PDA

Vidi punu verziju : Kako oterati stoku iz Valjeva?

Tarpe
15.04.2006., 23:17
Ljudi, mnogo stoke se skupilo u proteklih par godina. Sta raditi? Milom ili silom?

blacky333
15.04.2006., 23:28
Samo nemoj molim te da ih teras u BG!
Vec ih je dosta pobeglo ovde..

Wilkołak
15.04.2006., 23:30
Niko ih ne tera u BG.... sami odlaze tamo!

Stoku ne treba terati jer ce iz naseg kupusa preci u tudji i sve tako! Stoku treba obrazovati tj. uvesti im obavezno vaspitanje!

Darko_89
16.04.2006., 21:07
A koga to podrazumevas pod stokom?

DarkVulture
17.04.2006., 02:23
hihihi, taj Tarpe drkosh, pa ti bezi ako necesh gledash stoku, ali stoke ima svuda, silom ne valja, a milom ne moze, tako da... bla

enivej, nema kulturnih sredstava za obrazovanje istih, daj dom za omladinu, pa da napravimo neshto, pingvin je poslednje sto je bilo kul u Valjevu gradu, posle toga...potop... fuj.. zamislite koncerte izlozbe, kafe, bashtu... i sve to u zgradi doma omladine, a deca u Valjevu NEKULTURNA i GLUPA, zashto... pa eto jednog od razloga, a ni pozorishte nemamo.. bioskop je rasulo... ali zato su birtije, glavno sastajalishte mladih... ma zbogom Valjevo na qratz te nabijem, ako nece da se trude utoicajni, zasto da se trude beznadezni.. molim lepo.. e iznervirah se sad bash a bilo mi je lepo.. zbogom... odoh nastaviti slavlje..

Wilkołak
17.04.2006., 11:37
Sta reci osim, shit happens?

Tarpe
17.04.2006., 23:46
Za Drakerku: Srećo, da si ti meni živa i zdrava, poslednje što je bilo kul u Valjevu je Central (tamo gde je sada onaj usrani bioskop). Tu su bile opasne svirke. A kad si bila mala i sisala palac (nadam se da si sad dovoljno odrasla da sisaš nešto drugo) bila je diskoteka pod imenom Atrijum, inače najbolja diskoteka koja je bila i koja će biti u VA.

DarkVulture
18.04.2006., 14:31
Atrijum sa kruznim shankom, mmmm... Narcis i te stvari, batali ... znam ja sve ... btw nikad nisam sisala ni palac ni cuclu, mene su naucili sa sise da predjem na chashu, a ne kao deca retardi, da dudlam, zato sad neam potrebu za apgrejdovanjem istog na ostalim predmetima...

TORIMA iskusni wtf is your problem?

Tarpe
20.04.2006., 00:56
Moj problem? Pa ovako, rekla si da mrzis Kolubarce, pa onda jos i da sam drkoš, pa mi sad ti reci, zašto ja tebe ne bih mrzeo? BTW (ha!) jesi li u dark fazonu (što se tiče oblačenja), jer ako jesi možda još i počnem da se ložim na tebe! Zašto ne kotistite naša slova kod nam je omogućeno?

LePiaf_dnb
20.04.2006., 10:48
Atrijum je bio sranje i gomila glupih likova a.k.a. dizelashi FUJ ako je neshto bilo dobro to je bio MMB i kraj see ya

LePiaf_dnb
20.04.2006., 10:52
[QUOTE=Tarpe]Za Drakerku: A kad si bila mala i sisala palac (nadam se da si sad dovoljno odrasla da sisaš nešto drugo)

Jadno,mnogo jadno,ultra super mega giga JADNO ali shodno atrijumu i budjavim dizelashima

Tu je big brother chinky see ya

!raSta!
20.04.2006., 15:58
za Tarpe:Ma najjace da je Central bio kul!
O cemu ti pricas???
Sto se tice stoke, sami su se oterali u Zlatni Cekic, i takva sranja . . . i u FRAgil, zaboravih!

Tarpe
20.04.2006., 23:59
Le Piaf, to za Atrijum je bio odgovor na Pingvin koje je jos vece sranje, ali je cinjenica da Atrijum bio dobra DISKOTEKA. Slazem se za MMB. Sto ne rece nista za Central ("Kod Kize")? Zasto citiras druge? Sta se mesas u raspravu? Mozes samo da ga ultra i super....

DarkVulture
21.04.2006., 06:22
ц ц ц ...Наравно да нисам даркерќа, напротив врло сам многобојна... хахаха... у случају да си мислио да не знам да пишем правилно, грдно се вараш Тарпе... немам ја ништа против тебе, али имам против насеља Колубара и то је моја ствар... Елем, ММБ беше не лош, али прсло нарафски, као и све остало...

Уосталом, ако имаш добру екипу, не видим зашто би ти сметала некаква стока да би се лепо провео, искрено мене баш заболе за исту, јер се трудим да гледам на ведрију страну...

Боже сачувај, па где ја и црне мисли, не не не.. погрешно дечаче . :)

LePiaf_dnb
21.04.2006., 12:41
nadam se da si sad dovoljno odrasla da sisaš nešto drugo)
Mozes samo da ga ultra i super

Brate jebesh li shta

Tarpe
21.04.2006., 17:32
Ja samo imam tu lošu osobinu da malo palim situaciju. Da me znate, ne bi se primali toliko. Ništa ozbiljno. Opustite se i probajte da otvorite neku temu gde ćemo se baš zezati. Možda se i vidimo na pivu. Za Darkerku (pusti me da bar mislim da jesi): pročitaj moj odgovor na temu "Gde normalni ljudi izlaze" (ili tako nešto) i poveži da sam temu "Kako oterati stoku iz Valjeva" postavio baš to veče kad sam došao iz grada! Znam da znaš za naša slova, ali kad dođem nacirkan iz grada i vidim sh, ch tj... smorim se odmah. Lepa ti ćirilica (pa ne mogu da budem samo drkoš!).

Casual Crew
08.05.2006., 22:52
Kod Kize je bilo dobro,ali Pingvin pa ne moj to da mi diras da ne bi tebe terao iz Ljeva kao onu stoku iz pingvina :-D

DarkVulture
09.05.2006., 15:58
a pa znam ja tebe, ti si onaj kuhinjski stvor kojim se deca tuku, kežual :)

i zar nisi negde preko daleko ... _

Casual Crew
09.05.2006., 23:02
Malo odem,pa se malo vratim ;) Po sistemu dva tamo,dva ovamo,mora da se pravi neka lova.

DarkVulture
10.05.2006., 00:56
kul kul tako i valja.... sve valja... mal mal... valja mal..

miroslav_joksimovic
06.06.2006., 11:10
Neka svako bude gde smatra da mu je mesto!!!

Стефан ИПХ
06.06.2006., 11:13
Dodjite u Cacak na edukaciju

strujici
06.06.2006., 13:21
Otvorite Randevu u Mionici, eto resenja

M4j4
06.06.2006., 16:11
Za Drakerku: Srećo, da si ti meni živa i zdrava, ...A kad si bila mala i sisala palac (nadam se da si sad dovoljno odrasla da sisaš nešto drugo)

Ti si otvorio temu "Kako isterati STOKU?" Sta podrazumevas pod "stoka"? JA pod "stoka" podrazumevam bas takve kao ti,koji seksualno diskriminisu (sisaj ti moj klitoris pizda ti materina "gradjanska"),i prostace. I takvi kao ti i mogu reci da im smeta "stoka nekulturna" (e,moja kulturo),moj deda koji je 11 generacija Dorcolaca me je makar tome naucio-da jedan pravi Beogradjanin nikad nece ljude deliti po tome odakle su,nego kakvu su-a ti si ,kapiram,iz centra Valjeva,i to ti je,pretpostavljam,jedini kvalitet.Btw,ja sam iz Valjeva,zato sam ovako emotivno odreagovala.

- R -
07.06.2006., 11:52
Blago receno::: FRUSTRIRAJUCE za "ANTIstoku", jer je ta MASA slabija MASA. Ipak ako neko ostane bez uspeha u realizaciji zeljenog, u noci od koje se puno ocekuje, i svojim kucama dodje sa smorenim izrazima lica, sa tugom u ocima :evil: / pa... Pobednici ostaju gde jesu, a potlaceni idu na drugo mesto :arrow: :arrow: :arrow:

strujici
07.06.2006., 14:12
Meni stoka ne smeta. Smetala bi mi da joj zavidim zbog necega.... uopste ih i ne primecujem

Wilkołak
07.06.2006., 15:55
E sad' ce Petar da se naljuti .... Spremite kisobere, bice pljuvanja!

DarkVulture
07.06.2006., 19:46
Ljudi pa gde vam je pobegla tolerancija, i btw, zar ne te da je ignorisanje nesto najgore na svetu, zasto se uopste baviti tim --problemima-- koji nisu nashi.. mislim, meni je drago da postoji randevu i to, gde bi svi ti ljudi inace.. nije fazon u tome, terati ljude, nego oblikovati ih i kultivisati... nauciti ih lepom i kulturnom..

Mislim.. o kojim gradjanim iskusnim vi pricate, pa ne postoje ni stari Beogradjani, poslednje generacije pravih Beogradjana su izumrle praveci vodovodne sisteme pre iks vekova po nekim Konstantinopoljima i Aleksandrijama, da da... tako sam chula od iskusnog predavacha kad obilazih lagume na Tashu, pod starim grobljem.. Kao da u Beogradu nema takvih lokacija.. i --stoke-- toga ima svuda.. btw i mi smo stoka za neke..

sukob mishljenja.. prosto i jednostavno..

M4j4
07.06.2006., 21:16
Aj ...da se ne svadjamo,a bedaka,moj prvi post pa pravo raspalih po Petru,ili kako se vec zvase.Izvinjavam se,svako ima pravo na svoje misljenje,pa on ako tako razgovara sa zenskim polom,njegov problem,nije moj.Peace ;)

Casual Crew
08.06.2006., 01:36
Tacno Dark,ja sam pobegao :) ali po svemu sudeci sam za nekog drugog stoka,sve se to vrti u krug :-D Zato stoko mars iz ljeva!!

lunasole
08.06.2006., 01:43
Ух ви Ваљевци! Као да је Ваљево Њујорк, а Тешњар, Менхетн. Шта вам фали ако имате разнолико становништво! Мало се лечите од ксенофобије. А и од ваљевоцентризма. Није ту центар света. :twisted:

Casual Crew
08.06.2006., 01:52
Raznoliko stanovnistvo cemo ipak prepustiti nekim drugim gradovima,da se nekim slucajem u Va ne dovede pitanje referenduma!

Srbija iznad svega!!!

Mannibals
22.09.2006., 05:05
I don't like nothing and like that fine.........mislim se....a to ne valja,kako ova tea nije na videlu 2006.je!

Wilkołak
22.09.2006., 18:54
Glupa tema, zasto se ozivljava?

jane_va
25.09.2006., 09:15
Glupa tema, zasto se ozivljava?
Вала баш!!!
Не видех скоро глупљу,''расистичкију'' тему! :x
Wilk,треба нам овде мод,зар не?Да мало научимо памети ову ваљевску,неваспитану стоку! :lol:

Wilkołak
25.09.2006., 11:19
Treba nam mod ;-) Raspitao sam se. Treba da izaberemo nekoga od nas da nude mod... Pa, ko ce?

Fony
25.09.2006., 11:22
Lepo! Svi dodju ovde u Beograd (s' akcentom) i onda On postane veeeliko selo... Kao sto i jeste poslednjih par godina... NAZALOST!!!

Wilkołak
25.09.2006., 11:23
Ni mi je zao ;-)

jane_va
25.09.2006., 13:13
Treba nam mod ;-) Raspitao sam se. Treba da izaberemo nekoga od nas da nude mod... Pa, ko ce? Корисниче Wilkołak , ја се искрено надам да ћете ви ускоро бити уведени у дужност модерирања подфорума '' Ваљево''...:)
Чланови ће се, ја се надам, сложити са мојом тврдњом...
'' Ти ћеш,Wilky,први царовати,а ја ћу ти бити до кољена;''... :lol:

Wilkołak
25.09.2006., 13:44
'' Ти ћеш,Wilky,први царовати,а ја ћу ти бити до кољена;''

Hehehehehehehe, dvomisleno Jano, dvosmileno hehehhehe ;-)

Ozbiljno, pitao sam sta je potrebno i receno mi je da mi medjusobno moramo da se dogovorimo i posaljemo predlog visoj instanci. Hocemo li da otvaramo novu temu za ovo ili ne?

Uzgred, necu ja sam da se kandidujem, izaberimo izmedju nas nekoliko koji se ovde druzimo! Bilo bi krajnje glupo i ljigavo da ja preporucim sebe. Meni je u sustini svejedno ko ce biti samo da se "zalepe" neke teme a neke da se izbrisu da opet na Valjevu ne vise teme tipa "Pijemni za arhitekturu" ili "Prodajem stence retrivera".

Znaci, pravimo li izbore ili kako?

lily-sid
25.09.2006., 18:48
Jupiiii...izbori....i koga rusimo s vlasti?
Sto to voleeeem... mnogooo!!! :lol:
Ovaj hocu reci... glasamo... hoce l' biti tajno ili..... a jel mogu i ja da glasam..pliiiiz?
Obecavam bicu fina.... :P ... hmmmm... mada mi vise lezi uloga demonstranta... :twisted: a sto sam grlataaaaa... :shock: cudo jedno...kad ja viknem DOLE VLADA... ona o'ma padne!!! ;) :arrow: :lol:

Wilkołak
25.09.2006., 19:29
Svi smo vikali dole i pade ... al' ona je k'o mitkso zivince - Feniks! Treba nam deblja motka, po mogucstvu "mionicka guja"!

Ja cekam da neko otvori temu... Lili, ako budes bila tako redovna kao sada mozes da glasas ;-)

lily-sid
25.09.2006., 20:19
... si, sinjor... eto mene u redovne redove.. hihi... ;)

... nego.. kakva ti je ta "mionicka guja"... tamo sam bila, al me upozorise jedino na poskoka, jer se zna s grane baciti i obaviti oko vrata... brrrrr... uzas... to mi je definitivno unistilo i ubilo zelju za lutanjem...po sumi... :-?

Wilkołak
25.09.2006., 21:08
Pardon, moja greska... nije "mionicka guja" vec "mionicka kobra". Mionicka kobra je naziv za jednu specificnu alatku koja se koristi u mionickom kraju a sluzi za poravnavanje racuna, teranje uljeza ili jednostavno - obracunavanje.

Mionicka kobra se sastoji iz tri integralna dela, mada neki kazu da su to ipak dva. Ipak, nema sporenja da "mionicka kobra" mora biti sastavljena od jedne letve duzine od 1.2 do 1.5 metara (vrsta drveta nije bitna) i dva eksera, po mogucstvu zardjala, duzine do 10-12 cm.

Mionicka kobra se moze napraviti u kucnoj radinosti a moze se naci i na mestu neke gradjevine gde inace raste i gde su najbolje). Sam proces pravljenja je jednostavan i sastoji se u tome sto je potrebno ukucati dva eksera na 20-tak cm od jednog kraja letve, oba usmerena u istu stranu. Ukoliko se pak kobra bere, onda je istu potrebno jednim odlucnim pokretom odvojiti od ostatka drvene konstrukcije.

Treba ipak voditi racuna da se kakav iver od letve ne zabije pod nokat ili u ruku, posto su prave kobre napravljene od neobradjene i nelakirane letve. Boja letve i eksera nije bitna i zavisi od kreativnosti imaoca kobre ;-)

Prema tome, u Mionici se cuvaj "mionicke kobre" a poskoci se ne obmotavaju oko vrata. U sustini samo skacu a ne moras bas u svaki grm da zaviris hehehhhehehe ;-)

lily-sid
25.09.2006., 23:17
HAHAHAHAHA....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: