Forum Krstarice - Komentari - Blogovi

komentari bloga

1. 123loncar (avatar)
    "Downplay

Začudilo me je, pravo da vam kažem, kada sam u novinčinama pročitao vest da je u kafani „Kafanica“ pre neko veče došlo do žestokog pičvajza između dvojice prijatelja, košarkaša Danilovića i vlasnika restorana (ime i prezime poznati redakciji)."

http://www.danas.rs/danasrs/kolumnis...news_id=261065

Šta ima tu da se umanjuje: Tom G-dinu sa diplomatskim pasošem prijatelj razbio glavudžu i isprebijao propisno , došla hitna , čovek sa iminitetom pretio da će pištoljem da im da propisno, ušao u kafanče a prijatelj mu odsekao prst i proburazio mešinu kao turčinu u nkupleraju ---- rekao bi čovek razbojnički pičvajz. Novinari drobili stvar, širili paniku i po navici plašili stanovništvo! Stekao se utisak da u to kafanče zalaži prost svet , sam golja i nadničar ; pa bogami zavlada panika međ stanovništvom da se krvoproliće ne proširi međ prost puk . Kad ne leži vraže , genijalac na vlasti umiri stanovništvo , nije to obična kafana za golju - većinskog glasača . To je za IN društvo - lokal za viđene srbe . Tamo sve sam diplomata, akademac , književnik i umetnik obitava. Stoga predsednik vlade stvar rasvetljava i brzom izjavom preko državnih medija i njihovih trabanata spašava stvar . Jasno i glasno veli : Danilović je povređen u tradicionalnoj srpskoj svađi međ prijateljima ! I ko sad da udari na tradiciju , srpstvo , i duhovnost odnegovanu na svetosavlju. Dabome , samo kukavica, ništak i izdajnik može biti protivu tradicionalnog svetosavskog srpstva !
    Dakle, iz čisto patriotskih , nebeskih i intelektualnih pobuda taj prst je odsečen i trbušina proburažena. To je svojevrsan performans srpskog krema!
  2. 123loncar (avatar)
    Odsečen prst i otvoren cubuk - argumentacija koja je prevagla u tradicionalno prijateljskoj , srpskoj diskusiji : po G-dinu Ivici Dačiću . A novinari i dalje šire paniku - teško nama !

Daniloviću prijatelj probio utrobu i odsekao palac, on posle pretio bolničarima pištoljem! http://www.pressonline.rs/info/hronika/273474/danilovicu-prijatelj-probio-utrobu-i-odsekao-palac-on-posle-pretio-bolnicarima-pistoljem.html
  3. 123loncar (avatar)
    ...prelistavam novine , a ono crno da crnje ne može biti..pišu da smo na zdravstvenom nivou afrike - crkavamo kao crnje ( http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/383150/Da-li-je-zdravstvo-pred-bankrotom-U-Srbiji-smrtnost-kao-u-Africi )... štaću diću , savijem glavu - kad odjednom banu ispred mene naslov : Pijan upao u zoološki vrt i na smrt prebio majmuna... pomislim opa počelo ...znam klinci sve institucije imenuju kao zološki vrt ili kao menažeriju , a institucionalne postavke imenuju kao krokodile ili majmune ( zato i onaj novinar Miloš Vasić kaže : mala bara mnogo krokodila / mali kavez mnogo majmuno ----kad počnu da se međusobno rokaju , da šutiraju novinare ili pak ubijaju )...dakle, obradujem se , velim - deca preuzela stvar u ruke , počelo oslobođenbje....udubim se u članak , kad ono ćorak...neki sinovoc onog mog prijatelja višnjeg , jedan od onih što me milosrdno rokao i hdeo da me učini uzgrednom štetom ; dakle, taj se nafiksao maliganima i stvarno prebio majmuna... e tu je nekakva kvaka...taj majmun , pravi majmun , nije pristao da bude rob ovom američkom nebeskom građaninu i opirao se do poslednje kapi života...i naravno život je izgubio , ali rob nije postao....majmunska posla...a ja i ovi oko mene živimo u ljudskoj koži a ne pada nam napamet da se majmunišemo i oslobodimo tiranije ili pak da mremo ko ljudi.... pa se sad pitam - dal se majmuni u poslednje vreme očovečuju i ginu za slobodu , a ljudi omajmunišu pa žive u kavezu tiranije kao životinje ...štaje to ? http://www.blic.rs/Vesti/Svet/383264...prebio-majmuna
  4. 123loncar (avatar)
    Alarmantno nepoverenje građana: Digli smo ruke od političara

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/38...-od-politicara

Nepoverenje dolazi od očiglednih činjenica koje sve više govore da izvršna i zakonodavna vlast voli novu srpsku buržoaziju, formiranu na ratnom profiterstvu i poratnim kriminalnim pljačkama državne imovine, a gotovo mrzi opljačkano stanovništvo. Ovakvo delovanje vlasti prenosi se i na personalne postavke u institucijama. ovakvo stanje može se opisati jednom jedinom rečenicom : našom političkom scenom dominira polzički kriminal u svim polzičkim grupacijama kako na vlasti tako u opoziciji . za stanovništvo nijr bitno koja je politička opcija na vlasti , jer nema promene stanja. Zapravo reč je o udruženoj kliki koja fingira kvazi različite opcije . Pošten i časan čovek gde god stane nogom vidi bezčašće i nečovečnostu delovanju personalnih postavki na vlasti , stoga i ne želi bilo kakav kontak s'njima sem onih nužnih kad ga sila zakona primorava.Koja to vlast silovatelje i izdajnike čuva i upotrebljava u bezbedonosne svrhe - samo ona koja je grđa od svojih štićenika . građanstvo vidi da mora nacionalne penzije da plaća ratnim zločincima ; ubicama ; silovateljima ; kriminalcima i pride oružanu zaštitu. Bogami teško zemlji !
  5. 123loncar (avatar)
    MOSKVA - Ruska policija uhapsila je muškarca koji je priznao da je ubio i pojeo čoveka ..........."Jedini motiv za ubistvo bila je želja da se okusi ljudsko meso", dodaje se u saoppštenju koje su prenele RIA novosti........ imao nameru da nastavi sa ovom praksom.......! http://www.blic.rs/Vesti/274105/Ubio-i-pojeo-coveka-kojeg-je-upoznao-na-gej-sajtu

....Pa bračo i sestre, rusufili , imajte ovo na umu : Neki koji žive u rusiji , vole ljudsko meso ---- ako koza laže , rog ne laže------lov na ljude , o kako do kanibalsko ruski zvuči... zvuči !
  6. 123loncar (avatar)
    U kupatilo kuće u Leskovcu uletela protivgradna raketa

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/382...vgradna-raketa

U nedostatku NATO projektila , prazninu ispunjavaju domaći --- ili ti , ovo je uzgredna šteta , državne protiv gradonosne odbrane !
    Tako je to s'nama , kad nam odlikovani crkveni velikodostojnici decenijama siluju i zlostavljaju decu , državne bezbedonosne agencije ih prate i angažuju da rade za njih -- mi ništa .
    Sad pod firmom uzgredne štete u protivgradonosnoj odbrani , mogu da nas raketiraju i rokaju do 101 i nazad -- naravno , mi ništa !
    Nebeski narod , čeka nebeski autobus za nebesku srpštinu. Tako je to , tako treba ( amin !)!
  7. 123loncar (avatar)
  8. 123loncar (avatar)
    Nebesna Srbijo , sram te bilo - aždaho , jedeš svoju decu !

"tajni dosije vladike Pahomija: Bludničio nad dečacima u Grčkoj"

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/3...acima-u-Grckoj

9. 123loncar (avatar)
    "Vladika Pablo

Iz dana u dan postaje sve jasnije da je svrgnuti vladika Kačavenda vaistinu renesansna ličnost. Ako je verovati Blicu - kome se episkop izgleda nešto gadno zamerio - Kačavenda je čovek svestrane seksualnosti." http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/vladika_pablo.881.html?news_id=260357

Pa nije "pablo" drukario samo sledbenicima jova kapičića, il pak apisovcima u ilegali ; pominju se svi živi : bijanci, cijanci , sasovci ,gestapovci , legionari ,kagebejovci , natovci - gotovo sav belosvetski šljam, ništački . A koliko do juče, sve je to štićeno iz visoko moralnih patriotskih razloga- jerbo , dosije je bio tajna za prost puk i čuvan, pola veka iza kerberskih vrata . Ej , kolike je mutna Marica odnela odrukanih nevinih / časnih "izdajničkih" glava , po tajnim svedočenjima "pablovim" . Ovo poslednje ostaće i dalje tajna prostom neznabožačkom puku ; a sve mi nešto govori da se njegov greh sastoji u tome , što je odrukao tehnologiju za izradu one čuvene rakijčine - tomovače, što opija većinski svet . I kad je ta stvar procurela , spoljašnji i unutrašnji neprijatelj skockao je "trezvenik" i JAT-ovom flotom, pofajtao srpsko političko nebo . Većinski glasački svet, počeo naglo da se trezni , te onako mamuran, bez dejstva rasola , oseti da mu kidaju svetosavsko srce . Daklem, kosovo - kamen temeljac / međaš , kidaju iz nedara srpskijeh ! I tu leži kvaka ! Dakle, dosije "pablo" , čista je pretnja ovima što se otrezniše i oće srce nazad ; a ono, srce srpstva, nije skončalo kod žutih u žutoj kući , već kod narodnjaka u narodnom domu - sve više postaje očigledna stvar ! I tako to ; dosije "pablo" treba videti kao prašinu u oči onima koji su još uvek opijeni tomovačom, il pak mamurni od silnih politiko-maliganizma u krvi , a čista i opasna pretnja je za patriotsko devizno-krimogene ukadžije, uzmdžije i bukadžije. Oće reći , ne mo onako prostački da otvorimo arhiv i pobacamo još koji dosije , probranih vaših i naših velikodostojnika i časnika, pred vrata ovih novinčina serbskije!
  10. 123loncar (avatar)
    "predsednik republike ima veliki kapacitet i snagu, koju je dobio putem volje građana, da donosi odluke i sudove

- Sad mi nekako dođe žao predsednika, koji svu mudrost ima u mišićima ; za razliku od drugih političkih belosvetskih baraba , koje svu mudrost pa i političku, imaju u intelektualnim moćima i potencijalima - dakle , koji rsavu animalnost / snagu prepuštaju drugima, ali zato obilato znanja i velikih saznanja , umeća i veštine koriste. Drugi biraju moćne da upravljaju državom , a mi birasmo jakog i snažnog - da vuče kola političkog i svakog drugog kriminala. Stvarno posle ovog iskrenog priznanja, kako čoveku da nije žao - baš onako , dobronamerno !

http://www.danas.rs/danasrs/politika...news_id=260304
  11. Stipan Severnjak (avatar)
    Sex & drugs & rock'n'roll...
  12. 123loncar (avatar)
    ...rekoh otoičke , nit mirišemo nit smrdimo --- ali bre osećamo se na daleko :

Vladika Vasilije Kačavenda radio je kao "pouzdan saradnik" Državne bezbednosti Srbije pod imenom "Pablo",........................;detalj iz dosijea bludnog vladike , kome su podvodili mladiće.
    U današnjem štampanom izdanju "Blica" možete saznati i:

čime su strane obaveštajne službe ucenjivale vladiku Kačavendu i šta je on morao da radi za uzvrat,
    za koja je sve teška krivična dela sumnjičen,
    zbog čega ga je nadgledala američka vojska,
    zašto se njegovom izboru protivio tadašnji episkop, a kasnije patrijarh Pavle,
    čije ubistvo je Kačavenda zagovarao,
    i mnoge druge detalje iz biografije vladike Kačavende.

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/3...dike-Kacavende
  13. 123loncar (avatar)
    Posao u Direktoratu kao nagrada za kadrove SNS
    " Srpska napredna srtranka svog čoveka Slobodana Cvijana imenovala je na čelo Agencije za kontrolu letenja. Rukovodeća mesta u Agenciji za kontrolu letenja su najplaćenije pozicije u državi. Direktor Agencije ima primanja od oko 850.000 dinara, a niži direktori su plaćeni ne manje od 500.000 dinara."

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/3...za-kadrove-SNS
  14. 123loncar (avatar)
    Hristos voskrse !

Vaistinu voskrse !
  15. 123loncar (avatar)
    ZXY - režijski troškovi od pre 2000 stoje ovako ; Đinđić podvukao crtu na zatečeno stanje, svet oprostio državno dugovanje, koštunica kriminalcima legalizovao zatečeno kao pošteno stečeno i krenusmo bajagi Jovo nanovo...i sad kažu rastu režijski troškovi...e pa prijatelji ja ih opomenuh ---a to znači da su upozoreni i dato im k'znanju...sutra kad se bude sudilo nema olakšavajućih okolnosti ( baš zbog toga što su upozoreni, opomenuti i dato im k'znanju ) --- tako je to , tako treba ...Amin !

Stipane, ovi stihovi bude u meni žal za mladost....ehej....bože , kako je lepo biti mlad i blistati ---baš kao sjaj u travi ! ...dođe mi da zaplačem !....imam osećaj da bih mogao sve da oprostim i zaboravim , samo za trenutak to mladalačkog osećanja koje nosi i daje letnja zaljubljenost .... uf....!?
  16. Stipan Severnjak (avatar)
    Sada,
    kada ništa na svetu ne može
    vratiti dane prohujalog leta
    naš sjaj u travi i blještavost sveta,
    ne treba tugovati, već tražiti snage
    u onom što je ostalo i s tim živeti.

Zaboravimo,
    ne radi nas, ne radi zaborava
    zaboravimo da smo se voleli,
    da smo se svađali i
    da smo bili krivi.......