Vidi punu verziju : Battlefield 1942 Desert Combat
Alexxandar
11.06.2003., 22:18
Ima li neko da igra Desert Combat???To je mod za Battlefield gde imas nove tankove avione SVE!!!
Najjaci mod Battlefield ce da rasturi Counter
Finnaly
Nema sanse.CS je popularan jer je jednostavan i trebace da izadje jos dosta nastvaka da bi se proslavila.Sta mislite zbog cega se igra generals toliko proslavila medju gejmerima.Jer serijal c&c postoji jos od pre hrista.Da se generals pravio zasebno ne bi dozivela veliki uspeh ko sada.
Beowulf
13.06.2003., 12:24
Upravo je izasao patch za Bf 1942 1.4 i novi mod zvani E.O.D - eve of destruction u fazonu vijetnamskog rata.....Ovo je ubedljivo najbolja igra a CS ne moze ni da mu pridje po kvalitetu.....
naravno da cs ne moze nida mu pridje po kvalitetu.Ali cs je popularan jer je jednostavan i nije mnogo realan.
Shit you call a heart...
Ama i CS mora jednom da izadje iz fazona, pa sta vam je bre, ljudi? Evo, navedite mi bar jednu igru koja je bila najpopularnija na svetu i da se i dan-danas drzi.
1996-97 godine je bila r6 i sada jejedna od popularnijih :?
SlipKnoT 4e\/er
You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart... :evil:
NikolaBD
03.09.2004., 16:23
Desert je ludilo,igram ga u kgb(kod vuka)kad god sam tamo.....imam nekih malih zamjerki ali uskoro izlazi Battlefield 2,citao sam o igri na netu i bice nevidjena(isto u danasnjem vremenu kao desert) 8)