Vidi punu verziju : Info Subotice
djevrek
05.05.2003., 15:51
Ovako za pocetak pogledajte glavne Suboticke sajtove:
www.subotica.com
www.subotica.co.yu
www.subotica.cjb.net
www.photonino.com
www.studiosu.com
ITD.
nezaboravimo vazne suboticke sajtove
http://www.todor-online.com/
http://www.djevrek.net/
http://www.******-**********.da.ru
Djevrek ce skontati ako bude citao :))
aaaaann`ellllaaaaaaaa****
19.02.2004., 01:37
:wink:
dali ima neki bolji grad sem subotice???
ja mislim da je subotica omileni grad u mojoj mladosti/
a kako se to vama cinuiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :?: 8)
cenim svoje prijatelje suboticane a suboticu izuzetno volim kao grad.
i ne mrzi me da odem ka kafu u "antikvarijum", da prosetam jedan krug oko palica i da se vratim u bg.
da mogu da biram gde bih da zivitm, su, bez dvoumljenja.
crude_one
20.03.2004., 19:03
Pa neznam......ja mislim da je Subotica postala malo dosadna.... :cry: Sta vi mislite?
GagaCarica
21.03.2004., 15:42
jooj ljudi moji,pa subotica pocinje da cveta,dolazi toplije vreme,mase u gradu...joj divota:)
GagaCarica
21.03.2004., 19:42
hehe subotica jeste divan grad i zaista ga mnogo cenim,ma bre najbolji je:)hihi
:lol: Pa i vrime je vec bilo , dosta nam je zime :?
Dobra je mozda Vama koji izadjete jednom mesecno, svaki dan sam u gradu i vec mi se povraca kad treba da izadjem jer znam kako ce biti dosadno i da se nista lepo nece dogoditi
Dobra je mozda Vama koji izadjete jednom mesecno, svaki dan sam u gradu i vec mi se povraca kad treba da izadjem jer znam kako ce biti dosadno i da se nista lepo nece dogoditi
Onda nemoj da izlazis mozda ce biti cistiji vazduh.
zbog slicnih olosa i narkosa je i tako dosando u gradu, kuliraj uz "jelen" u klodoviku i po stanovima duvajte verovatno je zanimljivije
beansub
24.03.2004., 19:12
SVAKO KO POZELI DA DODJE U SUBOTICU SAMO NEK IZVOLI!!!
GagaCarica
24.03.2004., 19:48
pa lepo vreme u gradu,al zatoi je ovde VELIKI smor!!! :cry:
Subotica je moj grad, bila sam kod kuce avgusta pa nakon toga u novembru, ove godine ne znam da li cu stici ali zamisljam vas u centru, dobro bi bilo skoknuti kuci, popiti kaficu sa prijateljima.
:wink:
GagaCarica
27.03.2004., 13:18
konacno neko ko ima lepo misljenje o ovom gradicu:)...ja ne kontam suboticane koji blate svoj grad(a ovde ih ima bass dosta) :(
konacno neko ko ima lepo misljenje o ovom gradicu:)...ja ne kontam suboticane koji blate svoj grad(a ovde ih ima bass dosta) :(
Isti problem imamo i mi iz NS-a(sta da se radi...), ali to nikako ne mogu biti ni Novosadjani ni Suboticani.Inace, kao i svi Novosadjani, ja VOLIM SVOJ GRAD, a tudje gradove postujem.
Ne mogu da verujem da su suboticani toliko "zaostanuti" (kako bi rek`o neko odavle), te ne umeju nista novo da smisle, vec se ove teme vrte od pre Isusa...ccc...strasHno...A da vas pitam: Aman ljudi po koliko godina imate, 7?, 8?...umete li da koristite komp, net...i statijaznam vec??? Bas i ako vam nedostaju ideje, pogledajte ostale gradove...Ma mi smo ti brate obicna selendra (u pravom smislu te reci) bar sudeci po ovome sto se cita na ovom forumu. Toliko od mene. Btw imam 45 godina. (Da l` se to vidi...aa?). Aj` sad...vi ste na redu... :wink:
Kale Subotica
14.09.2004., 03:06
Ja imam samo 5 godina manje nego ti, ali uporedi moj tekst sa tvojim, pa vidi ko gde spada.I po čemu sudiš da su (smo) "zaostanuti"?Smisli i ti nešto novo, umesto što kritikuješ.Ne ljuti se, ja ti samo želim sve najbolje! :D
Ne mogu da verujem da su suboticani toliko "zaostanuti" (kako bi rek`o neko odavle), te ne umeju nista novo da smisle, vec se ove teme vrte od pre Isusa...ccc...strasHno...A da vas pitam: Aman ljudi po koliko godina imate, 7?, 8?...umete li da koristite komp, net...i statijaznam vec??? Bas i ako vam nedostaju ideje, pogledajte ostale gradove...Ma mi smo ti brate obicna selendra (u pravom smislu te reci) bar sudeci po ovome sto se cita na ovom forumu. Toliko od mene. Btw imam 45 godina. (Da l` se to vidi...aa?). Aj` sad...vi ste na redu... :wink:
A gde je to kritika zabranjena? Mislite li da se to sto ste Vi napisali (trudeci se da umotate u celofan, nazalost) zove nekako drugacije?! Ja sam samo cinjenicno kritikovala,(jer pogledajte druge gradove na forumu) suboticane, gde naravno ubrajam i sebe, za razliku od Vas nikoga licno...O mojim "nekim doprinosima" na subotickom forumu mogu da pisu osobe koje znaju kada sam i koliko novih tema postavila (o cemu Vi naravno niste obavesteni, propusta li?). Da, zaista je izmedju nas 5 godina razlike i ako pozurite mozda ce te ih nadoknaditi. 8)
Kale Subotica
17.09.2004., 01:43
Svoju "neobaveštenost" o tvojim doprinosima forumu ne smatram propustom, već nedostatkom vremena i para za bacanje na internet.Isto tako ne gubim vreme na zavirivanje u tuđe dvorište (druge gradove).I kritika nigde nije zabranjena, ako je dobronamerna, a svugde poželjna, ako je konstruktivna, a ne kritizerstvo. A, što se tiče razlike u godinama, mislio sam samo vremenski, a ne na vređanje!I, na kraju, ono što ti nazivaš "celofan" ja zovem "kultura izražavanja".Dozvoli da nam se mišljenja razlikuju, može?Hvala unapred, i puno sreće u životu i radu! :wink: A gde je to kritika zabranjena? Mislite li da se to sto ste Vi napisali (trudeci se da umotate u celofan, nazalost) zove nekako drugacije?! Ja sam samo cinjenicno kritikovala,(jer pogledajte druge gradove na forumu) suboticane, gde naravno ubrajam i sebe, za razliku od Vas nikoga licno...O mojim "nekim doprinosima" na subotickom forumu mogu da pisu osobe koje znaju kada sam i koliko novih tema postavila (o cemu Vi naravno niste obavesteni, propusta li?). Da, zaista je izmedju nas 5 godina razlike i ako pozurite mozda ce te ih nadoknaditi. 8)
Vi meni Ti, ja vama Vi...toliko o kulturi izrazavanja, a citanje "misli" i na drugim forumima je pozeljno, mladji sugradjanine, a ne virenje u tudje dvoriste. Razumem ako nemate para ni vremena da provodite ovde, a ako zelite da stedite, prvo krenite od reci...jer one se najlakse rasipaju i gube. (kada Vam budu zatrebale, budite uvereni da ih necete imati dovoljno, bar ne one koje su vredne). :idea:
Kale Subotica
21.09.2004., 19:57
Kao prvo, ja kažem "Vi" onome za koga mislim da zaslužuje.To ne povezujem sa kulturom izražavanja, već sa ličnošću, sa kojom komuniciram.Ne želim da dužim ovu besmislenu priču, a za moje reči se ne bojte, imam ih dovoljno, kad mi zatrebaju.Ono o rasipanju je dobra tema i vama za razmišljanje.Ja reči ne merim vagom, već glavom.Više cenim njihovo značenje, nego količinu.E, u tome ste slabiji, pa ću samo da vas pozdravim sa "zbogom", uz preporuku da meni ne treba čitati misli, već ih, jednostavno, pročitati na monitoru.Sa osobom, koja ima previše visoko mišljenje o sebi, teško je voditi ravnopravan dijalog.Puno sreće!P.S. Oprostite, možda je trebalo ono "vi" da pišem sa velikim "V"?Ne morate mi odgovoriti...Vi meni Ti, ja vama Vi...toliko o kulturi izrazavanja, a citanje "misli" i na drugim forumima je pozeljno, mladji sugradjanine, a ne virenje u tudje dvoriste. Razumem ako nemate para ni vremena da provodite ovde, a ako zelite da stedite, prvo krenite od reci...jer one se najlakse rasipaju i gube. (kada Vam budu zatrebale, budite uvereni da ih necete imati dovoljno, bar ne one koje su vredne). :idea:
K
quote]
Cilj jeste sa shto manje reci vishe kazati. Neshto ne vidim da vi posedujete tu osobinu...
"Ako svi misle isto, niko ne misli dovoljno"!
"Ne govori osim ako je ono sto hoces da kaces vrednije od cutanja!"
Kao prvo, ja kažem "Vi" onome za koga mislim da zaslužuje.To ne povezujem sa kulturom izražavanja, već sa ličnošću, sa kojom komuniciram.Ne želim da dužim ovu besmislenu priču, a za moje reči se ne bojte, imam ih dovoljno, kad mi zatrebaju.Ono o rasipanju je dobra tema i vama za razmišljanje.Ja reči ne merim vagom, već glavom.Više cenim njihovo značenje, nego količinu.E, u tome ste slabiji, pa ću samo da vas pozdravim sa "zbogom", uz preporuku da meni ne treba čitati misli, već ih, jednostavno, pročitati na monitoru.Sa osobom, koja ima previše visoko mišljenje o sebi, teško je voditi ravnopravan dijalog.Puno sreće!P.S. Oprostite, možda je trebalo ono "vi" da pišem sa velikim "V"?Ne morate mi odgovoriti...Vi meni Ti, ja vama Vi...toliko o kulturi izrazavanja, a citanje "misli" i na drugim forumima je pozeljno, mladji sugradjanine, a ne virenje u tudje dvoriste. Razumem ako nemate para ni vremena da provodite ovde, a ako zelite da stedite, prvo krenite od reci...jer one se najlakse rasipaju i gube. (kada Vam budu zatrebale, budite uvereni da ih necete imati dovoljno, bar ne one koje su vredne). :idea:
:lol: :lol: :lol:
Pa vi niste normalni :!:
Super vam je rasprava.
ZA PRIMER (idite na ženski kutak, tu je gathering of PMS Bgd )
Znate kako je Vuk Karadžić onomad uvredio jednog svog savremenika?
rekao je:
ON JE PREISPOLJNI MAGARAC KAO I OTAC MU.
Ne kapiram što se žestite, nije vam to u krvi :?:
baby-blue
19.01.2005., 16:57
Ja nisam iz Subotice,ali obozavam vas grad,vise od bilo kog drugog.Zato bih voljela da se dopisujem iskljucivo sa Suboticanima.Pa ,ukoliko ima raspolozenih za dopisivanje ,neka mi se jave.Pozdrav
Stvarno je ova naša Subotica (ako se gleda po forumu ) jadna .
Imamo samo četri teme , i na njih niko ne reaguje , zar nikom nme pada ništa na pamet ili smo previše lenji i čekamo da neko napiše nešto interesantno , pa se tek onda uključimo u priču .
Žalosno , dajte malo ideja , tema , nema veze neka to bude nešto iz svakidašnjice ili sl.
Pozdrav
darkoje
10.05.2007., 12:13
није толико она јадна колко људи који живе у њој .Она је најлепши градн у србији а ви( суботичани) пуштате да се растура и уништава. Верујте за такав град се морате борити Новосађанка
harvester
13.05.2007., 15:40
*** mikob,vecina je na su chatu i na subotica.com
Gazdarica ("foruma"istorije) :
"Imam u kuci jednu knjigu izdatu 1943. u Zagrebu... Dakle, u NDH..."
"@Lj, dacu vam kame..."
(ПРЕТЊА СМРЋУ)
(ја сам Србин мета тог "разговора")
(у под-форуму: "везе с Италијанима")
СРБИ, ЈЕВРЕЈИ, ЦИГАНИ: СЕТИМО СЕ ЗЛОГЛАСНЕ УСТАШКЕ SS "KAMA" DIVIZIJE !!!
Partyholic
31.05.2007., 09:56
Sam naslov kaze - Sta mislite o Subotici? Dobre ili lose stvari...Bilo sta...
Partyholic
31.05.2007., 15:51
***, ne vredi kad niko nista ne pise...
darkoje
31.05.2007., 17:15
mislim da je najlepsi gradna svetu ida ga vi subot5icani unistavate nemoj te da dozvolite da ion izgubi duh kao sto je to uradi moj N.Sad volim vas i cuvaj te mi Szabatku
Mannibals
31.05.2007., 17:30
imate labudove kakve nisam video ni u zoo vrtu ( :lol: )
a grad je ):- I .....blago recheno.
harvester
01.06.2007., 11:00
kazem ti,svi se tamo navadili
Partyholic
03.06.2007., 21:21
Subotica bi bez Palica bila veoma, veoma dosadan grad...
A sa Palicem...grad koji se ponosi jednom prljavom BARUSTINOM u koju se sliva gradska kanalizacija i koju je kazu,zajedno sa cuvenim Jozefom, dokusurio izvesni Miljkovic.
Tuga i jad.
Partyholic
04.06.2007., 00:35
Ja sam napisao PALIC, a ne Palicko jezero...
bdaca007
09.06.2007., 18:40
Ko je najveci,najzgodniji,ma,najsladji frajer,ali i naj,naj riba u Subotici?
Cm0k od mene... :lol:
DukeofSerbia
10.06.2007., 13:57
А Хана је писала о ЈКП "Палић". :lol:
Најружнији нагласак имају Суботичани. Чак горе и од било ког колонашког села из моје општине.
Град је сасвим ок. Кладионице су боље него у Сомбору, Корзо, фонтане, али су Сомборке лепше. ;) Чувена прича о лепим Мађарицама је ловачка прича и ништа више, сем часних изузетака.
Bio sam u vojsci u Subotici i mogu reci da iz vaseg grada nosim samo lepe utiske. Cuvajte ga i ostanite opusteni, Pozdrav iz Cacka
Partyholic
22.06.2007., 15:02
Stvarno je ova naša Subotica (ako se gleda po forumu ) jadna .
Imamo samo četri teme , i na njih niko ne reaguje , zar nikom nme pada ništa na pamet ili smo previše lenji i čekamo da neko napiše nešto interesantno , pa se tek onda uključimo u priču .
Žalosno , dajte malo ideja , tema , nema veze neka to bude nešto iz svakidašnjice ili sl.
Pozdrav
Evo vidis da sada ima mnogo vise tema, ali dzabe kad su svi suvise lenji da napisu svoje misljenje
harvester
22.06.2007., 20:05
ma i nema nas bre!!!
DukeofSerbia
23.06.2007., 17:47
Ја знам једну Суботичанку која је стално на форуму, али не залази овде. Ја залазим јер долазим с времена на време због студија. Мислим да нас из Сомбора има више. :!:
Mannibals
30.06.2007., 22:56
super vam je grad ...m,alo sam se zezao ja.....
Sam naslov kaze - Sta mislite o Subotici? Dobre ili lose stvari...Bilo sta...
Subotica je super grad.Tamo sam ostavio moje slepo crevo
Samo da nije gembesa bio bi i najbolji grad..
CarDevil
01.07.2007., 13:13
Ko je najveci,najzgodniji,ma,najsladji frajer,ali i naj,naj riba u Subotici?
Cm0k od mene... :lol:
znam da je moj najveci a ima dosta zgodnih riba u nasem gradu :wink:
Partyholic
02.07.2007., 23:43
Subotica je super grad.Tamo sam ostavio moje slepo crevo
Samo da nije gembesa bio bi i najbolji grad..
Jeste super grad,ali mi trenutno nema nikakvih mesta za izlazak, gde se mozes lepo i super provesti...Sve su banke preuzele...
DukeofSerbia
03.07.2007., 18:41
Е стварно, све су банке на Корзоу. Сад је и у Сомбору тако. Па још од када је све затворено у позоришту због радова... Остаје још Енгелсова. :razz:
CarDevil
03.07.2007., 19:30
Е стварно, све су банке на Корзоу. Сад је и у Сомбору тако. Па још од када је све затворено у позоришту због радова... Остаје још Енгелсова. :razz:
sta da ti kazem bolje ista nego nista :P
DukeofSerbia
03.07.2007., 19:35
Не можеш ни банку поштено опљачкати, јер су једна поред друге. Ако те не ухвати обезбеђење једне, али оно поред би. :p :lol:
Gazdarica ("foruma"istorije) :
"Imam u kuci jednu knjigu izdatu 1943. u Zagrebu... Dakle, u NDH..."
"@Lj, dacu vam kame..."
(ПРЕТЊА СМРЋУ)
(ја сам Србин мета тог "разговора")
(у под-форуму: "везе с Италијанима")
СРБИ, ЈЕВРЕЈИ, ЦИГАНИ: СЕТИМО СЕ ЗЛОГЛАСНЕ УСТАШКЕ SS "KAMA" DIVIZIJE !!!
ako ništa, vidite da se bar husar svojski trudi... :lol: :lol:
do sada nisam bio u subotici...
u vojsci sam imao ortaka koji je iz naselja prozivka i o subotici (iako je još nisam video) imam, na žalost, utisak da je to grad samoubistava.
eto, veliki pozdrav za sve.
navratite ponekad na ČA forum, možda vam se neka od tema i svidi, pa odlučite da učestvujete u raspravama...
elena20
07.07.2007., 03:02
Ajmo Suboticani, malo se aktivirajte ;-)
Naj bolji frajer Subotice je Kempl Zoran a naj riba je Jelena Cveticanin
A ko su po vama naj bolji rajer i naj riba u SU?
Ajmo Suboticani, malo se aktivirajte ;-)
Naj bolji frajer Subotice je Kempl Zoran a naj riba je Jelena Cveticanin
A ko su po vama naj bolji rajer i naj riba u SU?
koje ovaj Kempl Zoran ovu drugu znam :P
za mene je najbolja riba moja devojka :P a ja sam za nju najbolji frajer
bdaca007
09.07.2007., 13:05
pa...brajk0w je definitiwn0 najsladji frajer... :)
pa...brajk0w je definitiwn0 najsladji frajer... :)
to onaj zoran brajkov sa prozivke?
bdaca007
09.07.2007., 14:13
ne...dejan
Partyholic
11.07.2007., 12:18
Pa jeste istina da Subotica jedan od gradova koji ima najvise samoubistava u Evropi,cini mi se odmah posle Segedina, ali valjda se situacija popravlja...
Partyholic
11.07.2007., 12:25
nema glasanja za sebe!!!
CarDevil
13.07.2007., 17:37
nema glasanja za sebe!!!
ovati je dobra :P
Partyholic
15.07.2007., 10:50
ovati je dobra :P
Hvala
kaurloto
17.07.2007., 09:47
А Хана је писала о ЈКП "Палић". :lol:
Најружнији нагласак имају Суботичани. Чак горе и од било ког колонашког села из моје општине.
Град је сасвим ок. Кладионице су боље него у Сомбору, Корзо, фонтане, али су Сомборке лепше. ;) Чувена прича о лепим Мађарицама је ловачка прича и ништа више, сем часних изузетака.
Slazem se za naglasak, seljackiji jos ne cuh! A sto se tice riba, klasika, obozavaju da se foliraju kao da je Subotica Beograd, ma ni blizu nisu. U prosecnom selu ima vise asfaltiranih malih ulica i cesce instalirana gradska kanalizacija nego u Subotici, pacenici bre.Ali grad kao grad je kul.
kaurloto
17.07.2007., 09:53
Ја знам једну Суботичанку која је стално на форуму, али не залази овде. Ја залазим јер долазим с времена на време због студија. Мислим да нас из Сомбора има више. :!:
Sombor je jedan lep gradic sa mnogo prijatnijim ljudima, mislim da je prava steta sto se ne razvija tako brzo da bi mogao za par godina da ugusi Suboticu. Da ne bi bilo krivog tumacenja, meni se nista tako ruzno nije desilo u Subotici pa da sam kao kivna na taj grad vec jednostavno ima previse mana za moj pojam. Novi Sad se razvija brzinom svetla ali i ljudi u njemu se zalazu za njega jer ne gube previse vreme oko toga koja ce politika da prevagne ili jos gore dal su bunjevci katolici ili pravoslavci.
Ena BG92
17.07.2007., 10:03
dobro sada necemo da je bsa tako losa subotica mora da ima nesto lepo
Partyholic
17.07.2007., 10:38
Pa ni Somborci nemaju preterano lep naglasak(pogledajte Zvonka Bogdana),dok za ribe moram reci da u svakom gradu zamisljaju ko da su u Beogradu... Pa i u Somboru...A najbolje devojke su u Novom Sadu,mada su te devojke studenti iz drugih gradova i to najvise Subotice,Zrenjanina...
ovčica05
17.07.2007., 15:29
Ne da ima nešto lepo,ima ono nešto,grad je extra!
Ja ne znam gde su ostali i evo priznajem da i ja samo s'vremena na vreme
zađem ovde da vidim šta ima novo i to je to!Kako i ne bi kada je neko u nekoj temi napisao:"Po mojem mišljenju....". :confused: :confused: :confused:
O čemu onda da pričamo!?
Evo,ajd' da ja pitam:gde izlazite u Subotici?
ovčica05
17.07.2007., 15:45
Slazem se za naglasak, seljackiji jos ne cuh! A sto se tice riba, klasika, obozavaju da se foliraju kao da je Subotica Beograd, ma ni blizu nisu. U prosecnom selu ima vise asfaltiranih malih ulica i cesce instalirana gradska kanalizacija nego u Subotici, pacenici bre.Ali grad kao grad je kul.
Beogradski naglasak nije seljački?
Ribe se ne foliraju?
Baš mi je drago što toliko lažeš sebe!
A odakle si ti?!Iz "prosečnog sela" ?
Kažeš:"paćenici bre"!Tebe treba žaliti!Ti si paćenik!
Šta ja uopšte i odgovaram na ovaj post!?
Partyholic
17.07.2007., 16:05
U Subotici vise nemas gde ni da izadjes,jer sve se pretvara u banke...Jedino malo da odes u setnju do Palica. Nije ti losa tema,mogla bi posebno da je zapocnes...
PERVERZIJA
17.07.2007., 16:15
bravo ovcice ko me se nesvidja subotica put mu je otvoren su je bas extra mesto ima dobrih riba i sve pogotovo ove mladje su do jaja ove stare od jaja :P i tako
PERVERZIJA
17.07.2007., 16:17
imas radijalac imas dudavu imas moju bastu sa bazenom extra se cice okupljaju
imas brale sta ce ti vise :P
Partyholic
17.07.2007., 16:21
Subotica je feonomenalan grad, sa samo jednom manom...nema ni jednu reku nazalost.
Partyholic
17.07.2007., 16:25
Ima, ima, ali treba vise parkova kao sto je dudova... Eh lako je tebi kada imas bazen u dvoristu
PERVERZIJA
17.07.2007., 16:30
bila je jedna mala kod zorke (od odpadnih voda) :P
Partyholic
17.07.2007., 16:32
poznata mi ta!!! osetio sam je do svoje kuce :)
SERBIA_ HUNTER
17.07.2007., 17:19
:p HEHEHEHE
Partyholic
17.07.2007., 17:30
Brate,pa koliko nikova imas?????? ko Kineza meni izgleda
>>Blizzard<<
17.07.2007., 19:44
da znas da jeste jos kad dodju i neke cice extra atmosfera
>>Blizzard<<
17.07.2007., 19:47
:P hehehe ova ti je dobra
Partyholic
17.07.2007., 19:50
koji ti je ovo nick danas majke ti?
**case-problem**devojčurak
17.07.2007., 20:18
JEDNO 10
Partyholic
17.07.2007., 21:11
A sto non stop menjas...nije li ti malo dosadno?
jourdans
18.07.2007., 02:21
A sto non stop menjas...nije li ti malo dosadno?
sto se mora nije tesko :P
DukeofSerbia
18.07.2007., 10:18
Има Лењинов парк. :p
DukeofSerbia
18.07.2007., 10:24
Pa ni Somborci nemaju preterano lep naglasak(pogledajte Zvonka Bogdana),dok za ribe moram reci da u svakom gradu zamisljaju ko da su u Beogradu... Pa i u Somboru...A najbolje devojke su u Novom Sadu,mada su te devojke studenti iz drugih gradova i to najvise Subotice,Zrenjanina...
Ма који Звонко Богдан. :lol: Он је овде као Буњевац, а у ствари Хрват када оде преко. 'ебо њега... Обичан љигавац.
determinanta
18.07.2007., 11:30
. Остаје још Енгелсова. :razz:
Misliš Ulica Matije Korvina? Baš tamo izlazim u Beer & co. Živa svirka, vikendom i do 4h, bluz, džezerica, rok 70tih...Nije loš ni Gentlemen pub...u Pala Papa, na krivini, imaju izvrsnu kuhinju i muzika je super.
Subotica JESTE naj grad u Srbiji, kritika ili hvala, samo argumentovano. Postoje mesta za izlaske za svačiju dušu...mesta gde se može ostajati do ujutro, grad je čist, ljudi se, uglavnom, pridržavaju pravila ponašanja ne samo u saobraćaju. Nedostatak zelenila u samom jezgru je moja zamerka gradu. I na kraju, ne manje važno, rođena sam subotičanka :wink:
roundtable_ph
18.07.2007., 12:03
taj je park najbolji
Partyholic
18.07.2007., 18:13
a odakle si ti?
Partyholic
18.07.2007., 18:16
taj je park najbolji
Ti to zbog Braleta ili zbog neceg drugog...mislim na onaj drugi naziv za park:))
determinanta
18.07.2007., 22:57
a odakle si ti?
Pishe, ***! No, preciznije, druga gradska zona :razz:
Partyholic
19.07.2007., 01:00
Izvini sto pitam...
determinanta
19.07.2007., 06:26
No problemo, nego sam odgovorila na drugoj temi :)
_Grof_DracuLLa_
21.07.2007., 23:59
U Subotici vise nemas gde ni da izadjes,jer sve se pretvara u banke...Jedino malo da odes u setnju do Palica. Nije ti losa tema,mogla bi posebno da je zapocnes...
Pozdrav svima ja sam novi ovde i imam nesto da kazem na ovu temu.Partyholic je po meni potpuno u pravu,centar Subotice vise nije kao pre,potpuno je dosadan za izlaske i provod :cry: mnogo je npr.zanimljiviji Sandor ili neka predgradja za nocne izlaske po kaficima.Opeustenija je atmosfera i nema osoba koje se foliraju ili koje su previse fensi.To je bar moj utisak :)
determinanta
22.07.2007., 09:17
Meni je sa mojim društvom svugde dobro. Opredeljujemo se što se tiče muzike u zavisnosti od raspoloženja. Iako uglavnom svi slušamo rok 70tih, bluz i džez, dešava nam se da nam prija i "ruzmari još nosim na reveruuuuuuuuuuu u džepu mi burma da joj daaaaaaaam...". Hahaha
Partyholic
22.07.2007., 10:53
Mogu se kladiti da ti se ta pesma svidja tek posle mnooooogoooo piva!!!:)
Partyholic
22.07.2007., 10:58
Pa mogla si odgovoriti i na ovoj da ne trazim:)
determinanta
22.07.2007., 11:14
Mogu se kladiti da ti se ta pesma svidja tek posle mnooooogoooo piva!!!:)
CoreKt! ;)
determinanta
22.07.2007., 15:17
Pa mogla si odgovoriti i na ovoj da ne trazim:)
Neću. "Visi" duže. :razz:
_Grof_DracuLLa_
22.07.2007., 21:03
Meni je Subotica najlepsi i naj romanticniji grad u Srbiji :)
determinanta
22.07.2007., 22:08
Meni je Subotica najlepsi i naj romanticniji grad u Srbiji :)
To Grofe!!! (btw, i ono naj romantičniji se piše zajedno) :)
_Grof_DracuLLa_
22.07.2007., 22:16
Ma da :-) hehe Subotica je ko stvorena za romantiku :-) pogotovu Palic :)
Frozen74
22.07.2007., 22:31
Mislim da se tamo slabo prica srpski !!!
Partyholic
22.07.2007., 22:40
Mislim da se tamo slabo prica srpski !!!
Sta to treba da znaci???? Ljudi pricaju Srpski,zar se ne vidi po ovom forumu?
_Grof_DracuLLa_
22.07.2007., 22:45
Ma to je sve na nacionalnoj osnovi;kao madjari i to :) ja nemam nista protiv Madjara ali ovo je jos Srbija :-)
Frozen74
22.07.2007., 22:56
Ma kuckaju... al u gradu pricaju madjarski i kao ne znaju srpski... a i stalno traze neku autonomiju i navode na nezavisnost i pripajanje matici...
determinanta
22.07.2007., 23:00
Kako samo uspevate da se ujedinite tako "pametni"?
zatvarachica_kokosa
22.07.2007., 23:09
Joj ja sam subjektivna po ovom pitanju,al' ebesh ga.. Subotica je najlepshi grad na svetu,jer u njemu zivi moja ljubav!Eto! :)
zatvarachica_kokosa
22.07.2007., 23:11
Al' mi je odgovor..A sad ozbiljno.. SU je super,miran,tih grad,bash bih volela ziveti tu..
determinanta
22.07.2007., 23:12
Joj ja sam subjektivna
Zar nismo svi subjektivni???
_Grof_DracuLLa_
22.07.2007., 23:19
ee mi presli u politiku,a ne vidim nikakve veze sa politikom i ovom temom :) a ja nisam rekao da volim madjare , niti ih mrzim.Istina je da stalno nesto izvode,autonomija i te gluposti.Najvise me nervira nas gradonacelnik i Savez Vojvodjanskih Madjara!Kad neko napadne madjare na nacionalnoj osnovi to je bauk :mad: a kad se desi obrunuto,tj da oni vredjaju srbe nikom nista :mad: Evo i ja o politici;zarazili ste me :-) :shock:
zatvarachica_kokosa
22.07.2007., 23:25
Zar nismo svi subjektivni???
Ma,jeste,al ja volEm tu jednu osobu pa mi sve lepo shto se NJE tiche,tako da oko sebe nishta drugo i ne vidim i ne zanima me! Kad chujem Subotica,zadrhtim bre! Ne zakeraj determinanta visheeeeeeeeeeee!!!! :-P
determinanta
22.07.2007., 23:33
Ne zakeraj determinanta visheeeeeeeeeeee!!!! :-P
Baš 'oću! :p Zapravo bi ovde i trebali pisati oni koji nisu iz Su.
zatvarachica_kokosa
22.07.2007., 23:39
determinanta,onda nastavi da zakerash! Rekoh tamo negde malopre,shta god da napishesh,ima smisla! Nastavi samo!
_Grof_DracuLLa_
23.07.2007., 00:05
Najbolja riba je jedna Tamara sa zorke :) riba i po covece.Za frajera ne znam,nisam derpe :)
_Grof_DracuLLa_
23.07.2007., 00:22
ona je 90 godiste.Ta na koju ja mislim
_Grof_DracuLLa_
23.07.2007., 00:57
ma neam pojma tacno znao sam kako se zove ulica al zaboravio.
Partyholic
23.07.2007., 09:04
Madjari imaju neke svoje bubice u glavi...ja ih licno ne voolim,jer sam kroz zivot imao losa iskustva sa njima...Nije da ih mrzim,jer znam njih nekoliko(veoma,VEOMA mali broj) koji su normalni i koje mnogo postujem!
A o shiptarima necu,jer ce me banovati ne sa krstarice, vec sa interneta!
determinanta
23.07.2007., 09:51
banovati ne sa krstarice, vec sa interneta!
a i šire, ako mene pitaju :!:
Partyholic
23.07.2007., 11:15
a i šire, ako mene pitaju :!:
Kako to mislis?
determinanta
23.07.2007., 11:55
Uvek pišem upravo onako kako mislim. Postavi temu "pro*eravanje" i tamo lupetaj do mile volje. Miniraš svaku temu, nije fer prema ostalim forumašima! Ili ti ipak misliš da jeste?
DukeofSerbia
23.07.2007., 13:23
Misliš Ulica Matije Korvina?
Oу, ср***, опет су мењали називе. Ајд добро, Матија Корвин је примио много Срба у Угарску.
А да Мађари говоре слабо српски... хм, у селима је мнооого горе.
zatvarachica_kokosa
23.07.2007., 15:04
Ne znam zaista shto si postavio temu ako mislish samo na forum? Vecina njih ce da pishe sve najgore o gradu,a ti na forum mislio :P bzvz... Ne dam ti za pravo da je SU jadna ni shto se foruma tiche! Kush tamo! Hahahahaha
_Grof_DracuLLa_
23.07.2007., 19:41
Ne znam zaista shto si postavio temu ako mislish samo na forum? Vecina njih ce da pishe sve najgore o gradu,a ti na forum mislio :P bzvz... Ne dam ti za pravo da je SU jadna ni shto se foruma tiche! Kush tamo! Hahahahaha
Istina i po meni je Subotiva najlepsa i naj romanticnija u Srbiji :-) .a sto se tice tema sad ih ima vise :D
determinanta
23.07.2007., 21:20
опет су мењали називе. .
Opet??? U tvom i mom životu, verujem prvi put.
determinanta
23.07.2007., 21:26
А да Мађари говоре слабо српски.
Kako se, samo, usuđuju govoriti svojim maternjim jezikom, jel'? Upravo zbog RAZLIČITOSTI, Subotica ima svoj poseban "šmek". Malo je gradova, usuđujem se reći i na svetu, koji se mogu hvaliti time. Zbog toga, poštuj tuđe.
_Grof_DracuLLa_
23.07.2007., 21:34
Kako se, samo, usuđuju govoriti svojim maternjim jezikom, jel'? Upravo zbog RAZLIČITOSTI, Subotica ima svoj poseban "šmek". Malo je gradova, usuđujem se reći i na svetu, koji se mogu hvaliti time. Zbog toga, poštuj tuđe.
To jeste istina da se malo gradova moze time pohvaliti,ali smatram da je ovde ipak maternji jezok , srpski! 8-) Ipak je ovo Srbija 8-) neam ja nista protiv Madjarskog jezika , nemoj da neko shvati pogresno :-)
determinanta
23.07.2007., 21:37
Anjao, tek kasnije videh da sam mašila temu! Složiću se sa postavljačem topica, ali evo mrdnuli smo se malo, a?
_Grof_DracuLLa_
23.07.2007., 21:45
pa jeste:) :) :D napredujemo,napredujemo :)
determinanta
23.07.2007., 21:51
smatram da je ovde ipak maternji jezok , srpski!
Srbima, da. Službeni jezik je srpski, ali su isto tako, u službenoj upotrebi mađarski i hrvatski, bar na ovim područjima. Nema tu "pogrešnog shvatanja", samo pogrešnog tumačenja nečega što je i zakonom regulisano. MI možemo drugačije misliti, ali jednako moramo poštovati ono što slovo zakona nalaže. Prema tome, svaki drugačiji komentar je bespotreban i NARAVNO da može uneti određenu dozu "netrpeljivosti". To SVOJE mišljenje, sasvim slobodno, si mogao zadržati za sebe ili za neki svoj "uži krug". Ovo je forum - JAVNI.
_Grof_DracuLLa_
23.07.2007., 22:12
Pa dobro taj koji se uvredi...sta da mu ja radim ?? kad neko vredja srbe jel oni ne smeju da se uvrede ?? Ali ajd ne o politici , nije tema o tome !!! Iskreno bas me briga za politiku
determinanta
23.07.2007., 23:30
Nije potrebno nikoga vredjati, nebitno ko je ko. To tvoje "iskreno baš me briga za politiku" pišeš tek pošto si napisao šta si hteo. Ua!
Partyholic
23.07.2007., 23:50
Uvek pišem upravo onako kako mislim. Postavi temu "pro*eravanje" i tamo lupetaj do mile volje. Miniraš svaku temu, nije fer prema ostalim forumašima! Ili ti ipak misliš da jeste?
Izvini, a koju sam te,u ja minirao?????
Kao drugo,znas ti uopste sta je forum???????
Ako se tebi ne svidja sta sam rekao, ti nemoj da slusas.
Mislim da nije u redu sto me tako odmah osudjujes!!!!
Mogla si barem pitati zasto me nerviraju???? Zbog cega????
Ne nerviraju me oni od rodjenja,niti mi je neko platio da tako pricam o njima...
Iskustva u zivotu su me na to naterala!!!!!
Nije svaciji zivot lep kao bajka!!! MISLI O TOME!!!!
_Grof_DracuLLa_
24.07.2007., 00:04
Nije potrebno nikoga vredjati, nebitno ko je ko. To tvoje "iskreno baš me briga za politiku" pišeš tek pošto si napisao šta si hteo. Ua!
to je tvoje misljenje , a ja nemam namere da se ikome dokazujem ovde
_Grof_DracuLLa_
24.07.2007., 00:05
uzgredem nemam nameru da ikog vredjam a ko hoce da se vredja, nek se vredja sam
determinanta
24.07.2007., 00:09
O Subotici, mislim najlepše!
_Grof_DracuLLa_
24.07.2007., 01:28
Mislim da Partyholic nije otvorio ovu temu da bi raspravljali o politici,Srbima i Madjarima.Ko hoce o tome da raspravlja ima pod forum politika,pa nek izvoli :I Mislim da je bespotrebno dase svadjamo i prepiremo oko nasih uverenja :)
Partyholic
24.07.2007., 09:12
Ni ja nisam za svadju,ali kada ova prica neistine i kada se odmah vredja...
Da ne pricam o tome da svima trazi dlaku u jajetu...
LJUDI IMAJU PRAVO NA GRESKU!!! NA GRESKAMA SE UCI!!!!!
DukeofSerbia
24.07.2007., 09:30
Opet??? U tvom i mom životu, verujem prvi put.
Ма мислио сам на мењање назива улица генерално, а не на Енглесову. ;)
Свака част делу Мађара (имам неколико пријатеља), али их исувише добро познајем. На селима, ситуација је катастрофална и српски говоре слабо, о непознавању ћирилице нећу ни писати. Махом, чим се два Мађара нађу, одмах крену да причају на мађарском, а ти си са њима у друштву. Некултура или нешто друго? :roll:
Даље, Мађари из Суботице не подносе Мађаре ван Суботице.
determinanta
24.07.2007., 12:08
ali kada ova prica neistine i kada se odmah vredja...
Ova uvek razmisli pre nego nešto napiše. Nismo na trkama. I nisu dlake u jajetu. Svako ima dovoljno vremena da razmisli pre postovanja.
Drago mi je , da se ipak nekoliko javilo , mada sam ja zabusavao . Izvinjavam se , ali previse posla , pa kod kuce ne palim komp .Zivela Subotica :))
Onaj Frozen74 ima svoj klub obožavalaca. Čak su postavili i sajt, toliko ga vole i dive mu se. Dobio sam link, pa da ga podelm sa vama. Samo kliknite ovde (www.fekalija.bravehost.com )
Losmilos
27.07.2007., 15:36
Zdravo svima, evo ja sam rodjeni Sapcanin i tu zivim i dalje. Bio sam u Subotici nekoliko puta, imam drustvo sa fakulteta odatle (studirao sam inace u NS), njihove price i naravno informacije iz novina i sa TVa i utisci su sledeci: Mislim da je Subotica kao prvo jako lep grad koji naravno ima i nekih sitnijih propusta ali nista bitno. Meni se jako svidjaju stare zgrade, arhitektura i centar grada. Sto se tice tih politickih prepucavanja mislim da im ovde nije mesto. Jedina stvar koja bi trebala momentalno da se iskoreni je onaj pokret 64 zupanije. Nista oni nisu bolji od pokreta kakvi su Nacionalni stroj ili Obraz. Svi koji hoce realno da pogledaju o cemu se tu radi trebali bi da se udube u aktivnosti i programe svakog pokreta i ako hoce krajnje realno da sude videli bi da je to jedno veliko zamajavanje naroda. Drago mi je sto su u Subotici takvi ljudi u manjini a mnogo je vishe onih koje se interesuju za neke normalne stvari. Npr. po meni je veliki hendikep za jednu Suboticu da se fudbalski klub sroza u 3cu ligu. Dakle moj krajnji utisak o Subotici je pozitivan i treba samo da ljudi zaborave glupavu politiku a vise misli o poslu, prijateljima, porodici, kulturnim desavanjima, sportu... Veliki pozdrav....
Bolje da se nisam ni javljao , izgleda da je bolji odziv kad mene nema
determinanta
29.07.2007., 00:29
Bolje da se nisam ni javljao , izgleda da je bolji odziv kad mene nema
Ti kao da hoćeš da dokažeš da smo jadni, m?
harvester
29.07.2007., 01:11
ja inace suboticu kao grad ne volim,al ima dobrih ljudi...
http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=162094
Ti kao da hoćeš da dokažeš da smo jadni, m?
Hm , ako ih vise ovakvih kao ja , nije ni cudo , sorry gledat cu da nas ne osramotim , vise .
determinanta
29.07.2007., 20:38
E, stvarno, gledam, recimo Čačak...preko 4 hiljade postova, a njih upola manje nego nas, ali zato mi upola manje postova od njih. Ua! Baš smo lenštine.
kaurloto
01.08.2007., 18:05
Beogradski naglasak nije seljački?
Ribe se ne foliraju?
Baš mi je drago što toliko lažeš sebe!
A odakle si ti?!Iz "prosečnog sela" ?
Kažeš:"paćenici bre"!Tebe treba žaliti!Ti si paćenik!
Šta ja uopšte i odgovaram na ovaj post!?
Verovatno zato sto si ovc... i ne das ljudima da se izjasne, iskazu svoj stav, misljenje, vec strogo mislis da samo ti imas pravo, samo ti znas sta je istina. Odrasti malo, svako ima pravo na svoj dozivljaj svakog trena u zivotu i zamisli nismo svi isti. Iskuliraj malo, svako lose se moze promeniti u lepo i vice versa
Street fighter
03.08.2007., 00:30
Ima puno qrvi
ovčica05
03.08.2007., 09:40
Verovatno zato sto si ovc... i ne das ljudima da se izjasne, iskazu svoj stav, misljenje, vec strogo mislis da samo ti imas pravo, samo ti znas sta je istina. Odrasti malo, svako ima pravo na svoj dozivljaj svakog trena u zivotu i zamisli nismo svi isti. Iskuliraj malo, svako lose se moze promeniti u lepo i vice versa
Bla,bla,bla,...
Našao mi neko iz Sente polemisati i pisati šta je i kakva je Subotica!!!!Sad znam značenje pojma "prosečno selo"!Ja možda jesam ovc...,kako ti kažeš,ali sam gradska,ponosna ovc...,a ne kao ti ovc... sa s...!!!! 8-)
kaurloto
03.08.2007., 10:35
Bla,bla,bla,...
Našao mi neko iz Sente polemisati i pisati šta je i kakva je Subotica!!!!Sad znam značenje pojma "prosečno selo"!Ja možda jesam ovc...,kako ti kažeš,ali sam gradska,ponosna ovc...,a ne kao ti ovc... sa s...!!!! 8-)
Naravno, samo oklen si ti? Samo, biti stanovnik jednog mesta ne znaci da mrdala nisam iz tog mesta, mala moja, ja ne poredim moje mesto sa ostalim mestima to se ne poredi, pisem ti o svom dozivljaju o tom gradu, ponavljam, nisam imala nekih posebnih losih iskustava u Subotici pa da je iz tog razloga ne volim. U Subotici sam bila godinama, pa su mi obicno na faxu najbolji prijatelji ko po pravilu bili ljudi koji nisu Suboticani. Provela sam dobar period i u Beogradu, druga prica sunce malo. Nemam nameru da se prepire, samo odgovaram na temu, naravno iz svog ugla. iskuliraj
ovčica05
03.08.2007., 10:43
Bla,bla,bla...Kuliram,probaj i ti,prijaće ti!!!
kaurloto
04.08.2007., 09:26
Bla,bla,bla...Kuliram,probaj i ti,prijaće ti!!!
Vidis, tvoje ponasanje je karakteristicno za ljude koji dolaze iz sela koja su se prilepila uz gradove, koji da bi razbili komplex izdizu recenicu JA SAM IZ GRADA. Ja ni u jednom trenu nisam negirala da sam iz Sente, a na moje pitanje odakle si ti, ti pises bla,bla,bla, jer nemas mu.. da kazes da si sa sela. Dakle iz kog si grada
ovčica05
06.08.2007., 10:26
Vidiš,to dokazuje kako pojma nemaš,TVOJE ponašanje je karakteristično za ljude koji dolaze iz sela koja su se prilepila uz gradove!
Vidiš,ja jesam rođena u GRADU i živim u GRADU,a u kom?To si trebala da shvatiš čim si počela da odgovaraš na temi "Šta mislite o Subotici?"
A to da li ja imam mu.. ili ne ili neki kompleks,pusti neka procene drugi,koji znaju uopšte ko sam ja!Šta se uopšte toliko pališ?Očigledno je da si TI osoba koja ne daš ljudima da se izjasne, iskažu svoj stav, mišljenje, već strogo misliš da samo ti imaš pravo, samo ti znaš šta je istina.
I drugi put u postovima ostavi epitete tipa "moja mala" i "sunce malo" za nekog drugog!
'Ajd sad malo ti idi prošetaj,iskuliraj (kako ti kažeš),prijaće ti!
Partyholic
06.08.2007., 14:17
Ajd da se potrudimo da stignemo ostale sa postovima!!!!
Sta kazete????
determinanta
06.08.2007., 14:28
'ajd da dokažemo da baš i nismo tako jadni. Jer, zaista nema smisla obzirom da u Subotici, sigurna sam, svaka treća kuća ima komp.
Partyholic
06.08.2007., 14:30
FIGHT FIGHT FIGHT!!!!! :) :) :)
Ajmo svi malo da iskuliramo!!!!
Nije ovo tema za svadju!
Partyholic
06.08.2007., 14:33
To je istina, ali kad ih malo ide na krstaricu, a jos manje ostavlja postove u forumu Subotica...Ali popravicemo mi to!!!!
ovčica05
06.08.2007., 15:03
Evo,dajem sve od sebe,popravljamo,samo budite aktivni.
ovčica05
06.08.2007., 15:20
FIGHT FIGHT FIGHT!!!!! :) :) :)
Kakav fight?Nije to moj nivo,samo odgovaram na post i doprinosim!
Partyholic
06.08.2007., 20:43
Pazi,kada sam ja poceo da pisem, po postovima smo bili iza Sombora,a sada nam malo fali da prestignemo Zrenjanin i Kragujevac!!!!
AJMO SVI!!!!
Losmilos
07.08.2007., 07:58
Bas ste smorovi.... Poceo sam da obilazim teme drugih gradova jer sam mislio da je malo bolja situacija kad ono 10 puda gore.
Jel ima neko da kaze misljenje o Subotici, mene interesuje izgleda vishe nego Suboticane.
Partyholic
07.08.2007., 10:54
Bas ste smorovi.... Poceo sam da obilazim teme drugih gradova jer sam mislio da je malo bolja situacija kad ono 10 puda gore.
Jel ima neko da kaze misljenje o Subotici, mene interesuje izgleda vishe nego Suboticane.
U pravu si!!! Ajmo malo da pratimo temu!!!
Partyholic
07.08.2007., 23:42
A sto ti ne zapocnes neku temu??? Mozda imas neke ideje...
kaurloto
08.08.2007., 11:46
Kakav fight?Nije to moj nivo,samo odgovaram na post i doprinosim!
Naravno da je fajt tvoj nivo, ti si ga i zapocela. Pripazi malo sta pises da bi mogla da budes to sto pokusavas, pametna i obrazovana koja je iznad svih seljaka. Hihihihihi 1:0 za seljake
Partyholic
08.08.2007., 13:35
Ajde majke vam,prestanite sa ovim glupostima!!!!
Ako zelite da se svadjate otvorite novu temu!!!
determinanta
08.08.2007., 14:46
Mislim da se nigde toliko ne gradi kao u Subotici. Svugde neki građevinski materijali, sve neke "iskopine". Nadam se da graditelji imaju u vidu i zelene površine, zaista drugačije nema smisla.
Cuj Zrenjanin i Kragujevac , pa Subotica je veca od oba grada , sramota bi bilo da ih ne obidjemo :))
Partyholic
09.08.2007., 15:54
Pa bilo bi sramota, ali vidis da poslednjih nekoliko dana malo njih stavlja postove...
Valjda su ljudi na letovanju....
Partyholic
09.08.2007., 16:00
Mislim da se nigde toliko ne gradi kao u Subotici. Svugde neki građevinski materijali, sve neke "iskopine". Nadam se da graditelji imaju u vidu i zelene površine, zaista drugačije nema smisla.
Pa gradi se dosta u Subotici...Pozoriste,obnavljaju se skoro sve zgrade u samom centru, galerija jos nije gotova,trebaju graditi podzemnu grazu, na prozivci izgleda prave novi trgovacki centar i kruzni tok ispred njega, cujem da ce biti i novi hipermarket iza bolnice,veliki broj novih stambenih zgrada...
Partyholic
09.08.2007., 16:03
Takodje uskoro(nadam se) treba da pocne gradnja obilaznice oko subotice,da ne zaboravim novi kompleks bazena u Dudovoj,kao i premestanje muzeja iz gradske kuce na radijalac...
Verovatno ima jos nesto,ali ne mogu da se setim,mada ni ovo nije malo zar ne???:) :) :)
Medjutim ja i dalje mislim da se u nekim gradovima(Novi Sad npr.) mnogo,mnogo vise gradi...
determinanta
09.08.2007., 18:03
Ja nisam na letovanju, trudim se, trudim :)
Partyholic
09.08.2007., 23:41
Meni se cini da si pre cesce i ti bila ovde...mozda se varam?
determinanta
11.08.2007., 01:11
Ne varaš se, ali sam uglavnom pisala s posla, a sada me nešto "stisli". :P
zatvarachica_kokosa
11.08.2007., 01:14
Ne daj se Szabatkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Partyholic
11.08.2007., 01:42
Ne daj se SUBOTICEEEEEE
determinanta
11.08.2007., 19:19
Ako dobro primećujem, imamo blagu "podršku" i onih koji nisu subotičani, što me raduje.
Partyholic
12.08.2007., 01:39
Da,ali veoma,Veoma blagu...Ali bolje ista nego nista!!!!:)
Partyholic
12.08.2007., 01:44
Ne znam da li sam jos nesto zaboravio? U svakom slucaju, gradi se sto nije ni malo lose...
determinanta
12.08.2007., 21:12
Pre neki dan, sedim ispred "Pelivana" i čujem razgovor para, tu oko 30tak godina, sa beogradskim naglaskom. Nije da me je ubila radoznalost, nego oni dovoljno glasno pričaju. Žena kaže "Ovog momenta bih prodala onaj naš stan na Autokomandi i došla da živim u Subotici". Eto! :)
Ma samo nek se nesto desava .
Nek se vidi da smo aktivni :)
darkoje
16.08.2007., 21:20
ma ljudi ne vredi kada pola Subotice prica madjarski a druga polovina nema net,ali da i ja dam mali doprinos
bdaca007
17.08.2007., 13:27
najbolji frajer-moj drug,naj riba-nznm
Partyholic
21.08.2007., 01:07
Ja ne pricam madjarski, a kao sto vidis,neta imam:)
Partyholic
21.08.2007., 01:13
Ljudi,saljete slike tih najboljih likusa...mislim to je moj predlog....Ko je za????
Partyholic
23.08.2007., 05:36
Pa naravno da je zena rekla to,kada je autokomanda preko dana pravi pakao...Guzve su tokom celog dana,a zelenila ima samo oko autoputa!!! Ne cudi me to sto je rekla.
karadagli
23.08.2007., 18:14
Subotica je simpatičan grad, samo joj nedostaju par sitnica koje je npr. Rim imao pre 2000 godina (vodovod, kanalizacija, ne-peščani putevi...) Inače je OK, mada suviše ravna za moj ukus :D
karadagli
23.08.2007., 23:30
Evo jedan post i od mene, da ne kažete da neću :-) :-) :-)
karadagli
25.08.2007., 11:58
E stvarno je jadna da jadnija ne može biti. Juče je na Su-forumu napisan samo 1 post, i to ga je Nišlija napisao :-( :-( :-(
determinanta
26.08.2007., 21:11
Ubih se da nađem način kako da ovde "prilepim" sliDŽU, al' ćorak!
determinanta
26.08.2007., 21:12
Bila sam na GO par dana, a ovde se skoro ništa nije izmenilo...i dalje uspavano, uf!
Makondo
26.08.2007., 22:56
Podrška! :razz:
Makondo
26.08.2007., 23:15
Subotica je simpatičan grad, samo joj nedostaju par sitnica koje je npr. Rim imao pre 2000 godina (vodovod, kanalizacija, ne-peščani putevi...) Inače je OK, mada suviše ravna za moj ukus :D
Vrlo duhovito ,a istinito... :razz:
micika_bg
26.08.2007., 23:28
mnogo lep grad, nisam bila dugo u SU, al planiram u skorije vreme ......... :)
determinanta
26.08.2007., 23:35
micika_bg, treba što pre da dođeš, dok je još leto, zimi, moram priznati, SU baš i nije nešto posebna, poprilično je monotona :(
Makondo
26.08.2007., 23:36
Kada hoćeš da vidiš u kakav si grad došao odeš na autobusko stajalište i posmatraš šta se dešava kada stigne autobus.To daje instant sliku nivoa kulture i odnosa u sredini.
determinanta
26.08.2007., 23:42
Logistika, a? Lepo od tebe :)
p.s. i nismo tako jadni
micika_bg
26.08.2007., 23:48
micika_bg, treba što pre da dođeš, dok je još leto, zimi, moram priznati, SU baš i nije nešto posebna, poprilično je monotona :(
pa i planiram malo kod brata i snajke da dodjem, nego cekam da vidim hoce li i sestra koja tu studira da dolazi u skorije vreme da bih imala drustvo za izlaske jer od ovo dvoje za nocni zivot nemam vajde ........ :)
determinanta
27.08.2007., 11:28
Увек када се вратим са неког путовања, схватим колико заправо волим Суботицу. Ово је МОЈ град. Суботица, I love you!
bila neka svadja ovde :P de ces bolje od subotice
determinanta
28.08.2007., 10:43
Nikakva svađa, samo razmena drugačijih mišljenja. Valjda od boje očiju zavisi kako vidiš neke stvari. ;)
Nikakva svađa, samo razmena drugačijih mišljenja. Valjda od boje očiju zavisi kako vidiš neke stvari. ;)
lol ova ti je dobra :grin:
------------------------------------------------
http://www.freewebs.com/bojovic/images/car.gif
Partyholic
28.08.2007., 13:50
Nemam pojma ni ja :)
Partyholic
28.08.2007., 13:55
Ljudi moramo jace da se trudimo ako zelimo da stignemo ostale gradove po postovima!!!!
Ja uveliko pokusavam :)
determinanta
28.08.2007., 14:20
Trudim se, ali mi je glupo postovati ako sam ja prethodnik. (post za postom)
determinanta
28.08.2007., 14:21
Ja znam, ali ću od kuće, jer sam na poslu, a tu imam popUPblocker. :(
Partyholic
28.08.2007., 14:43
MeMeni trenutno smeta sto ceo centar sada postaje veliko gradiliste...jos ako uskoro pocnu da prave one podzemne graze usred centra,sve ce da iskopaju....bice uzas!!!
Partyholic
28.08.2007., 14:49
Pa vidis da sam i ja tu....mozda me nema neko vreme,ali uvek sam tu....
Neobee.net
28.08.2007., 16:58
uspecemo ali nemozemo nikako stici kada nas nema ni 15 iz su.
Neobee.net
28.08.2007., 17:00
MeMeni trenutno smeta sto ceo centar sada postaje veliko gradiliste...jos ako uskoro pocnu da prave one podzemne graze usred centra,sve ce da iskopaju....bice uzas!!!
nisam znao da ce da prave podzemne garaze :P
najbolje d aociste sve i samo da prosire trg jer ovo novo pozoriste ce da bude propast
evo ti kontras kao da ti kupis novu mecku od 100 000eura a nemas za registraciju a kamoli za benzin :P tako ce subotica proci sa pozoristem
determinanta
28.08.2007., 17:20
uspecemo ali nemozemo nikako stici kada nas nema ni 15 iz su.
Dobro je, ti si makar zaređao sa tih svojih 10 postova. :D
determinanta
28.08.2007., 17:26
Evo, dok još nisu postojale fontane, dok nije bilo trga i pešačke zone, a i pozorište je tu u starom izdanju...
Neobee.net
28.08.2007., 17:39
Dobro je, ti si makar zaređao sa tih svojih 10 postova. :D
hvala hvala :P to mi je gradjanska duznost
Neobee.net
28.08.2007., 17:40
ovo je bio onda opasan grad :)
determinanta
28.08.2007., 18:37
ovo je bio onda opasan grad :)
Jes, onda si mor'o gledat' i levo i desno, a sad možeš i u vis, al' možeš tako zapet' ;)
determinanta
28.08.2007., 19:05
Građani Subotice, ujedinite se. (proleterska :P)
mile_kitic
29.08.2007., 09:00
ja ovde vredim za 50 jer samo menjam nickove milice da nas ima ima na forumu iz subotice a ono jedva ko :(
za Agent Orange-SISOJA
29.08.2007., 21:15
prodaja diskova najveca piraterija online saljem bilo gde u svetu katalog na www.freewebs.com/bojovic
ili na 0646612956
iliCarDevilPC@gmail.com
Partyholic
30.08.2007., 10:33
Srusili pozoriste,saada je grad izgubio neki smek koji je oduvek imao.... Ja sam cuo da trebaju praviti tri podzemne garaze...jednu ispod parkiralista kod otvorenog univerziteta,drugu od zelene fontane do bioskopa zvezde i Saricevog spomenika, a za trecu valjda jos traze lokaciju...
Partyholic
30.08.2007., 10:36
A takodje od bivse Borove ulice imaju da prave setaliste....I sve to samo ako gradjani budu imali volje za tako nesto i ako bude bilo para za sve te projekte....Drugim recima...pravi ce se ako uspeju da pokradu dovoljno para od gradjana...
Partyholic
30.08.2007., 10:55
Brate koje reklame....ne bi me cudilo da te uskoro vidim na bilbordima sirom grada!!! :) :) :)
determinanta
30.08.2007., 11:46
Не би било лоше да споје Радијалац шеталиштем са центром.
Partyholic
30.08.2007., 13:40
Pa ne bi bilo..zapravo to je super ideja,jer kazu da ce lokali u borovoj vvecinom da popune kafici i restorani...nadam se da je to istina.Takodje bi trebali napraviti i kruzni tok sa obe strane radijalaca(kod hale sportova i kod Sinagoge)... Nadajmo se da ce uspeti u tome!!!!
determinanta
30.08.2007., 20:58
Zamsli ulicu Dimtrija Tucovića (Borovo), sa sve 'ladovinom i kafćma. Milina jedna. Možda neko od "glavnh" koristi net?! :D
Partyholic
30.08.2007., 23:52
Pa sigurno vise po netu,ali ne verujem da dolaze do ovog foruma...Mada ne bi im bilo lose da svrate...Ima ovde dobrih ideja
Partyholic
30.08.2007., 23:54
Mozda i svrate jednom..ko zna
determinanta
31.08.2007., 07:20
Што ми не би могли, овако виртуелно, уређивати Суботицу? Могли би, рецимо, у Борово улицу поставити неке трајне тенде, па да се лепо може седети и када пада киша. Онако, нешто "тропски", па да замишљамо да смо на Азурној обали.
determinanta
31.08.2007., 09:29
Аууууууу, па које сте ви спавалице! :(
determinanta
31.08.2007., 10:22
Е, обавезно неку пекару, да нам мирише хлеб улицом...и кафее који кувају оне мирисне кафице...
zatvarachica_kokosa
31.08.2007., 13:03
Samo mi ne dirajte Suboticu!!
determinanta
31.08.2007., 16:53
Evo jedna ideja za "enterijer" kafića
Samo mi ne dirajte Suboticu!!
...necemo...necemo...zato ce mo Suboticanke... :lol: ....
Partyholic
31.08.2007., 18:27
Ma samo neka oni urede za pocetak...
Partyholic
31.08.2007., 18:29
...i neka ne prestanu sa radovima u sred sredjivanja...Onda cemo videti sta cemo sa kaficima
Partyholic
31.08.2007., 18:29
A jeste li videli i dzamiju sto prave?
determinanta
31.08.2007., 18:44
E, čula sam, ali još nisam bila na "licinom mestu"...
Partyholic
31.08.2007., 18:47
Dzamija se nalazi na uglu Karadjodjevog puta i Travnicke ulice...
zatvarachica_kokosa
31.08.2007., 18:55
...necemo...necemo...zato ce mo Suboticanke... :lol: ....
mozesh sve izuzev jedne!! nju ne dam!! haha
determinanta
31.08.2007., 19:04
Dzamija se nalazi na uglu Karadjodjevog puta i Travnicke ulice...
Znam da se tamo nalazi džamija, i to odavno, ali to se zapravo zove mekteb, jer nema minaret, no ja sam čula da se negde gradi sa sve minaretom...
zatvarachica_kokosa
31.08.2007., 19:09
U kom stilu se pravi dzamija?
determinanta
31.08.2007., 19:16
Otkud znam :(
zatvarachica_kokosa
31.08.2007., 19:20
Pa orjentalni(arapski) ili obichan(turski)?
determinanta
31.08.2007., 19:31
Običan, breJ, šta će nam ovde arapi (turci su makar bili ovde:P)
Partyholic
31.08.2007., 20:24
Kazu,prva koja se pravi u Panonskoj niziji u zadnjih 200 godina
determinanta
01.09.2007., 07:57
Danas je Dan grada Subotice. Iziđite ne trg, biće kojekakvih manifestacija. Ako dobro znam, i sajam knjiga, i onaj "Kifla fest" što sam spomenula...Eto, volite svoj grad.
mikapilot
01.09.2007., 08:44
danas jeli ? idem pas da vidim :P
Partyholic
01.09.2007., 09:55
A sto je 1. septembar dan Subotice? Zna li neko?
mikapilot
01.09.2007., 10:13
A sto je 1. septembar dan Subotice? Zna li neko?
verovatno zato sto se 1 krece u skolu pa ono :)
determinanta
02.09.2007., 08:07
Buđenjeeeeeeeeeeee!
http://thumb7.shutterstock.com/photos/display_pic_with_logo/67026/67026,1159564596,3.jpg