Pre objavljivanja obavezno pročitajte Pravilnik Bloga. Sva pitanja, zahtevi, pritužbe, predlozi i naravno pohvale rešavaju se na posebnom blogu. Hvala Vam!
Počeo je raspust. Hvaljen Gospod! Iako raspust smešno zvuči kada si student. Vratio sam se u svoje ...
Ponovo sanjam, gledam u zvezde, visoko od krošnji gde laste se gnezde. Posmatram mesec, ...
- Joooj Đole al si smršao, je l jedeš ti u Beogradu šta?! - Zdravo baba i tebi. - ...
U neko vreme, pre par meseci, bio sam prilično dokon. Bio sam u stanu pre ovog, stara gradnja, veliki ...
Studenstki život. Kukanje u vezi školarine i učenja, naravno, fakulteti naplaćuju i pušenje ispred ...
Od rođenja nikad nisam bio razrdažljiv, takoreći, bolelo me uvo da se ja nerviram zbog gluposti i ...
Od vremena do vremena, za vek i vekova, oružje je jedina sudbina čovekova, Kaže svome ...
Jedan drag pogled, toliko tražen i tako prokleto kratki minuti, jedan tvoj osmeh, mio ...
Nakon čitanja horo(r)skopa koji mi je govorio da se čuvam padavina, mogu da budu opasne po zdravlje, ...
Juče sam se šetao malo gradom, lepo vreme, žao mi da spavam. Iako volim. Mislim da bih prespavao ...