Otvoreno pismo Medenoj

Poštovana Medena,
nisam namerno čitao ni jedan vaš blog, jer kad sam video toliko vaših priloga izgubio sam želju. Mislim da je sa vaše strane ispoljena puna nekolegijalnost prema ostalim blogerima i ispada da ste ih namerno sve izbacili brojem vaših priloga. Ako već moderatori neće da reaguju, budimo bar toliko kolegijalni da i drugi dođu do izražaja, bez obzira na kvalitet. Mislim da je jedan blog dnevno "puna kapa", a ako već imate toliko stvari da nam ponudite, učinite to u jednom većem blogu a ne u 10 malih. Na žalost, niste jedini koji tako radi.

Izvinjavam se duboko ako sam vas u nečemu povredio ili uvredio.

Izvinjavam se i administratorima ako sam im se umešao u politiku foruma.

Pozdrav svim blogerima, 100039
 
Kao bloger i pisac koji svaki dan objavljuje saglasna sa iznetim.....jedan do dva bloga su savim dovoljna i to u velikim razmacima...na primer ujutru i uveče. Sve ostalo ubija volju, ne čita se i tačno Mile, nije kolegijalno.
Pozdrav :)
 
Iskreno, jako sam se iznenadila, cak sam u trenutku pomislila da nesto nije u redu, da je u pitanju kvar, da posaljem pismo administraciji, a onda shvatih koja je to korisnica, nije mi bilo svejedno sto su i drugi blogovi, ljiljini, marini, i svih ostalih koji su pisali zatrpani.
 
Ovo se ne moze pravdati ni mladoscu ni neznanjem , jer Jeca vec duze vremena pise.Postigla je sasvim suprotan efekat , jedino ako je to i bila namera.Steta je da se ovo ponovi jer je blog i ovako degradiran .
U ime nas koji redovno citamo i uzivamo u ovo malo lepih blogova koji su ostali Jeco molimo te da ovo vise ne radis/
 
NAPOMENA

Četiri komentara Medene sam obrisao zbog nekorektnog komentarisanja njene očigledne greške i odbacivanja svake kritike njoj upućene. S obzirom da je ovo moj blog, nisam raspoložen za prepucavanja, čemu blog i nije namenjen. Ako neko želi da pročita šta je Medena komentarisala, neka samo zatraži.
 

Back
Top