nedoumica?!

Upoznala sam decka koji mi se mnooogo svideo,on tada nije imao devojku videli smo se par puta ali je ostalo da on zeli da ostanemo prijatelji!Posle sam saznala da je imao devojku,sest meseci i da se pomirio sa njom!Skoro smo se slucajno videli poljubili se a posle toga i......znate vec.....Svesna sam u sta sam uletela,ali on prica kako nije srecan sa njom,a samnom zeli strast,a ja se opet bojim da se nezaljubim i na kraju da nista ne ispadne od toga.....a volela bih da ipak bude nesto vise!!!!Sta raditi?Svaki savet je dobrodosao!
 
Batali trule kompromise i nađi nekoga kome će stvarno biti stalo do tebe. Hoće strast? Misliš - hoće da si tu samo kad je napaljen, pošto mu je ona druga dosadila ili ogadila?

Izvini zbog teških reči, ali nemoj davati vrednost nečemu samo zato što ti (možda - izvini, ali ne poznajem te) vrediš.
 
zasto onda ne ostavi nju ako mu se smucila , a ne da sedi na dve stolice a ti pristajes...........pun grad slobodnih momaka......idi na adu jedan dan naci ces pedeset boljih i SLOBODNIH................a ni ti nisi cvecka kada znas da ima ribu a ti si sa njim....
 
On ocigledno zeli da ima i jare i pare.Ali ako te on voli ne bi bio sa drugom, a on samo zeli STRAST ili mozemo to nazvati i avanturom svejedno je.Mislim da na ovome svetu ima mnogo dobrih momka koji to rade iz ljubavi.Ja nisam neki romantik ali ti savrtujem ako si se ipak zaljubila pokusaj to da prebolis sve je prolazno,kasnije ces shvatiti da je to bila samo jedna prolazna avantura i nista vise.Verujem da ces posle toga naci decka koji te zasluzuje. :ok:
 

Back
Top