Pre objavljivanja obavezno pročitajte Pravilnik Bloga. Sva pitanja, zahtevi, pritužbe, predlozi i naravno pohvale rešavaju se na posebnom blogu. Hvala Vam!
Ima li preživelih?
Anđelina Džoli snima rimejk filma ”Boj na Kosovu” Poslije svog rediteljskog prvenca, ...
Ažurirano 24.08.2012. u 11:09, autor: mile39
Bliži se .....******** *Učiteljica nas je pitala da li znamo šta je to 1. maj - i svi ...
Ažurirano 20.04.2012. u 11:36, autor: mile39
Zvanično saopštenje Vlade Srbije povodom dobijanja kandidature: „TOOOO BRE, ******!“ ...
Dođoh na vikend u Bgd i pregledavam poštu, novine i ostale novosti, dođoh i na Krstaricu i, slučajno, ...
Ni po koju cenu ne prodajem dragu mi uspomenu, oldtimer, model iz 1940. godine! ...
BEOGRAD, 25. mart 2011. (Njuz) – Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da će svi glavni ...
Poštovana Medena, nisam namerno čitao ni jedan vaš blog, jer kad sam video toliko vaših priloga ...
Volim život i volim, i voleo sam, puno stvari u životu. Volim da fotografišem i volim da gledam tuđe ...
Legli smo sinoć kasno. Ja razmišljam da li ima snega na putu do vikendice, a žena počela da čita ...
Ažurirano 03.02.2010. u 18:25, autor: mile39