PDA

Vidi punu verziju : Uranak

Tarpe
02.05.2006., 14:02
Ljudi, gde ste bili za 1.maj?

DarkVulture
02.05.2006., 14:09
Nigde :( a ionako sam umorna nekako, smorilo me vreme, vrlo... a i kretanje na faks opet i sve tako... bla bla bla... a u Va klasika trance-dance... fenomenalna prilika da se pajdomani zgutaju eksera i djipe u Gradac... kakav rehab za njih... Grozota... Ne smesh nikome pivo da dash, sve te tripuje da je zarazeno posle...

Je bejah na dj Markyju 28og u Bgu, ii beshe fenomenalno, videh par Valjevaca of kors... stvarno zurka je za 5 dana rehabilitacije listova od skakanja silnog... hehehe... zadovoljna sam...

A vi jel ste uranjali ???

Casual Crew
08.05.2006., 23:01
Cist primer kako bez gudre(kao i do sad) i gomilu alkohola(bez toga ne idem ni po hleb) moze da se bude na svim mogucim mestima.Provod za medalju,nisam ni primetio da je padala kisha dok nije svanulo i dok nisam video svoju garderobu :(

WilkoĊ‚ak
09.05.2006., 12:30
Prvi maj po starom dobrom obicaju prespavam! Iovako tokom godine ustajem rano i imam puno obaveza tako da ... nisam bas preterano zainteresovan da vampirim za prvi maj.

M4j4
07.06.2006., 15:05
fenomenalna prilika da se pajdomani zgutaju eksera

Ahahahahahaha! Jao,al se ismejah! Kako lepo receno,jednostavna istina,a kakav crnjak! Hahaha!

DarkVulture
07.06.2006., 18:54
shta da radim ja sam iskrena zhena jedna ...

M4j4
07.06.2006., 21:25
Aj i ja da budem iskrena,posto sam pajdomanka,bas za uranak sam se odvalila speedom,to je nama praznik. Inace sam se skinula,i sad apstiniram.Nije mi lako,pa se nadam da me necete i vi diskriminisati.

DarkVulture
08.06.2006., 14:05
Nemoj to sine, ne valja majkemi, i nije mi potrebno iskustvo da ti to pokazem, pogledaj oko sebe... leshevi , skrivaju se po zbunju od realnosti, traze brzinu, koji sami po sebi imaju, ali ne veruju... jeeeeeeebote, sto prirodno kad moze vestacko, u kom su ljudi fazonu danas... aj svi da napravimo od sebe plasticne ljude koji jedu kosmicku hranu i kljukaju se tabletama...

bez diskriminacije... ali zao mi je ljudi mnogih, ******, kako tako, zasto na primer ja nisam prsla, iako vecina ljudi to verovatno misli za mene, ali boli mene ono sto itekeko imam za to ko sta misli, jer znam sta sam i ko sam...