PDA

Vidi punu verziju : potrebana ekipa za svirku-jazz

petrucci
07.05.2006., 01:51
pre 2 meseca sam se doselio u Valjevo,hteo bi sto pre da pocnem da svirkam.
inace sviram gitaru,6 godina.
pitao sam ljude "da li znaju nekog ko svira jazz"
uglavnom su u fazonu "ma,Valjevo je propalo,nema nikog...",
u sta ne mogu da poverujem,jer mi se cini da je VA super grad!

tako,ako znate nekog,recite,ima jedan Vasa sto svirka jazz...

btw,gde ovde izlaze ljudi?(nemojte samo Randevu,bio sam:))
ima li kakvih svirki,desavanja?

e da,bio sam sinoc na trgu gde su svirali oni klinci...
FENOMENALNO!ne mogu da verujem da ovde postoji 10 rok bendova????
SUPER!

e da,mejl mi je
banevukmir@yahoo.com

Wilkołak
07.05.2006., 11:11
Bratac,

Po Valjevu imas i drugih mesta za izlazak osim Randevua, jeb'o ih Randevu! Svako ko dodje u VA prvo cuje za to i za jos nekoliko legla geaka!

Sada ne provodim mnogo vremena u VA, mada dodjem s vremena na vreme, pa ako te zanimaju svirke (one rok ili nesto slicno) mozes otici u Dzipsi (ugao Karadjordjeve i Sindjeliceve) i isto tako u jedan kafic kod pumpe Beopetrola kod Pecine ... u jednoj maloj ulici kafic drzi jedan bluzer ... (nikada nisam znao kako se zove ulica). To je bas ono, muzicarsko mesto!

Cuo sam da je bilo i nekih svirki u kaficu koji se nalazi u prolazu kod Zepter banke u Karadjordjevoj ulici, preko puta Mohito bara. Nekada je bilo svirki i u Abrasevicu (to ti je u zgradi doma omladine) ali ne znam kako je stanje sada. Desavanje ima a pitanje je koja su tvoja interesovanja.

Postoji mnogo neangazovanih muzicara koji se bavi nekim drugim poslovima. Ja znam nekoliko njih, ali svi oni su vec duboko zaglibili u neki drugi posao (ili svoju struku) tako da sada nemaju odvec mnogo vremena da se bave sviranjem. Inace, niko u VA nece da svira za dz.

Ti rok bendovi koje si pomenuo osim roka sviraju i bluz i fank, tako da... izbor je sirok! Ja ne znam nekoga ko svira dzez, ali ako ti je bas frka, sacekaj JAZZ FEST pa pokusaj tamo da napravis kontakte.

P.S.
Svaki covek moze naci nesto sto ce mu ispuniti vreme, stoga, trudi se da upoznas sto vise ljudi!

DarkVulture
07.05.2006., 16:42
Mile svira saksofon... mmmm...ne znam ne znam... raspitaj se za nekoga od starijih, ne znam shta je u sherwoodu sada ali ranije su i tamo bile svirke, a mozda ih bude i u gljivama na leto, tj zasigurno.. u smrdljivom fradjilencetu su isto bile svirke... ali dzipsi je definitivno najpuniji kada su svirke..

DarkVulture
07.05.2006., 16:43
mozda da odesh do kafea BOOKVA, na desankinom trgu, pa se tamo raspuitash za dzezere... :)

Casual Crew
08.05.2006., 23:19
Odesh u JM i sve saznash.

Ulica kod beopetrolove pumpe koju je pominjao sagovornik se takodje zove Knez Milosheva ;) ali nemoj da pomeshash sa kafanom pored :lol:

strujici
29.05.2006., 15:21
Bato, dodji ti u Morison na staroj buskoj, upoznaj raju (jes da im adosta klincadije ali ima i iskusnih muzicara), ako ces igde da nadjes nekog to je pravo mesto

Casual Crew
29.05.2006., 22:56
JM-vec sam mu napisao.Verovatno se lik i snasao!

knez srpski
30.05.2006., 23:26
kako niko ne svira u parkiću, tamo ima najviše ljudi

Casual Crew
01.06.2006., 00:14
Pa svirali bi da im ubacuju kovanice u sesir :lol:

petrucci
06.06.2006., 21:35
e hvala ljudi,nasao san vec jednog lika,isto jazz gitaristu.uskoro,bice neke svirke.e da ,kad je jazz fest?

strujici
10.06.2006., 19:03
nikad se ne zna