je bre potpuno osetih i miris kafe pored dunje Sva sam ti od ludila,nekako s proleca..))
Original postavio slutnja @
Original postavio skura58 hvala
Original postavio sirijus49 Nedostaješ mi kao jutro gde ti Sunce miluje lice pogledi nam se sretnu sneni a dan te novi sebi zove neda te samo meni
Original postavio skura58 hvala...