Forum Krstarice - necka24
Idi nazad   Forum Krstarice > Blogovi

stari

Sterilizacija mačaka

Objavljeno 07.11.2009. u 08:24, autor: necka24

Macka polno sazreva vec sa 6 meseci i spremna je za parenje... Vec tada se može uraditi sterilizacija...
Bitno je samo da se ona ne radi u fazi kada je macka u teranju.
Da li je humano: tim ceš svojoj macki pomoci da se ne muci, jer je teranje jako nezgodno i za nju, a i za vlasnike...
Takode, izbeciceš okot od nekoliko puta godišnje, a pitanje je da li sve te macice možeš udomiti.Humano je.
Pošto navrši 6 meseci, samo da je van teranja.
Ukoliko imaš...
necka24 (avatar)
Aktivan član
Postavljeno u Nekategorizovano
Pregledi 26 Komentari 0 necka24 nije na forumu
stari
Ocenjivanje: broj glasova 2 , prosečna ocena 3,00.

Lenka je čekala prsten od Tesle

Objavljeno 18.07.2009. u 10:40, autor: necka24

Devojka koju sam vam namenio podobna je da savlada svaku ženomrzicu.Ja mislaim da bi i mrtvog oživela,pisao je Laza Kostić Nikoli Tesli mameći ga da se oženi Lenkom Đunđerski,miradžikom iz nekada najbogatije vojvođanske porodice.U pismu,upućenom iz manastira Krušedol,12.juna 1895.Laza kaže da je Lenka odbila čitavu vojsku prosaca,jer"njen je ideal Nikola Tesla".
Ali Teslu nisu zanimale ni devojka ni njen miraz.Uljudno je odbio pesnikov predlog,A Lenka Đunđerski je
...
necka24 (avatar)
Aktivan član
Pregledi 216 Komentari 5 necka24 nije na forumu
stari
Ocenjivanje: broj glasova 9 , prosečna ocena 1,44.

Delovi dramskog teksta "Kraljevski festival".

Objavljeno 19.05.2009. u 15:08, autor: necka24

Likovi:Kralj Malj,kraljica Mica,princeza Keza,pastir Lino,savetnik Zloća,luda Guda,sluga Cuga,paž,vračara Veca,vitez od Sirije,vitez od Proje,vitez od Makaronije i vitez od Slamarice.
Paž:Ništa na svetu nije lepše od bajke,te nevidljive ruke koja te za čas odnese u san.Učini ti se kao da je ljuljaška ili vrteška,pa lebdiš sve dok se ne probuduš...............
(................................................. .)
Kraljica:kralju,kralju,sve sam čula.Ti si genije!Kako...
necka24 (avatar)
Aktivan član
Pregledi 121 Komentari 0 necka24 nije na forumu
stari
Ocenjivanje: broj glasova 6 , prosečna ocena 3,00.

......................... ..mačke................. ......................

Objavljeno 10.05.2009. u 09:26, autor: necka24

....moja mačka je tada mjaukala jako i veoma glasno,šetala se veoma nervozno,predosetila sam da će se maciti baš taj dan.komšinica je rekla da bi mogla i drugi dan da se maci,ali ja sam bila sigurna da će to biti baš taj dan.i jeste.stavila sam je u već pripremljenu kutiju i otišla.došla sam posle pola sata,a oko nje je bilo mokro.ona se pomerila i videla sam mače kako leži.bila sam srećna.posle sam se opet vratila i bilo ih je četvoro.sutra dan sam videla da ih šestoro.posle nedelju...
necka24 (avatar)
Aktivan član
Pregledi 195 Komentari 4 necka24 nije na forumu

Forum Krstarice - Arhiva - Vrh strane
Krstarica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Kontakt | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. Beograd 1999-2009. Sva prava zadržana.
Krstarica d.o.o. ne snosi odgovornost za sadržaj poruka na Forumu.