Vidi punu verziju : Koji vam je omiljeni deo BG-a?
Mala roze Maca
24.11.2003., 00:24
Ja volim tako da lutam ulicama bg-a gde ne zalazim cesto.Tako neke ulice i delovi gde se osecam kao da sam sama.
Koji je vama deo grada mnogo drag?
Incognito
24.11.2003., 08:39
Ja nemam omiljeni deo... mozda Kalemegdan... ali za tebe mislim da je idealni deo grada Plavi Most ispod Konjarnika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mala roze Maca
24.11.2003., 13:08
Ja nemam omiljeni deo... mozda Kalemegdan... ali za tebe mislim da je idealni deo grada Plavi Most ispod Konjarnika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:roll: hvala hvala :evil:
mozda je ipak za tebe pogodniji
meni ono... kao... Koshutnjak...
**case-problem**Zivka
24.11.2003., 13:22
Potez od Tasmajdana do Hale Pionir
zloboleon
24.11.2003., 16:03
Posto sam iz jerkovica normalno favorizujem vozdovac mada cenim jos i rakovicu,zarkovo(strava likovi) ali u stvari ne bih mnogo uporedjivao zato sto je nas BEGIS poseban grad za sebe.Znam da nije najlepsi ali takodje znam da ni jedan grad na svetu nema takav neunistiv duh kao BEOGRAD!!!!! Sta mislite,u koliko pesama se spominje Beograd? Ajde setite se.Pozdrav svim Beogradjanima ma gde bili na planeti.
Mala roze Maca
25.11.2003., 21:33
e ja jednino nbg ne volim preterano
Nisi ti videla Paviljone.Oni se razlikuju od ostatka NBG-a!
Deco moja,omiljen mi je Novi Beograd!
znate gde je Andricev venac? e pa pre andricevog, kada idete Srpskih Vladara, nalazi se trenutno jedna rupa, kopaju, traze neku fontanu. dok nisu iskopali rupu to mi je bilo omiljeno mesto u gradu. volela sam uvece da sednem tu (ima nekoliko klupa) i da posmatram ljude i kola koji prolaze. nadam se da ce zakopati rupu uskoro... verovatno nije najlepse mesto u gradu, ali je meni znacajno... :oops: :wink:
o boze... :)
Znas sta kaze Mile (protiv tranzicije)
NISAM JA SA nOVOG BEOGRADA, ZNAM JA STA JE WORLD MUSIC!
meni je Dorcol, naravno....
Moj omiljeni deo BG je kej! Ima jedna klupica preko puta cesme ispred koje se dogadjaju najveci blamovi, ja volim da sednem na nju i smejem se prolaznicima! :twisted:
pa tamo je sad prazno?!?
o boze... :)
tamo de su reke... moze i nbgd!! a oni delovi ispod autoputa su malo mrak ali interesantni (po danu ;)
vracar je zanimljiv...tamo uvek ima neki lux lepih starih kuca (npr intern.brigada)...pa onda red siromasnih
Moj omiljeni deo je Gardos, kej :arrow:
Kragujevcanka vas obozava
03.01.2004., 20:43
Moze li neko da mi nabavi broj Nemanje Pantica :?:
Cula sam da mu je golman Partizana brat, ako vam to nesto znaci :roll:
Ko je raspolozen da mi pomogne , moze da mi pise na majalida@verat.net
CMOK !!!
Kragujevcanka vas obozava
03.01.2004., 20:47
Moze li neko da mi nabavi broj Nemanje Pantica :?:
Cula sam da mu je brat golman Partizana, ako vam to nesto znaci 8)
Ako je neko raspolozen da mi pomogne,neka mi pise na majalida@verat.net
CMOK !!!
Herkules.
04.01.2004., 00:15
Najace mesto za "trosenje zivota" tokom slobodnog dana je zemunski kej
sada je malo hladno
pa nisu losi ni splavovi
ali leti je fantazija
ta destinacija zemun-nbg
je najaca
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
jelena81
05.01.2004., 09:41
NOVI BEOGRAD
NOVI BEOGRAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
ANDJEELINA
06.01.2004., 15:10
DDDDDOOOOORRCCCCCCCCOOOLLLL
ne znam cemu raspravke... DORCOL naravno
Ja nisam iz Beograda ali sam tu studirala. Kad bih imala dovoljno novca kupila bih stan na Vračaru, po mogućstvu Molerova
Goscica
10.01.2004., 13:48
Tesko da se mogu odluciti...Ada je predivna za rekreaciju,mozda Sumice, Lekino brdo,Neimar, Chubura...ma sveee!! :D
UVEK BICU TU...
11.01.2004., 02:41
DORCHOL!!!!!
TASH!!!!!
Iz mnogo razloga......
Srpskih vladara,Terazije,Knez,tamo uvek nesto ima.Trenutno mi je ceo grad odvratan i blatnjav,najradije cu da sedim kod kuce.
Bezanijska Kosa!!!
pogled sa brda iznad Tosinog Bunara prema gradu je jedinstven!!! :lol:
Bezanijska Kosa!!!
pogled sa brda iznad Tosinog Bunara prema gradu je jedinstven!!! :lol:
Jeste!"Klupa tripa",i divan pogled na Paviljone odatle....
(ne)upućena
22.01.2004., 13:05
Vračar,naročito deo oko hrama.Živela sam neko vreme u Skerlićevoj i nikad neću prežaliti što sam morala odatle da se odselim :(
Ako cu licno i personalno CRVENI KRST jer je takoreci idealan kraj 8) ,sve na malo povrsine a grad nadohvat NOGE :):BDP,bioskop Avala, Sportski centar Vracar,Dom zdravlja Vracar, Treci opstinski sud :o , crkva Pokrov Majke Bozije,cak i katolicka crkva u Pop Stojanovoj (tolerantni smo prema drugim religijama :lol: 8) ), bezbroj normalnih kafica (Vrt, Square,Wonder bar, Glimer twins...), 4 do pet kladionica :P ,Bulevar na minut... itd itd PLUS JEDAN VEOMA VAZAN PODATAK: NADMORSKA VISINA CRVENOG KRSTA JE ZA 4 METRA VECA OD NADMORSKE VISINE DEDINJA 8) ... sve ovo je na jednom malom brdascetu koji minut od Slavije.
Ako cu malo objektivnije.. Neimar, Senjak, Kosutnjak, Kosancicev venac, deo oko Kalenic pijace(Topolska i Petrogradska)...
P.S. ali tema je kraj u Bg-u ne u Zemunu, NBG-u, Bezanijskim kosama i sl :twisted:
Meni je najlepse "Brace Jerkovic", ali sam subjektivan jer sam tamo dugo ziveo :D
Milica_'88
31.01.2004., 19:59
Sve mi je tu-Kosutnjak,Ada,...MC Donald's,...sta ce mi vise
Anabel Li
31.01.2004., 22:34
Ada definitivno.... I zimi je prelepa... Zaledjeno jezero, nema onoliko buke, nekako je cistije... Ako neko nije bio ovih zimskih dana,brzo :arrow: :arrow: :arrow: Ada
Samuraj
01.02.2004., 02:43
Senjak i NBG su definitiiiiiiiivno najbolji delovi grada. :)
Banjalucanka iz Shumadije
06.02.2004., 02:01
Ja sam nekada zivela u BG,
na Karaburmi, Visnjickoj banji, Vozdovcu, N.Beogradu,
Zemunu...i mnogo ga volim, i mnogo mi nedostaje. Sada kada dodjem u Beograd srce me zaboli kad vidim kako propada, kako prestonica moje domovine izgleda neuredno, i kako se o cistoci grada vodi vrlo malo racuna( sto od strane "cistoce", sto od strane gradjana)! :cry:
dorcolka
07.02.2004., 12:34
pa dorcol,naravno...tiho je,a opet u centru
:arrow: :arrow: BANOVO BRDOOOOOO!!!!!!!!!!! :D :D
Jovaana
16.02.2004., 01:23
Poz ZIVKA ,bas volis kraj gde zivim :wink:
JA licno bih uvek mogla da setam Kalisem i mojom palilulom kod HALE PIONIR
POZ BEOGRADJANIMA :D
sharonstone
16.02.2004., 13:24
Meni je karaburma savrsen deo Beograda,blizu centra a opet cuva neki mir i sve se zna.Ko je ko i Svako zna gde mu je mesto.Kategorizaciju vrse nadzorni organi besposlicari.
bojana miletic
16.02.2004., 13:28
Zemunski kej, i i one klupice kod Andricevog venca... Neki delovi Banovog Brda...eto tako....
Kosutnjak zajedno sa Topciderom, centar grada od Terazija prema Kalisu, Ada...
Bulbuder tj. Zvezdarska suma......
iluzionista
19.02.2004., 23:56
Ja volim tako da lutam ulicama bg-a gde ne zalazim cesto.Tako neke ulice i delovi gde se osecam kao da sam sama.
Dedinje. :D :D :D
iluzionista
19.02.2004., 23:58
Dedinje. :D :D :D
Ma salim se... Reka definitivno: Kalemegdan, Zemun... I Topcider je veoma lep... To su ta neka mesta gde se osecam potpuno opusteno i mogao da kuliram satima...
dedinje (onaj deo od skvera do malog skvera),a od parkova milosev konak i naravno narkic
iluzionista
20.02.2004., 20:22
dedinje (onaj deo od skvera do malog skvera),a od parkova milosev konak i naravno narkic
Sta podrazumevas pod malim, a sta pod velikim? Onaj deo kod C marketa je veliki skver, pretpostavljam?
mario80
28.02.2004., 06:05
vracar 8) :twisted:
evo ja cu da odvojim 2 :lol: :lol:
tash i manjez i nema dalje :!: :!: :!:
delphin
07.03.2004., 16:24
Kosutnjak,Kalemegdan.Mozda Vidikovac...
DJ_MaRe
07.03.2004., 22:04
e ja jednino nbg ne volim preterano
E, to ti je najveca greska... reci mi, imas li neke veze sa Australijom?
*dragana*
08.03.2004., 22:09
dorcol!!!!!
Pa kada u nas grad padne atomska bomba najdraze mesto ce mi biti upravo ono na koje je ona pala. (ljudi u nasem gradu su stoka!!!)
Meni je omiljeno mesto Topciderski park, super je za setnju!
Najlepsa je Svetogorska ulica.
Espanol
21.03.2004., 01:43
Koji je vama deo grada mnogo drag?Pitanje mi deluje od srca i od nekog ko voli ovaj grad. Moj skromni savet je: Volite ceo ovaj grad, nema u njemu dela gde ne postoji neka lepa zelena ulica, park, kuća... neka sve ostalo budu samo sitne nijanse. Stari Beograđanin, ogorčen divljacima koji ga lome i pale.
ma da ga samo pale, nego ga unakazise - i dusu u oduzese, pitam se da li ce se beogradjanima vratiti ikada onaj osecaj da je njihov grad najlepsi na svetu...bar njima..Na zalost puno je zadnjih godina izgubio svog sjaja balkanske metropole, pa se primakao palanci.Da li mislite da je normalno da posle 11-12 nocu ne mozete mirno da prosetate ulicama jednog velegrada, pojedete nesto ako ste gladni , kupite novine ili pice na kiosku, normalno se porevezete kuci, a ne da gledate na sat kad ce poslednji bus negde oko 11 h, i da sve zamre kao na planini. Danju bar sve vrvi, pa se zamajate, ali noci...nekako su najtuznije. Caruju nesigurnost, besni dzipovi i po koja marica, bas je bljak!
Pitanje mi deluje od srca i od nekog ko voli ovaj grad. Moj skromni savet je: Volite ceo ovaj grad, nema u njemu dela gde ne postoji neka lepa zelena ulica, park, kuća... neka sve ostalo budu samo sitne nijanse. Stari Beograđanin, ogorčen divljacima koji ga lome i pale.
Respect.
setaliste pored nebojsine kule & svaki pedalj gde nema ljudi :evil:
beogradjanka_u_bgdu
23.03.2004., 10:48
Pitanje mi deluje od srca i od nekog ko voli ovaj grad. Moj skromni savet je: Volite ceo ovaj grad, nema u njemu dela gde ne postoji neka lepa zelena ulica, park, kuća... neka sve ostalo budu samo sitne nijanse. Stari Beograđanin, ogorčen divljacima koji ga lome i pale.
Respect.
Slazem se..Svaka cast, obojici :)
Novi Beograd, Cerak, Kalemegdan... a najgori su definitivno Vračar i Crveni Krst
emy_331
10.04.2004., 03:01
Mmm......Beograd obozavam,to je najlepsi grad na svetu!!!
Koje delove volim...pa sad......spisak je dugacak:
Karaburmu,na prvom mestu to je jedan prelep kraj,ponajvise stari deo,volim Vozdovac i BJ,a volim i Topcider,i naravno deo pored reke.......
Isto tako,volim i ''Mostar'' to je jedan po meni veoma interesantan deo,.......
Najvise volim onaj deo na autoputu od aerodroma kod Bezanijske Kose, kad "pukne" vidik na ceo Beograd. Srce mi se napuni i znam da sam se vratio kuci...
apotekarka
10.04.2004., 17:44
Ada Ciganlija, Košutnjak, Topčider...
red belt
11.04.2004., 16:34
sva mesta u gradu gde nema vozila i gde moze mirno da se seta
PAVILJONI!
sAbOtAgE
14.04.2004., 00:29
Filmski Grad :!:
Omiljeni deo grada je moje malo dvoriste, hlad pod jednom malom visnjom koja je izrasla u pola metra zemlje okruzene betonom, pa sire moja ulica, jos sire moj Vozdovac....
BANOVO BRDO :arrow: KOSUTNJAK :arrow: ADA U PROLECE I JESEN :arrow: .....
[mesec_nebo_zvezdice]
16.04.2004., 18:57
banovo brdo definitivno...
apotekarka,ti trenirash u power gym-u?
Dacha608
16.04.2004., 22:15
Za mene je najbolji deo grada Zarkovo... tacnije Stari i Novi cerak... strava likovi :D
apotekarka
16.04.2004., 23:27
]banovo brdo definitivno...
apotekarka,ti trenirash u power gym-u?
Trenirali smo oboje do pre godinu dana, sada preferiramo trim stazu, a moj muž kaže da je teretana u Partizanu jednako dobra a duplo jeftinija.
Krunska ulica. Nekako je elegantna. Volim da prosetam tuda kad sam neraspolozena.
PAVILJONI!
pa gde si mi prijatelju...vidis da si dobro upoznao Beograd...ma svaki deo ti je isti...svugde ces dobiti to sto trazis na Cacanskom forumu...
znace i ostali na ovom forumu sta trazis kad pogledaju Cacanski forum...prestavi se i ovde kao sto si i tamo....
pozdrav Beogradu :arrow: :?:
Ne krijem ja nista,moj prijatelju sa sela.Ne stidim se svog grada.A za 25 godina,upoznao bih i veci grad,a mislim da bi se za to vreme i ti snasao u Beogradu.
Ne krijem ja nista,moj prijatelju sa sela.Ne stidim se svog grada.A za 25 godina,upoznao bih i veci grad,a mislim da bi se za to vreme i ti snasao u Beogradu.PEDERU...!!!
Ne krijem ja nista,moj prijatelju sa sela.Ne stidim se svog grada.A za 25 godina,upoznao bih i veci grad,a mislim da bi se za to vreme i ti snasao u Beogradu.
nije problem u tome ....vec u tebi dete..ja ne zivim u Cacku,ali se zgrazavam na to kako se ponasas...i kad vec imas 25 g.,a nemas kulturne tolerancije prema drugima,onda sa tobom nesto ne stima...verovatno da ti je mozak stao u 13 godina,tako da nisi ti kriv vec majka priroda...ja bih ti preporucio da posetis psihologa
Hoces da mi preporucis nekog?
Opet ja,kada sam posetio Beograd pre tri godine,posle moga Dusanovca t.j.Marinkove Bare,najlepsi deo grada je Kalemegdan,to sto imamo niko nema.Tommy
KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA KARABURMA
K.Z.S FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]
Matilda
16.06.2004., 01:55
Zvezdara :!:
centar van centra sa svim znanim i neznanim stekovima za svasta. dodji,setaj sama i uveri se :)
Lil'Still
25.06.2004., 22:41
To je kraj gde ja zivim-MEDAK3-KONZA.I VOZDOVAC.
Svako hvali svoj kraj,nema sta :lol:
The KoMsiNicA
08.07.2004., 22:38
Nema Beogradjanina koji ne voli centar grada....Dorcol ali deo blizi Vasinoj ulici DEFINITIVNO ,ma ceo centar.... :)
Pa kada je bogu najomiljeni deo onda se zna :D
gestapo
30.07.2004., 12:49
pa zemun,naravno
ssandra
01.08.2004., 21:24
Bezanijska kosa,Nbg,i Dorcol.
mnogotuzan
02.08.2004., 12:06
Novi Beograd. Nije lep, ali je moj omiljeni deo grada gde volim da visim.
NOVI BEOGRAD , ALI MNOGO VOLIM I KRUNSKU ULICU
DJ_MaRe
03.08.2004., 01:16
pricajte vi sta hocete, ali NOVI BG je do sad odneo ubedljivo najvise glasova!!! 8)
slatko volim :))
07.08.2004., 17:18
VRACAR JE DIVAN DEO GRADA , NAROCITO KOD HRAMA :D
KALEMEGDAN,OKO OPSERVATORIJE & ZOOLOSKI VRT
maja mala mama
08.08.2004., 22:46
Vracar,tacnije Krunska ulica i sve poprecne,levo i desno od nje.Neimar,okolina Hrama...
kaja_71
10.08.2004., 20:40
novi naravno
JoannaNS
15.08.2004., 09:42
Ja volim Kalemegdan, super je! :)
mache bg
22.08.2004., 18:08
nbg je ubedljivo najlepsi deo grada...jedva cekam da se preselim... :wink:
joGooOOD
22.08.2004., 18:26
volim gornji dorcol,zvezdaru preko leta i centar grada za vreme zime :wink:
amygdala
02.09.2004., 09:38
mozda sam ja zakasnila da ti odgovorim...ja toliko volim ovaj grad da igram jednu igru sama sa sobom. Kada u "Politici" ovjave neku komunalnu vest, pa ima fotografija, ja moram da ustanovim gde je ona snimljena! Ziva se ponekad namucim, ali najcesce pogodim.
Ima jedno mesto na Kalemegdanu, u Gornjem gradu, iznad Vojnog muzeja, kao neki mali park.Kada se tamo nadjem ja obavezno zaspim. Legnem na klupu i zaspim.
Mozda sam i malo usamljena. Medju svim ovim ljudima...
apotekarka
02.09.2004., 14:06
Možda, a ne bi trebalo.... :wink:
Možda, a ne bi trebalo.... :wink:
pa ti kao starija sestra :wink:
H2Opolista
09.09.2004., 17:13
naravno u delu u kome zivim centar i banovo brdo :lol:
apotekarka
09.09.2004., 20:42
Koji deo Banovog brda? :D
silvica
09.09.2004., 22:42
PA NARAVNO DORCOL ODAKLE JE MOJ OMILJENI SUPRUG,JA SAM INACE ZAGREBCANKA! :D 8) :)
H2Opolista
09.09.2004., 23:29
tu kod cluba in loco-a :lol:
apotekarka
09.09.2004., 23:32
Ok, ima i bolje :wink:
H2Opolista
09.09.2004., 23:35
Ok, ima i bolje :wink:
kad ti tako kazes oki doki :wink:
[quote="cubura"]pa vracar naravno[tooo lutkooo/quote]
pcelica
09.02.2005., 12:25
kej na dorcolu, sednes na bajs i ceo svet je tvoj
rastamann
09.02.2005., 14:24
Vrachar, deo kod Hrama
**case-problem**Indi
09.02.2005., 17:18
Stari deo Zemuna i Kej.Dok sam tamo živela cele dane sam provodila pored Dunava i na Ušću.Svaki put kad sam u Zemunu prošetam tuda obavezno,mnogo se toga promenilo ali meni se i dalje svidja tamo.
little smile
09.02.2005., 17:28
Obozavam Kalemegdan, narocito onaj deo (sa desne strane od staze gde se krecu prolaznici), kada se od zoo vrta krene ka Vasinoj, Knez Mihajlovoj i sl., onaj predivan park, narocito u prolece, kada sve zazivi i sve olista, dobije onu predivnu zelenu boju... Narocito me opusta tisina koja je prisutna u tom delu Kalemegdana, a uzivam i dok gledam male 'setace' kako trckaraju srecno (mislim na decicu koja jure golubove)... Mmmmmmmm, za Kalemegdan me vezu najlepse uspomene... A drugi deo Kalemegdana je kapela Sv. Petke u koju odlazim veoma cesto... Bas sam se raznezila...
zainteresovana
09.02.2005., 18:55
Ma, ceo grad je (u srcu) najlepši na svetu!!! :P
HeBePoBaTaH_
10.02.2005., 19:32
Varoš Kapija je srce Beograda.
Tamo gde je oduvek bila prestonica.
Sve od Proleterskih Brigada bio je - patkarnik, lovište na barske ptice :D
xpajamacax
13.02.2005., 19:44
Varoš Kapija je srce Beograda.
Tamo gde je oduvek bila prestonica.
Sve od Proleterskih Brigada bio je - patkarnik, lovište na barske ptice :D
:lol:
plavusa ana
14.02.2005., 10:13
moj kraj je najbolji.. CENTAR... zar ne?
Dorcol. I to 'gornji' Dorcol, izmedju Studentskog trga, Dusanove, Francuske i Kalemegdana.
HeBePoBaTaH_
16.02.2005., 00:56
Dorcol. I to 'gornji' Dorcol, izmedju Studentskog trga, Dusanove, Francuske i Kalemegdana.
Taj deo Dorćola zove se Zerek 8)
stela13
16.02.2005., 13:58
Meni se svidja Novi Beograd, sve je siroko, prostrano, blizu su i Sava i Dunav. Cam mi i blokovi lepo izgledaju
Vendeta
20.02.2005., 20:15
Moj DORCOL,i donji i gornji...svuda je moje detinjstvo i mladost...mada,mozda nije posteno-ima jos lepih delova,mozda je lakse nabrojati delove koje ne volim...a to necu ovde i sad.
blackcat
23.02.2005., 22:33
Kalemegdan,Ada leti...
srbistka
24.02.2005., 14:59
Vracar, Vracar, Vracar.......i Zvezdara :wink:
Zemun, ili, za nas postoji posebna tema? 8)
argumentum
03.03.2005., 15:06
Zemun, ili, za nas postoji posebna tema? 8)
Posebna drzhava,ako treba :wink: ,ali prvo da se istera shljam koji ga je okupirao...ovo je zanimljivo...NBG izgradjen na ZEMUNSKIM atarima,a chuh prilichno loshe stvari od NBG ekipe...sramota...imao sam baku na NBG-u,O.Zhupanchitja 20...ne mrzim NBG,naprotiv(altough,some people are strange to me)a mislim da Zemun zasluzhuje malo vetje angazhovanje BG-a.Zbog toga se i shljam(ovi nazovi klanovi i to)i skriva(o) u prechanskoj varoshici...Volim sve krajeve gde imam familiju...Dortjol(Bratje Jugovitja),Vrachar(kod Hrama),Centar(Palmotitjeva,Dalmatinska),Zemun,koji je naravno za drugu temu...Zemunci...upoznajte Beograd,Beogradjani...proshetajte do Zemuna...a usput oplemenjujmo i Dorsku najezdu koja je skoro naselila NBG ...stara garda NBGa se verovatno umorila od toga...Pozdrav...
netju_zvaku_vratjaj_kusur
13.03.2005., 22:45
Definitivno stolica sa leve strane stola na mojoj terasi
Banshee
14.03.2005., 00:19
kalemegdan,zemun i kej,uzi centar u opste i moje selo bezanijska kosa :lol:
sunce u bg, sunce u bg!!!
najlepsi je bas danas. svaki deo beograda.
kocoperi se bg na suncu i uzvraca ljubav onima koji ga vole :D
sofia_m
17.03.2005., 22:32
Kalemegdan
milanivk
18.03.2005., 07:53
padinska skela ha ha ha
xpajamacax
18.03.2005., 12:39
topcider :arrow: kosutnjak
blizance
20.03.2005., 17:51
Ulica Kneza MIhajla,Dunavski kej na Dorcolu,Tas,Diplomatsko naselje na Cukarici...
shonery
21.03.2005., 13:08
svaki deo bG-a je lep i volim ga kompletno celog. nema lepseg grada od ovog u kome smo sada i ne bi ga menjao ni za jedan drugi grad na svetu
s-a-l-e
21.03.2005., 22:57
zvezdara je ok....
blizu je centra...3 km....ima sumu...dobru
vezu sa svim krajevima grada...kul.
A zasto ti ne volis NBGD :?:
Kaubojka
26.03.2005., 18:55
Jedan jedini- KALEMEGDAN!!!
kalliope
26.03.2005., 20:01
banovo brdo.
pretpostavljam da zivis tamo?
i ja ceo zivot zivim tu, i cini mi se da je to najlepsi deo beograda... :) :D :) :)
ali, kad bolje pogledas, centar je mozda i bolji, ali svi koji mi znace u bgd-u zive na brdu, tako da... :wink:
Kaubojka
26.03.2005., 22:00
I ja stalno visim na BB-u ali ipak prednost dajem centru :)
xpajamacax
26.03.2005., 22:51
rodjena sam na topcideru,ceo zivot zivim na relaciji banovo/topcidersko brdo.
ali srce mi je na banovom brdu zaista divan kraj.pravi mali grad :wink:
Nesalomljivi
28.03.2005., 22:13
:arrow: A STA MISLITE O AVALI IPAK JE PRELEPA PREDIVNE MIRISNE SUME MESTO ZA ODMOR I SETNJU,LETI HLADNA A ZIMI TOPLA..... :D :idea:
xpajamacax
29.03.2005., 08:22
:arrow: A STA MISLITE O AVALI IPAK JE PRELEPA PREDIVNE MIRISNE SUME MESTO ZA ODMOR I SETNJU,LETI HLADNA A ZIMI TOPLA..... :D :idea:od kako nema tornja,nisam bila.nesto mi tuzno.divna je avala!
prvi maj na avali! :P miris detinjstva. :wink:
Nesalomljivi
29.03.2005., 17:52
Ne samo prvi maj tu su stalno neki ljudi prolaze i udisu poslednji cist vazduh Beograd-a..... :lol: :lol: :arrow:
Emily_Bg
10.04.2005., 01:18
Meni je najlepse "Brace Jerkovic", ali sam subjektivan jer sam tamo dugo ziveo :D
to komsija,mi smo zakon!!
Emily_Bg
10.04.2005., 01:26
Brace Jerkovic....tu sam provela ceo zivot,ima taj kraj neki smek idalje zivim tamo,znaci onaj deo ispod okretnice 26.....tu je moj zivot,mladost,prvi nestasluci,jaoj kako volim svoj kraj!
Arnold_Layne
12.04.2005., 14:17
Ne volim Dorcol mnogo je depresivan...
Volim SKC i oko njega.
majcheki
13.04.2005., 14:50
zvezdara je ok....
blizu je centra...3 km....ima sumu...dobru
vezu sa svim krajevima grada...kul.
slažem se :lol:
zvezdara1
14.04.2005., 15:49
LION *RA.
*RA JE ZAKON.
MUDRICA
15.04.2005., 11:39
BANOVO BRDO[/b]
LPhoklica
17.04.2005., 11:15
Jedno vreme sam živela u samom centru Beograda, 100m od Knez Mihajlove, a sada mi se tamo nlazi škola. Lep kraj, ulice pune prodavnica, različitih ljudi i stalnih dešavalja. Tamo stvarno važi pravilo da su u gradu svi u nekoj žurbi...možda previše za moj ukus. :)
Sada živim na Novom Beogradu i to mi je najlepši deo grada. Nije previše bučan, ima dovoljno zelenila, a od skoro je tamo i slovenački "Merkator"...uživancija jedna :D :cool:
Цар Душан
18.04.2005., 08:47
КАЛУЂЕРИЦА СИТИ!!!!!
CaLiMeRo
19.04.2005., 15:24
Beograd volim u kompletu :D
Oduvek i zauvek :wink:
cacanska beogradjanka
19.04.2005., 22:27
DEFINITIVNO ZEMUNSKI KEJ I BEZANIJSKA KOSA.......... :)
maliPrinc
24.04.2005., 00:32
Medak
kalliope
27.04.2005., 15:14
za vikend volim da idem i cunjam po centru, knez mihajlova, i tako to. a ada - ma to je nesto najlepse. zato volim sto zivim bas ovde
dollores
03.05.2005., 18:34
Ja nisam iz Beograda ali sam tu studirala. Kad bih imala dovoljno novca kupila bih stan na Vračaru, po mogućstvu Molerova
He moja prva ljubav je iz Molerove!!! :oops:
bigsister
04.05.2005., 00:31
Beograd volim u kompletu :D
Oduvek i zauvek :wink: to je to...
mada sam zivela na zvezdari kod cvetkove pijace, sad sam na nbg-u i neuporedivo je bolje. dodushe tamo blokovi - to nije humano. najlepshe mesto nbg - stari merkator, a najdraze - zooloshki vrt :oops: :roll:
laura87
06.05.2005., 10:33
NOVI BEOGRAD :D :D :D i to stari deo....
hoperka90
06.05.2005., 11:00
JERKOVIC JE ZAKON!!!!NEBIH GA MENJALA NI ZA STA NA SVETU-OBOZAVAM GA
divlja-u-srcu
06.05.2005., 12:19
Ja sam sve svoje stanove van Medaka prodala i kupila na Medaku! :lol:
Ostao mi samo jedan u Jerkovicu!
Mada volim Dorcol gde sam ranije zivela! :P
Svi mi zive na Medaku od decka, pa preko prijateljica, uze i sire rodbine... :lol:
Devilishgirl
07.05.2005., 15:52
zvezdara, dedinje
oby wan kenoby
16.05.2005., 22:48
Ada ciganlija, mada zivim preko puta. :D
buranija
18.05.2005., 12:56
Ljudi zivite u zabludi....ZARKOVO METROPOLA 8)
Postoji mogucnost da cu postaviti bez veze pitanje, ali... Kakva je Karaburma? Mozda odskacem od pocete teme, ali ne znam gdje drugo da pitam. Na jesen dolazim u BG... Hvala unaprijed.
CaLiMeRo
20.05.2005., 09:51
Postoji mogucnost da cu postaviti bez veze pitanje, ali... Kakva je Karaburma? Mozda odskacem od pocete teme, ali ne znam gdje drugo da pitam. Na jesen dolazim u BG... Hvala unaprijed.
Zgradice i kuće, puno ljudi na ulicama, prevoz do centra odličan /16 zakon!!!, a imaš i 25 i 23.../, kvalitet samih stanova nije baš neki, nije daleko od srca grada... Otprilike toliko.
Dobrodošla! :wink:
Zgradice i kuće, puno ljudi na ulicama, prevoz do centra odličan /16 zakon!!!, a imaš i 25 i 23.../, kvalitet samih stanova nije baš neki, nije daleko od srca grada... Otprilike toliko.
Dobrodošla! :wink:
Hvala!
Jos samo da pitam da li tuda postoji neko mjesto, park gdje mogu da prosetam, vozim bajs, da odmorim. Jel' daleko Dunav?
mozes da prosetas dunavski kejom koji nije daleko...samo napred svi dojite u Beograd sve vas cekamo! I crveni tepih da vam prostremo pi.ka vam materina!
Julian_Duranona
25.05.2005., 01:57
...Kaze jedna prava gospodja/ica Beogradjanka...
putuješ putuješ putuješ ..- misli se od centra ,,, pa još ako je prižeglo ,,a ti i dalje putuješ , pa uzbrdica ko da krećeš na kop ,, i posle dugog klackanja stigneš u selendru i zatekneš ponosne beogradjane.... hahahahahahahaha
CaLiMeRo
25.05.2005., 09:10
Jos samo da pitam da li tuda postoji neko mjesto, park gdje mogu da prosetam, vozim bajs, da odmorim. Jel' daleko Dunav?
Zavisi u kom si delu Karaburme. Ali generalno nije zgodno, zbog saobraćaja i samih ulica koje nisu baš, pa nisu baš za bicikliste... ja živim na Paliluli, relativno mi je zgodno da vozim bicikl do Keja, pa opet zazirem od Ulice Đure Đakovića i onih kamiona.
P.S. Ne obraćaj pažnju na proste komentare nekih ljudi iz Beograda. Bili bi oni ljubazni i dobronamerni, nego ih žulja onaj praziluk u dupetu. Pa ne mogu.
Zavisi u kom si delu Karaburme. Ali generalno nije zgodno, zbog saobraćaja i samih ulica koje nisu baš, pa nisu baš za bicikliste... ja živim na Paliluli, relativno mi je zgodno da vozim bicikl do Keja, pa opet zazirem od Ulice Đure Đakovića i onih kamiona.
P.S. Ne obraćaj pažnju na proste komentare nekih ljudi iz Beograda. Bili bi oni ljubazni i dobronamerni, nego ih žulja onaj praziluk u dupetu. Pa ne mogu.
ha ha...mora da si se i ti doselila u bg cim ovako pricas (vezano za neobracanje paznje na grube komentare)...strasno..bg je prava selendra...pfuj..i to sve zbog vas pridoslica...bljak i da IMAM I TEKAO IMAM PRAVO DA MI SE GADITE!!!!!
da vendi ,,,bravo sestro ,, seljaci ranije placali ulaz u veće gradove kako bi prodali svoje poljoprivredne proizvode ,,,a sada se baškaraju po kafićima i restoranima sa onim očima ko na zejtinu ,,,moš ga prepoznati medju milijon ,,,, treba bre da se zna poreklo ,, nekima - pasmina ,,, ali ima razlike ,,,, i treba da ima razlike
CaLiMeRo
25.05.2005., 14:24
Ja živim u Beogradu od svog rođenja.
Moji roditelji takođe.
A ti si guska.
Obe ste zapravo.
Polupismene prostakuše
nevredne svakog daljeg komentara.
Turn off the light
25.05.2005., 14:46
Moji roditelji takođe.
A ti si guska.
Obe ste zapravo.
Polupismene prostakuše
upravo tako :P
vendi, bas si iskompleksirana. ti si jedna od 'pravih' beogradjanki koje su po ponasanju gore od 90 % ljudi iz sela.
ajde jos malo o tvojoj plavoj krvi. :roll:
Moji roditelji takođe.
A ti si guska.
Obe ste zapravo.
Polupismene prostakuše
upravo tako :P
vendi, bas si iskompleksirana. ti si jedna od 'pravih' beogradjanki koje su po ponasanju gore od 90 % ljudi iz sela.
ajde jos malo o tvojoj plavoj krvi. :roll:
Ne mogu da verujem da ste toliko slepe ili glupe (mada mu doje ne isto)..jel setate vas dve gradom? jel vidite da skoro svaki kafic, butik, prodavnicu...drze ili "jadne" izbeglice ili crnogorci ili bosanci..i sta to vam je cool? ako je tako onda sa vasim rezonom stvarno nesto nije kako treba!
I sta vs dve "lepim ponasanjem" nazivate stav da vas drugi gaze? Zadojeni ste komunizmom koji kaze "da Beograd siri ruke svima" da budes gosroprimiv do te mere da oni puste svoje korenje ovde...cudna vam je ta psihologija, ali tacno ne postiji ni zakon cak ni uredba koja bi isla u prilog mojim stavovima..
kao što rekoh ,,zbog svih vas kulturnih i pismenih ja nisam više u bgd ,,, odričem se i izvoda iz matične knjige rodjenih i evo odo da predam zahtev za promenu mesta rodjenja ,,, menjam savski venac za severnu pampukovicu ---ovde ima manje seljaka,,evo plezim vam se svima ,,
pozd za vendi :D
gane011
26.05.2005., 14:56
...tvoje novo zivotno odrediste se zove pamBukovica...cisto da se ne blamiras odmah cim odes. :wink:
...tvoje novo zivotno odrediste se zove pamBukovica...cisto da se ne blamiras odmah cim odes. :wink:
a gledo si dal ga ima uopšte ,,,eeee nevernici ,,,, :D
Turn off the light
26.05.2005., 19:50
I sta vs dve "lepim ponasanjem" nazivate stav da vas drugi gaze? Zadojeni ste komunizmom koji kaze "da Beograd siri ruke svima" da budes gosroprimiv do te mere da oni puste svoje korenje ovde...cudna vam je ta psihologija, ali tacno ne postiji ni zakon cak ni uredba koja bi isla u prilog mojim stavovima..
aaa, dakle ti si malo ljubomorna jer su se oni snasli :) ne vidim drugi razlog za mrznju pridoslica.
nema ti sta da odrdjujes drugima da li ce da se dosele ili ne, sve dok je ovo jedna drzava.
eej, shvati jedno. nisi bolja od drugih jer zivis ceo zivot ovde. i tvoji su se jednom doselili u bgd.
hvala bogu da ne postoji nesto sto bi islo tvojim stavovima u prilog. izgleda da nam drzava ipak nije SKROZ propala.
CaLiMeRo
26.05.2005., 23:26
Vendi, ne vredi da ti ja sad objašnjavam da ni sa komunističkim stavovima nemam veze. Jer ćeš ti da izmisliš neku novu nebulozu i pitaš dalje...
Prosto - razlika između mene i tebe je u sledećem:
tvoje najveće /verovatno i jedino/ životno postignuće je što si se rodila u Beogradu, a za mene je to samo jedna od činjenica koje me određuju.
Ti sad širiš temu na izbeglice i kafiće, a ono što se zapravo dogodilo je sledeće:
Neka fina devojka je ljubazno pitala za informaciju o Karaburmi. Ti si je ispsovala samo tako.
Što se mene tiče - ona je okej, ti si skot.
Bila iz Beograda ili sa Marsa, svejedno mi je.
Niti znate ni ko sam ni sta sam. Ne zelim da odgovaram dalje na sve ovo jer smatram da je sve sto ste napisale jako povrsno i izuzetno velika kolicina gluposti...caos!
Vendi, ne vredi da ti ja sad objašnjavam da ni sa komunističkim stavovima nemam veze. Jer ćeš ti da izmisliš neku novu nebulozu i pitaš dalje...
Prosto - razlika između mene i tebe je u sledećem:
tvoje najveće /verovatno i jedino/ životno postignuće je što si se rodila u Beogradu, a za mene je to samo jedna od činjenica koje me određuju.
Ti sad širiš temu na izbeglice i kafiće, a ono što se zapravo dogodilo je sledeće:
Neka fina devojka je ljubazno pitala za informaciju o Karaburmi. Ti si je ispsovala samo tako.
Što se mene tiče - ona je okej, ti si skot.
Bila iz Beograda ili sa Marsa, svejedno mi je.
Moram da dodam samo jednu opasku. Vasi komentari me podsecaju na situaciju kad desetogisnja devojcica "tuzi" kod svje uciteljice lose ponasanje svojih drugarica...
Obzirom da imate vise od 18 godina, treba da imate bar neke osnove iz trenutnih politicko ekonomskih odnosa kod nas. Naime, kad neko iz srbije hoce da kupi neku nekretninu, otvori radnju ili pak preduzece u Crnoj gori, tretira se kao bilo koji stendzer. Verovatno je isto i sa studijama ali mi nije poznato da neko ide tamo da studira. E, a kod nas u srbiji svako moze i sve moze. U tome je problem koji ne samo vas dve, vec vecina u srbiji ne vidi. DA nije tako ne bi bili ovde gde jesmo. Mogu da dodam da vas samo zalim sto ste ogranicene i neupucene...zalosno. I mnogo ste ispod mog nivoa tako sumnjam da baratate bilo kojim cinjenicama...
gane011
27.05.2005., 11:01
...svashta li se rodilo u Beogradu za poslednjih dvadesetak godina... :(
CaLiMeRo
27.05.2005., 14:06
I mnogo ste ispod mog nivoa tako sumnjam da...
:lol: :lol: :lol:
U pravu si Vendi, 100%.
TVOJ NIVO se teško dostiže.
Samo retki to mogu.
rastamann
27.05.2005., 14:13
Ahahahha, ismejah se slatko...Zakljuchavam temu da ne bi doshlo do novog izliva gluposti nashe vendi...:)