Pre objavljivanja obavezno pročitajte Pravilnik Bloga. Sva pitanja, zahtevi, pritužbe, predlozi i naravno pohvale rešavaju se na posebnom blogu. Hvala Vam!
Suočen sa prestankom radnog odnosa, krenuo sam u ponovnu potragu za istim tj. novim poslom. ...
Siguran sam da je većini ljudi na ovoj planeti prva asocijacija na Nemce, rat-ubijanje-Hitler-nacisti,... ...
(Tekst bloga nastao inspirisan na jednom 4umu, od jedne Gale a izvor: rekla/kazala) ...
Sticajem okolnosti, našli smo se u jednoj prostoriji, ona, gospodin i ja. Došavši pre vremena, i ...
Radiš, radiš i onda ostaneš bez posla. Razlozi su razni: propala firma, previše se radi, malo se ...
Postoje li normalni ljudi? Koliko ih ima? Moze li se ostati normalan? Sta to znaci danas? Pod ...
[FONT=Arial]Posle oko 16 meseci boravka van kuce, sto bi rekli, preko grane- dosao sam na odmor. [/FONT] ...
[FONT=Times New Roman]Dan pred odlazak kuci sam proveo u haosu. Celo pre podne sam se spremao, pakovao ...
[FONT=Times New Roman]Davno sam, gledajuci neke putopisne emislije I slicno, razmisljao da bi bilo super ...
Kisa pala i u Dubai! Mislio sam da se to ovde ne desava, ali sam doziveo negde u aprilu par padavina, ...