Vidi punu verziju : Pink,BK Televizija ili B92
Ufi2004
27.11.2003., 14:57
:arrow:
Incognito
27.11.2003., 15:33
hmmmm... ako bas moram da biram izmedju njih, naravno B92... ona dva nisu ni vredna trosenja reci na njih...
A od svih kanala... BBC i Discovery...
Princeza
27.11.2003., 15:40
Mesavina Bk i B92...
BK normalno.... i samo BK....
фигхтер
27.11.2003., 22:28
БК или Б92 :wink:
пинк је дебилска телевизија...као и палма. могу заједно под руку, канап око врата и да скачу банџи са моста.
Sasha85
27.11.2003., 22:33
Da,lako je vama da birate kad imate sta da gledate... Sta da kazu oni jadnici koji nemaju skoro nista drugo osim Pinka? A kablovsku necu videti ni za 100 godina...
фигхтер
27.11.2003., 22:36
Da,lako je vama da birate kad imate sta da gledate... Sta da kazu oni jadnici koji nemaju skoro nista drugo osim Pinka? A kablovsku necu videti ni za 100 godina...
а ја кабловску нећу видети шак ни за 49856345897 година! али опет - не дам се...јесте да је БК пун снегуљице, али кад га шутнеш пар пута знаш како онда има леп пријем... :P
Alexandra9
28.11.2003., 09:21
B92 naravno...
...zao mi je sto su ukinuli sky_one i premier...
Be92
Imaju najbolje informativne emisije,a i zabavni program je dobar
Ja imam kablovsku,ali ne pratim nista od stranih kanala.Sta ce vam :?:
а ја кабловску нећу видети шак ни за 49856345897 година! али опет - не дам се...јесте да је БК пун снегуљице, али кад га шутнеш пар пута знаш како онда има леп пријем... :P
pa gde ti to zivis kad se BK ne vidi dobro?
Pa tamo gde je zeka pio vodu,a sad piju guske i patke,pise ti! :D
фигхтер
01.12.2003., 20:22
Pa tamo gde je zeka pio vodu,a sad piju guske i patke,pise ti! :D
управо тако! :D :wink:
kad bih gusku pojela, lakse bi mi bilo... e pa ti ne znas sta propustas... BKTV eeeeeeeeee bajoooooo to je televizijetina bre!
Već sam rekla Be92,ali moram da pohvalim i BK što je sinoć pustio ROKIJA I!
e pa JOXY ond uzivaj petkom uz BKTV do kraja decembra... sva cetri dela ces gledati...
e pa JOXY ond uzivaj petkom uz BKTV do kraja decembra... sva cetri dela ces gledati...
Znam,jupiiiiiiiiiii :D
ja sam obavezno uz tv kada ide ona emisija zvezde granda i slatko se nasmejem i zamislim zasto ljudi vole da se ponizavaju :?
dalje na pinku gledam samo neke serije inace je b92 mnogo bolji ima naucne emisije,serije,filmove... :P
Always...ne Coca-Cola nego B92! :D Oni imaju Buffy! :D
kortikal
09.01.2004., 15:34
B92...
mada su poceli da preteruju sa serijama...
imaju super obrazovno-naucni program (Plava planeta, Prica o telu, U setnji sa pecinskim ljudima, dinosaurusima...)
pre su pushtali bolje filmove (npr. ciklus filmova Akija Kaurismakija), sad su poceli americke, ali sva sreca da nisu oni tipicni holivudski...
Goscica
10.01.2004., 02:05
B92,B92,B92....
danielle
14.01.2004., 15:37
B92 i bk
(ne)upućena
22.01.2004., 13:36
B92
Filip_Kraljevo
22.01.2004., 23:03
B-92
underwater
31.01.2004., 05:03
BK se suvise upljuvao da lici na svetsku TV i, po meni, u tome se ugushio (i nek mi neko posle 10 godina otkrije tajnu....sta znaci DJURA-svet mode :))),
pink ne diktira trendove vec ih prati...sigurno da ima svoju milionsku klijentelu i ne vidim zbog cega bi je se odricao...sigurno ne zato da bismo ga mi manje pljuvali ovde....a ima i simsponove :)
B92 ima najbolje autorske emisije (kulturni nokaut mi prvi pade na pamet), fantasticne visokobudzetne BBC-jeve emisije, neke jeftine serije u koje nemam zivaca da se udubljujem... sasvim solidan program, ali me jezivo nervira informativni program koji odise "selektivnom objektivnoscu".....vise sam im verovao u onom narandzastom studiju :)
dakle...nista nije crno ili belo.... srecom, neko je izmislio +/- dugmice na daljinskom
Incognito
31.01.2004., 10:29
Sto se tice emisije Djura - Svet mode, pa zar nikad nisi cuo za onu staru: Sashio mi Djura. ;)
Da li ste culi najnoviju vest? Kao nece vise da pustaju Eyesburn i tako te,nego Vladu Georgijeva i Anu Stanic.Protiv Vlade nemam nista protiv :D ,ali kad krenu dalje nece se zaustaviti,postace ko pink! Pisalo je u novinama,naslov: Ruzicasta Be92
Sto se tice emisije Djura - Svet mode, pa zar nikad nisi cuo za onu staru: Sashio mi Djura. ;)
Mala ispravka,ne ide tako,ide Šio mi ga Djura(kapiras šio je skracenica)
underwater
31.01.2004., 14:35
Mala ispravka,ne ide tako,ide Šio mi ga Djura(kapiras šio je skracenica)
e, hvala... otvoriste mi oci
:arrow: :shock:
:wink:
J.U.S.T.Searching
05.02.2004., 20:04
B92!!!!!!!!! :!: :!:
nanulina
05.02.2004., 20:36
b92 8) 8) 8)
ostalo :evil: :x :twisted:
Trinitty
08.02.2004., 20:14
Ma B92 je zakon!
B92 definitivno.Mislim da nema razlike uopste raspravljati o tome.Prvo je PINK bio prvi,zatim jedno vreme BK,ali sada je dosao red i na B92.I ne mogu nikako da poverujem onim statistickim istrazivanjima kako je Pink najgledaniji,a B92 uvek na zadnjem mestu.Svaka cast B92,pre svega zbog tacnosti,i veoma poboljsanog filmskog i serijskog programa,kao i drugim-k.nokaut itd.............
(ne)upućena
10.02.2004., 09:22
a sad je na B92 i robert nemeček pa će biti još bolje sa filmovima
underwater
11.02.2004., 00:42
B
I ne mogu nikako da poverujem onim statistickim istrazivanjima kako je Pink najgledaniji,a B92 uvek na zadnjem mestu.
a ti stvarno mislis da se po selima u okolini sapca, pozarevca, zajecara, prokuplja... gleda kulturni nokaut npr. :)
B
I ne mogu nikako da poverujem onim statistickim istrazivanjima kako je Pink najgledaniji,a B92 uvek na zadnjem mestu.
a ti stvarno mislis da se po selima u okolini sapca, pozarevca, zajecara, prokuplja... gleda kulturni nokaut npr. :)
PA JE*IGA BRATE,STA DA KAZEM KAD SMO lecka ZAOSTALI :lol: :lol: :lol:
BK se suvise upljuvao da lici na svetsku TV i, po meni, u tome se ugushio (i nek mi neko posle 10 godina otkrije tajnu....sta znaci DJURA-svet mode :))),
pink ne diktira trendove vec ih prati...sigurno da ima svoju milionsku klijentelu i ne vidim zbog cega bi je se odricao...sigurno ne zato da bismo ga mi manje pljuvali ovde....a ima i simsponove :)
B92 ima najbolje autorske emisije (kulturni nokaut mi prvi pade na pamet), fantasticne visokobudzetne BBC-jeve emisije, neke jeftine serije u koje nemam zivaca da se udubljujem... sasvim solidan program, ali me jezivo nervira informativni program koji odise "selektivnom objektivnoscu".....vise sam im verovao u onom narandzastom studiju :)
dakle...nista nije crno ili belo.... srecom, neko je izmislio +/- dugmice na daljinskom
evo da ti neko posle 10 godina kaze sta znaci DJURA-SVET MODE... paaaaaaaaaa shio mi ga Djura... na tu temu je taj naslov...
Чупи НС
24.02.2005., 17:51
БК