Vidi punu verziju : Kvartasi?
Mislite li da ta grupacija blati NK ili ne?I onako su ljudi puni predrasuda o nama,a ja mislim da mozezmo biti poznatiji po nekim drugim stvarima,ljudima,a ne po kvartasima.
Nanny 025
29.04.2006., 18:47
Ne znam zasto mislis da ste poznati po njima?
Pa to je za mene samo obicna grupica klosara koji nemaju nikakav cilj u zivotu..
Zato sto zivimo u drustu koje tretira one ljude koji nemaju cilj u zivotu,a oni koji ga imaju bjeze odavde.
opste je poznato da u svakom zitu ima kukolja prema tome bar sto se mene tice nema brige...oni koji veruju u price koje kukolj plasira i misle da su na osnovu kukolja su svi takvi, definitivno su oni koji misle tako sami kukolji u svojoj sredini...nema tu neke filozofije...ko shvati shvatio je ko neshvati mozda ce jednom i shvatiti...
Veliki pozdrav iz Vojvodine
Nanny 025
29.04.2006., 21:43
Pa po malo je zalosno sto vecina nas jos uvek ima predrasude o necem ili nekom samo na osnovu tamo neceg sto je nekad cuo, video, a u vecini slucajeva gresimo...
Ja sam jedno vreme zivela u Nk, cula sam za kvartase, videla ih, ali Nk kao grad pamtim po mnogim drugim stvarima, po lepim stvarima i obozavam i jedva cekam da dodjem opet.
pozz.
Mislim da ih primjecuju samo oni ljudi koji su im slicni ...Smatram da Nk nije poznat po njima...
paradizo
05.05.2006., 00:45
U ovoj drzavi takvi ljudi vladaju, zalosno ali istinito, jos je zalosnije da je ovaj narod slep i neuk da ne kazem smeten i to ne vidi, oni ce moci ovom narodu za par godina da prica da su Crnogorci u stvari poreklom siptari, jer ce nekima koji vladaju to biti inters... T U G A.
exPLOdirati
23.05.2006., 12:11
Ja poznajem par kvartasa, momci su OK. Dobri su drugovi, nista strasno. Narod je doveo do toga da se o njima prica. Sto se tice samog Niksica, on je isto OK, samo je daleko od grada!
Nanny 025
23.05.2006., 13:07
Meni je lep gradic, lepi lokali, jos uvek aktuelan korzo, sto je danas jako retko, ali cinjenica je da nedostaju kulturna desavanja...