PDA

Vidi punu verziju : Niksic nema Bioskop!!!!!

Nisha
02.05.2006., 13:53
Da li je moguce da grad od 100000 ljudi nema bioskop i pozoriste pravo?Treba li svi da se selimo u PG?

Nanny 025
02.05.2006., 23:33
E, to je vec zalosno, ali i "u rukama" Opstine...
Ali, svakako, gradjani imaju pravo da podnesu zahtev za osnivanje (u vasem slucaju ponovno otvaranje) bioskopa i pozorista, pa preduzmite nesto.

Astrodita
02.05.2006., 23:43
Ma, šta će Nikšićanima bioskop? :roll:
Vi imate Mila, glavnog glumca, koji glumata i bez kulisa! :lol:
E, ovo je bilo jače od mene, i nema blage veze sa politikom! ;) 8)
Videćemo, možda u Nikšiću i osvane biJoskop posle 21.maja?!
Ojhaaaa! :-D

Nisha
03.05.2006., 14:49
Ma, šta će Nikšićanima bioskop? :roll:
Vi imate Mila, glavnog glumca, koji glumata i bez kulisa! :lol:
E, ovo je bilo jače od mene, i nema blage veze sa politikom! ;) 8)
Videćemo, možda u Nikšiću i osvane biJoskop posle 21.maja?!
Ojhaaaa! :-D

Danas je EU obustavila pregovore sa Srbijom o pridruzivanju,zbog Mladica.Niko od politicara se povodom ovoga nije obratio naciji.Dakle Srbija opet sama izaziva svoju propast.Naka vam je sa srecom.

Nanny 025
03.05.2006., 22:48
Ih, pa nemoj i ti o politici, pa jos na ovoj temi.
Pa zar ti mislis da nas u Srbiji neko nesto pita, obavestava...?
I mi nastradamo ni krivi ni duzni, ali CG ne krivimo zbog toga.

njatscko
07.05.2006., 21:29
E kakve veze ima bioskop sa Mladicem? Bruka je da neko odraste u gradu koji je drugi po vel. u jednoj drzavi, a da nema prilike da ode u bioskop, pa treba kada podje u neki drugi grad ili drzavu nebitno, da ne zna da se ponasa ili da se cudi svemu sto vidi... nema veze sa politikom ni politickom opcijom, fakat je da nas svi truju velikim idejama a ne pruzaju nam priliku da normalno zivimo... a dadose silne pare za kampanje..
Laz je da se to ne moze srediti, nego nemaju kad od trcanja za foteljama, nego kakve monumentalne spomenike da nam natakare po gradovima (mjenjaju ih svaki cas) pa da zivimo od gledanje u iste... :( i obecavaju svi bice bolje kad mi pobjedimo, aha kao i dosad ...

milesa
15.05.2006., 15:11
Bioskop je postojao i malo je onih koji odrastaju bez bioskopa,samo je trenutno zatvoreno zbog losih uslova,sto je i razlog da se preseli u neku bolju zgradu ili da se izgradi novo.
Pojedinima sad i smeta ijekavica...tesko tebi astrodita kad su ti takve recenice jace od razuma.Ja podrzavam svaki iole normalan postupak bilo od gradjana ili politicara kako Crne Gore,tako i Srbije.Takodje znam da gradjani Srbiji po ko zna koji put gube zbog pogresne pol. svojih vodja,ali vecina njih to podrzava...vidim po ovim temama.
Ovdje bi trebalo da se pise o nasem gradu,a ne da na ovaj forum dolaze isfrustrirani i puni predrasuda i siju svoj kretenizam kao ova astrodita...

advivo@ptt.yu
15.05.2006., 23:05
Не знам за биоскоп, али зграда позоришта вам не треба јер позориште имате - читава ЦГ је позориште: апсурда, трагикомедије, туге...
Можда биоскоп добијете 21 маја, ако гласате за ВИЗИЈУ оног "високог човјека што далеко види". ИХ, било би то невиђено цивилизацијско достигнуће у 21 вијеку: завиори се ЦГ барјакче на згради УН - и Никшић добије биоскоп!

Nisha
16.05.2006., 02:31
Не знам за биоскоп, али зграда позоришта вам не треба јер позориште имате - читава ЦГ је позориште: апсурда, трагикомедије, туге...
Можда биоскоп добијете 21 маја, ако гласате за ВИЗИЈУ оног "високог човјека што далеко види". ИХ, било би то невиђено цивилизацијско достигнуће у 21 вијеку: завиори се ЦГ барјакче на згради УН - и Никшић добије биоскоп!

Krmence malo ne prdoklacinjaj.Izgleda da ce poslije 21,kada pobjegnemo od najapsurdnije zemlje u Evropi, Srbije, zaista i dobiti bioskop,jer ako budemo cekali da nam ga onaj vas ,sto vidi samo svoje macke,uvede nikad ga dobit vise necemo.

advivo@ptt.yu
16.05.2006., 21:57
Krmence malo ne prdoklacinjaj.Izgleda da ce poslije 21,kada pobjegnemo od najapsurdnije zemlje u Evropi, Srbije, zaista i dobiti bioskop,jer ako budemo cekali da nam ga onaj vas ,sto vidi samo svoje macke,uvede nikad ga dobit vise necemo.
Уважени "господине", човјек бјежи када се осјећа инфериорним! Али, чињеница је да Никшић нема биоскоп и позориште. Неки Никшићани би вољели да га имају, а теби је очигледно свеједно.
А то за Србију - приупитај себе или неког другог - јесу ли чекали да им неко други гради позоришта, уводи или увози културу и слично... Да су прдоклацињали као неки, данас би се вајкали и кривили за то Њемце, Русе, Енглезе.
НАПРАВИТЕ ГА ЗА ИНАТ СРБИЈИ!!!

advivo@ptt.yu
24.05.2006., 01:31
Da Milo nije turo kamen temeljac?

Lucca
27.05.2006., 15:20
Danas je EU obustavila pregovore sa Srbijom o pridruzivanju,zbog Mladica.Niko od politicara se povodom ovoga nije obratio naciji.Dakle Srbija opet sama izaziva svoju propast.Naka vam je sa srecom.

Ma daj to je toliko providno da nije normalno...aj da su tražili Slobu pa i da pomislim da je važno, oni traže Mladića ko da je on neki bitan faktor za nih...njima je glavni (Sloba) bio isporučen, stamanili su ga i nikom ništa...To se zapad malo igra...vole oni to....klasična diverzija podignu prašinu na jednu stranu a ono što je važno se zataškava...kakva slučajnost i to baš pred referendum...kako se sada o tome ne spominje ništa....ljudi moji kako ste naivni..

Lucca
28.05.2006., 00:36

Znam da si pametan i ne mogu da verujem da si izbacio ovakav komentar...i sam znas da je CG vec godinama svoja, pocev od valute, platnog prometa, mobilne mreze, sverca itd.Nema Srbija nikakve veze sa tim sto nemate bioskop, sa tim ima veze Milo koji ulaze kapital u svoja velelepna zdanja a vas i vas bioskop ko yebe...ona prica koju sam pomenula nedavno pomenucu je samo tebi...CG je odavno svoja...ovo sto se izdesavalo je formalnost...Vlast vas je najpre dovela do ivice egzistencije(nemoj da mi protivurecis jer cesto dolazim u CG), potom su vam bacili prasinu u oci i okrivili Srbiju za postojece stanje, zatim je zapad malo upumpao love (kako bih se inace vodila propaganda oko referenduma, odakle pare to kosta extra), zatom su vam ispricali sabrana dela Volta Diznija u etno fazonu, mnogi su se normalno primili jer je taj sistem manipulacije vec vidjen i oproban...a sta ce biti posle pitanje je...nikome nece cvetati ruze, pakao tek predstoji veruj mi, obisla sam boga oca od sveta i videla...no dobro bice kako biti mora, da bi se ostvarilo sve sto je obecano ili bar deo mora da prodje dosta vremena....Tako je bilo i ovde uoci 5.oktobra...Otpor je bila ne vladina organizacija odnosno pod pokroviteljstvom DOS-a, Otporasi su odradili operativni deo posla a politicari su odradili skupstinu...odakle pare za sve sto je radjeno, od zapada naravno....sve ostalo se samo ponavlja...
Prica oko Mladica i Karadzica je smesna, imali su komadanta kojeg su stamanili Slobu, sada izmisljaju kojekakve izgovore ne bi li napravili jos malo tenzije...koja je to glupost da se narod drzi kao taoci zbog jednog coveka, mislim stvarno...van pameti...sve je to da bi se Yuga rasparcala na sitne komadice kako bi zapad mogao lakse da manipulise....

advivo@ptt.yu
28.05.2006., 02:28
Nisam znao da Nikšićani lažu. Pa, Nikšič ima pozorište.
Juče bila pozorišna predstava, monodrama, na temu apsurda: Đukašenko pričao o osvajanju demokratije. Bio i gromoglasan aplauz za glavnog glumca, scenaristu i režisera.

spar
07.06.2006., 20:48
imate spomenik diku kralju nidzi jos biciklo da mu postavite ne biste morali organizovati biciklo trku putevima nidze sta vam treba bioskop zastarila tehnologija koju ste vi prevazisli uzmes stolicu pa sjednes ispred nidze i eto ti bioskop pardon kino i pozoriste ujedno

Rule.of.thumb
10.06.2006., 10:01
Ja volim NK, tata mi je iz NK, imam rodbine u NK i mislim da ovo ŠTO VI SVI SERETE O POLITICI nema veze sa ovom temom

sailor54
27.06.2006., 19:33
kakav god da je kralj Nikola je ponos i dika, a spar bi mogao da prelista malo istoriju pa da vidi kakvi su njegovi kraljevi,knezovi . . . bili

Rule imas pravo tema nema veze sa politikom, mi Niksicanci kako god bilo, tavorimo bez kina - no dako dodje bolje vrijeme.
mozda bi mogao neko od ovih parasa da otvori privatno kino.

mala vestica
21.03.2007., 12:49
Ljudi!Owo je nesto najstrasnije!Niksic nema bioskop!Umjesto da po pitanju toga nesto pisete wi se wracate u proslost,ali dobro,shwatam was jer kakwa nam je sadasnjost...uf!:(

Strela
30.03.2007., 18:47
Ево сад ће скоро годину дана од самосталности ЦГ, шта би са биоскопом? А позориште?
Можда пре мusic hall? Мада Ниша не воли мјузикле... :roll:

Nisha
05.04.2007., 09:35
Volim mjuzikle,bioskopa nema,nema nicega,samo nekretnine.To je sada glavna tema u Cg.Crnoj Gori su potrebna strasne reforme da bi licila na civilizovanu zemlju,ali za sada je privatna drzava ili jos bolje FIRMA,ciji bord direktora raspolaze svom imovinom i ljudstvom,a nisu bas kulturni,pa mozda nekada.......budemo imali sve sto nam treba.....mozda....

Strela
10.05.2007., 16:54
Шта би с биоскопом и позориштем? Има ли шта ново?

matora63
10.05.2007., 22:13
Da li je moguce da grad od 100000 ljudi nema bioskop i pozoriste pravo?Treba li svi da se selimo u PG?
stvarno "katastrofa" 8-) ko još gleda filmove u bioskopu?! :idea: