Forum Krstarice - nesons - Blogovi

Prikaži RSS

nesons

1. Dear APPLICANT

Suočen sa prestankom radnog odnosa, krenuo sam u ponovnu potragu za istim tj. novim poslom.
    ...
    Kategorije
    Nekategorizovano
  2. NEMAČKA ?

Siguran sam da je većini ljudi na ovoj planeti prva asocijacija na Nemce, rat-ubijanje-Hitler-nacisti,... ...
    Kategorije
    Nekategorizovano
  3. Australija?

(Tekst bloga nastao inspirisan na jednom 4umu, od jedne Gale a izvor: rekla/kazala)

...
    Kategorije
    Nekategorizovano
  4. Priča u prolazu

Sticajem okolnosti, našli smo se u jednoj prostoriji, ona, gospodin i ja. Došavši pre vremena, i ...
    Kategorije
    Nekategorizovano
  5. TRAŽIM POSAO

Radiš, radiš i onda ostaneš bez posla. Razlozi su razni: propala firma, previše se radi, malo se ...
    Kategorije
    Nekategorizovano
  6. Ostati normalan

Postoje li normalni ljudi? Koliko ih ima? Moze li se ostati normalan? Sta to znaci danas?
    Pod ...
    Kategorije
    Nekategorizovano
  7. Odmor

[FONT=Arial]Posle oko 16 meseci boravka van kuce, sto bi rekli, preko grane- dosao sam na odmor. [/FONT] ...
    Kategorije
    Nekategorizovano
  8. Let-slet

[FONT=Times New Roman]Dan pred odlazak kuci sam proveo u haosu. Celo pre podne sam se spremao, pakovao ...
    Kategorije
    Nekategorizovano
  9. INDIA

[FONT=Times New Roman]Davno sam, gledajuci neke putopisne emislije I slicno, razmisljao da bi bilo super ...
    Kategorije
    Nekategorizovano
  10. Srpska Nova Godina

Kisa pala i u Dubai! Mislio sam da se to ovde ne desava, ali sam doziveo negde u aprilu par padavina, ...
    Kategorije
    Nekategorizovano
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja